Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nawet nie wiedziałam jaki rozmiar kupic do stanadardowego lozeczka wiec kupiłam takie jakie uwazalam za ok:) wypiorę i będzie czekać aż kruszynka podrośnie ;)w sumie przyda sie kolo,lata to wtedy bardziej kocyk bedzzie potrzebny niż ta kolderka ale wszyscy kupują to my tez
-
nick nieaktualny
-
Mala z tymi sowkami itd. to jak z literkami, ktore sie wiesza na/nad lozeczkiem z imieniem dziecka:) naprawde wiele pokoi/kacikow jedt w nie ubrane.
Ja ich nie planuje.
A tak z przymruzeniem oka: smieje sie, ze te literki to dla gosci, ktorzy mogliby zapomniec jak dziecko sie nazywa, bo rodzicom to chyba nie grozi:)Buffy, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Biedronka nie, ja mam to mniejsze łóżeczko 120x60. a kolderka 120x90, bo takie mam posciele po Laurce.
to ja sie przyznam ze moja corka od poczatku spala pod kolderka. teraz na pewno na poczatek bedzie tylko rozek ale nie wiem jak dlugo.
choc pewnie jak przyjdzie posciel z allegro to sobie zaloze zeby zobaczyvc jak wygladakaruzela tez na razie wisi, Laura codziennie wlacza
Haen mi sie znow literki podobaja i planuje kopic, bo moja sypialnia mega ponura, a to taki kolorowy akcenttylko najpierw musze miec pewnosc ze moja Nadia to nie Wiktor
bo to kolejne kilkadziesiat zlotych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 14:51
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedroneczka - ja mam łóżeczko 140x70 - z opcją zamiany na tapczanik potem, przez to niestety mam mniejszy wybór pościeli
Mała no masz rację, że domowe lepsze, ale nakroić się trzeba i nastać dłużejjuż zrobiłam - właśnie pałaszuję
idziemy dzisiaj zobaczyć wreszcie ten wózek - bebetto torino, oczywiście nie ma go nigdzie w krk - babka mi obiecała że mi pokaże taki, który klientka zamówiła bo nie wiadomo kiedy i czy w ogóle dostaną go na sklep - na wystawę, no a mówiłam jej że przy 6 tyg oczekiwania to ja muszę już coś wybrać, bo sie okaże jeszcze że zostaniemy bez wózka w ogóle, przez to zaczęłam się zastanawiać nad tako moonlight carbon - kupiła go któraś? -
Kur... tak sie spieszylam ze zaczepilam noga o kabel i komp. Mi spadl.
Fuck pekl przy wtyczce gdzie sie laduje, dzialac dziala bo wylaczylam normalnie....
No jaka zla jestem na siebie!!!
Popatrze w te linki jak wroce do domu (mam nadzieje ze komp nie splajtuje)
Ja wlasnie tez nie moge sie patrzec na owieczki i sowy.... dlatego szukam czegos bardziej neutralnego jak kropki,groszki,gwazdki,zygzaki no i jak bedzie tam np. Slonik to przezyje ... ale takiego misz maszu chce uniknac.
Haen a moze pomylisz sie i bedziesz mowic Panda .... to literki Ci przypomna
No jaka zla jestem za moja niezdarnosc !!! -
nick nieaktualnyShibuya dobrze ,ze masz wizyte wczesniej ale jakbys miala czekac to na bylabym za zmniejszeniem dawki samej ale na jeden dzien 25 drugi 37 czy ile tam wychodzi. Lekarz nie zrobi Ci nic innego .
Ja tez nie kupuje organizera tylko koszyk na komode bo wiem z doswiadczenia i wyjatkowej znajomosci mojej osoby,ze u mnie to nie przejdzie
U nas pizdzi ,ze masakra ale jak to w kieleckim
Wlasnie zjadlam obiad ,wstawilam pieluchy tetrowe i padlam jak kawka....! Jak czlowiek moze zmeczyc sie jedzeniem! A co najgorsze caly czas jestem glodna i ciagle cos jem!!!Shibuya lubi tę wiadomość
-
Ja faktycznie czekalam te kilka tygodni na wozek, chociaz nie wiem czy nie na adaptery, ktore i tak zwrocilam
ale im pozniej tym lepiej, bo pozniej okres gwarancji zaczyna biec.
Magda imue Wanda jest oficjalne, panda w uzyciu codziennym:) powiedzialam mamie, ze tak na nia mowimy i ktoregos razu wyslala mi smsa z emotikonem pandy...to ja juz wiem po kim jestem niezrownowazona
Ale jak widze motyw pandy to musze sie powstrzymywac, zeby nie kupic tego czegos. -
moodliszka wrote:My adaptery kupiliśmy wczoraj w Smyku, ale teraz w sumie tak myślę, że muszę sprawdzić, czy wszystko gra. Niby babka pytała do jakiego modelu wózka, ale lepiej sprawdzę
Sajgonara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha, dzięki Shibuya
Loo, MadaLena też już nie raz zaczepilam o kabel od ładowarki jak był laptop podpiety i kilka razy mi 'prawie' upadał i zawsze mówiła sobie wtedy że że mnie niezdara i bylam zła, także się nie dziwie
Aa! Chciałam się wtrącić co do wczorajszej rozmowy na temat panieńskiego. Mnie też dziewczyny wyrolowaly, bo składałam się również oprócz prezentu na to wyjście do klubu czyli m.in.na wódkę i łoże, a przecież nie pojechalam. A że jestem sierota to nic na ten temat nie powiedziałam. Choć wiem, że jeśli ją bym to organizowała to nie wzielabym za te część imprezy od kogoś kogo nie było.
Wiście co? Wczoraj narzekałam, że splawilam koleżankę i ma dziś przyjść, ale wyobrazcie sobie,ze dziś nie jedna a 4 maja razem wszystkie wpaść! No niech to!! Nie chce mi się strasznie! I już denerwuje mnie to, że za każdym razem to u mnie są spotkania. Myslalam, że chociaż teraz będzie inaczej ale gdzie tami żeby jeszcze wpadły na godzinę lub dwie to ok, ale siedzą zawsze nie wiadomo ile
no to sobie ponarzekalam i jest mi trochę lepiej
A zamiast smalczyku miałam naleśniki -
Shibuya - zdam na pewno, mnie się właśnie ten biały stelaż podoba - może sobie być niepraktyczny - ale jest śliczny
aa no i bonusowo - my w rozpoczętym 31 tyg rośniemy teraz w tempie ekspresowym..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:48
Shibuya, Mala_Czarna_89, Galaretka, Micia, biedroneczka1910, Buffy, haen, moodliszka, Nymeria, izulkaa, Zorro, Rozmarzona, MadaLena30, Ona_89', mikado, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny