Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulkaa ja tez sobie ciebie wyobrazalam jako blondynke, bo imie Iza mi sie tak kojarzy
)
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Ha!
Lozeczko dotarlo doslownie przed chwila
Panowie przytachali mi dwie paczki na trzecie pietro i ustawili gdzie trzeba.
Bylam w szoku bo juz myslalam,ze dzisiaj nie dotrze paczka.
No ladnie to lozeczko pozniej zamawiane,a szybciej dotarlo niz wozek do sklepu
Jutro bedzie wielkie rozpakowywanie i pewnie Mezu wezmie sie za skrecanie hihi.
Ciekawe jak wyglada ta poscielka i cala reszta achhh musze wytrzymac do jutra bo za wielkie te paki i mi sie nie chce z tym bawic.
Shibuya, wyszorowal cifem cala od pojemnikow na proszek i plyny (cale to rozmontowal i czyscil),gumy wokol wszelkie w pralce, beben, ogolnie wszystko co sie dalo
Pozniej puscil na 95 stopni i praleczka az lsni biela tak wypucowal tym cifem skutecznie
Nie ma co powiedziec mezczyzni potrafia byc pozyteczni hihih
Teraz mi sie za wszystko dostaje czego sie nie zlapie,wiec tyle dobrze bo szczerze?
I tak nie ma na nic sily hihi.
Dzisiaj wyciszyl tv i nasluchiwal czy czasem sama naczyn nie zmywam haha.
Juz zaczal krzyczec co ja robie,a ja tylko zalewalam talerzyk.
Fajnie to takie jak Maz widzi, jak nam jest juz ciezko i pociesza.Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Przeżyłam babcie i wcale nie było zle
no i mam posprzątane bo ekspresem przeleciałam cale mieszkanie. I jeszcze Tone węgla nam podarowała (wdowa po gorniku) ale jakby nie dala to i tak byłoby fajnie. A mi głupio z tym węglem ale wszystkie wnuki dostaly także tego
Zabieram się za szycie woreczka z grochem na WF dla Laury takie klimaty
I podbijam pytanie Shibuyi ile czekalyscie na przesyłkę z gemini? Zamawialam w sobotę w niedzielę dostałam maila że jest w trakcie realizacji i dalej ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:24
-
Shibuya kupowalas sama wanienke czy ze stelażem ??
Podasz linka ?
Ja przegladam uzytkownikow na allegro, chce wybrac ich jak najmniej ale zeby zamowic jak najwieksza ilosc - ciekawe czy mi sie uda
Anet praca tak naprawde dzis ruszyla, bo mezowi wyskoczyl wolny dzien. Jak dla mnie mogl nic nie robic bo ekipa wchodzi w poniedzialek, ale to takie meskie podejscie, widze ze od razu lepiej sie czuje i taki zadowolony jest ze praca ruszyla:)
Rozwalil m.in, scianke w przedpokoju bo chcemy zwiekszyc szafe,.. jak zobaczylam ta przestrzen to az mi sie smutno zrobilo ze sie zrobi przedpokoj waski i maly na rzecz wiekszej szafy... ale maz kazal nie wymyslac bo na darmo scianki nie kul
A jaki zadowolony ze mu obiad przywiozlam - stwierdzil ze moze tak pracowac
Mezu pracuje a ja sie delektuje na balkoniku
edit :
Ja kiedys zamawialam z Gemini i ogolnie najpierw mialam problem z przelewem a pozniej sporo czekalam na paczke wiec widze ze nic sie nie zmienilo - uzbrojcie sie w cierpliwoscWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:37
anet, haen lubią tę wiadomość
-
A co do zakupow:
Niani nie kupuje, na moich metrach raczej uslysze Hanie, a co do wizyt znajomych wydaje mi sie ze nie beda juz tak glosne i huczne jak kiedys - przynajmniej na poczatku
Moje kolezanki wspomnialy cos o baby shower - bardzo bym byla zadowolona z takiej imprezy ale nie wiem czy zdaze z tym wszystkim, ale w razie czego zrobilam liste rzeczy ktore nie sa mi bardzo potrzebne w pierwszych dniach a wlasnie moga zostac zakupione w prezentach - jesli sie nie uda sama kupie, ale mysle ze warto zostawic cos dla bliskich i poinformowac ich o tym ze jest cos co moga kupic skoro tak bardzo chca.
I powiem wam cos jeszcze co mi dzis cisnienie podnioslo.
W sobote mam koelzanki panienski, i dzis sie dowiaduje jaka jest skladka i ze ja kobieta ciezarna nie pijaca place za alko i place za taxi do klubu do ktorego egzekwo sie nie wybieram ( dobrze ze za wejsciowke nie place) .... to juz nie chodzi o te dodatkowe powiedzmy 40 zl ale o sam fakt. Dodam tylko ze nie tylko ja jestem kobieta w ciazy na tej imprezie
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Widzze ze mężowie biorą,sie za porzadki
Mój tez praniee,wstawiłmusiałam mu tylko poddzielic,koloorami,
ale oczywiście musial sie zezłościć ze mam leżeć a,nie,siedziec,i ze spróbuje mu lezeec w szpitalu znowu
Rozmarzona pokaz,zdj lozeczka ..z,aukcji wstaw z,neta
Aa sory za przecinki ale,z,Tell,pisze
Shibuya niby racja ale ponoc w ciąży różnie włosy reagują na kolor..nie wiem czy to prawda bo nie farbowałam w sumie w ciąży
W 1trym,sie balam,a potem stwierdziłam ze dojde doo swoich a potem będę myśleć z koloremno u mnie to duza zmiana bj byla,bo nigdy nie miałam,jasnych włosów i troche sie boje
moj tez,nie umie sobie mnie wyobrazić w blond
zwłaszcza ze woli brunetki haha
ni ale mam potrzebę zmiany.. Ciągle ciemne a może w blond mi,bedzie ladnie
. Tylko ciekkawe czy się nie zniszcza ..no i częściej trzeba farbować,na pewno..na ciemne sama ffarbiwalam w domu i nawet odrostów duzo nie widac bylo
a przy blond inna bajka
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Shibuya wyglada to powaznie....
Juz sie nie moge doczekac kiedy sie wprowadzimy mam nadzieje ze starczy mi sil i czasu na delektowanie sie urzadzaniem pokoju praniem prasowaniem itd..
Wlasnie dlatego napisalam jej kulturalnie czy dobrze rozumiem ze place za cos co mnie nie dotyczy i ze jest to dla mnie dziwne, i ze skoro tak to weole zeby te pieniadze zostaly dolozone do prezentu dla mlodek ktory uwazam ze jest skromny w porownaniu do tego ile wynosi skladka i ile jest placone za inne rzeczy ( uwaga: tort w ksztalcie penisa 250 zl , a na prezent - pamiatke 200 zl - rzenada) odpisal mi ze nie ma juz cierpliwosci bo ma wiele spraw na glowie, ale wieczorem przeliczy skladkeShibuya, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Shibuya to ty juz wprawiona w bojach
a mnie nigdy nie widzieli w innych włosach jak albo czarny
Alboo naturany czyli braz/szatyn...
Dokladnie. Trzeba coś zmienić bo w ciąży czujje,sue jak stara baba której nic,ie wolno, ruszać sie nie może ...nawet stroić mi się nie chce ani malować,bo,i tak,wiem ze nigdzie nie wyjde z domu.. Smutne ale prawdziwe..Shibuya lubi tę wiadomość
-
Ja juz po odwiedzinach kumpeli
Nagadałyśmy sie za wszystkie czasy. Wlasnie skonczylam Was nadrabiać.
Ja zakupy w Gemini zamowilam w piatek,a w pon juz miałam paczkę. Jezeli zamawiacie dużo rzeczy to proponuję sprawdzić zawartość z paragonem. Na pierwszy rzut oka wydawalo sie OK,ale po sprawdzeniu- brakowało mi smyczek do smoczkow (2szt). Musiałam zadzwonic do działu reklamacji i po kilku dniach dosłali mi je pocztą.perelka89 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Izulka juz Ci pokazuje
To bylo to tylko musisz nizej zjechac na posciel w kolorze ecru.
Bardziej mi przypadl ten kolor do gustu niz ten bez.
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-ozdobny-front-16el-h6-darland-i5670170037.html
Bylam wlasnie pod prysznicem i jak tak sie rozbieralam to doszlam do wniosku,ze za przeproszeniem mam juz takie sutki wielkie
Powiem Wam,ze Moj jest chyba bardziej zakrecony ostatnio niz ja w tej ciazy.
Dzisiaj podgrzewal sobie noge z kurczaka, nalozyl jedzenie i zostawil patelnie z olejem na gazie.
Dobrze,ze uslyszalam z pokoju skwierczenie bo nigdy nie wiadomo czy by cos sie nie zapalilo.
Jakbym ja tak zrobila to by mnie chyba zjadl -.-
Z dobrych wiadomosci to Meza ominie szkolenie,a co z tym sie wiaze wyjazd do innego miasta jupi!
Dzwonil do niego jak bylismy na chrzcinach kierownik i mowil,ze okolicznosci sie zmienily i co sie nic nie chwali.
Moj zdziwiony bo przeciez mowil mu,ze niedlugo dziecko nam sie urodzi.
Oczywiscie tamten nie pamietal i powiedzial,ze w takiej sytuacji nie musi isc na szkolenie hihi
Ahh w koncu jakies dobre wiadomosci
izulkaa, haen, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Nosilam aparat na zeby kilka lat:) jak go zdjelam (a zdejmowanie bylo dla mnie gorsze niz wymiana zamkow), to mi smutno bylo, ze to juz koniec:) przyzwyczailam sie do niego.
A i w ciazy scielam mocno wlosy: z takich do ramion na boba i czuje sie super:) czasami wpadaja mi do oczu, ale zakladam wtedy po domu opaske i jest ok (wtedy wygladam niezbyt korzystnie, ale mam to gdzies).izulkaa, perelka89 lubią tę wiadomość