Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Haen super- miałam to samo kłucie w szyjce a ona dluga i zamknięta
fajnie słyszeć ze do 34tc się podaje sterydy bo później plucka rozwinięte
oczywiście z tylu głowy mam ta moja koleżankę która rodząc w 36tc miała plucka nierozwinięte.. Ale zakładam też (tzn wmawiam sobie) ze dziecinka w rzeczywistości była mlodsza bo ledwo 2kg miała i jeszcze biednej serduszko przestało bic..
Ale mnie zgaga chwyciła przez chwile myślałam ze nie wytrzymam miewalam już ale nie aż takie. Po minie maz myślał ze rodze haha. Koniecznie muszę kupić rennie
Jak serduszko przestało bić? Czyli nie ma kruszynki ?jak źle coś zrozumiałam przepraszam..
-
nick nieaktualny
-
Hean i ginger super sie czyta takie dobre wiadomosci z wizyt
niech te nasze szkraby siedza sobie jeszcze w brzuszkach.Ginger dobrze,ze te skurcze nie skracaja Ci szyjki pewnie teraz jestes troszke spokojniejsza?Hean oj z tym cisnieniem mam nadzieje,ze lekarz troszke Ci je unormuje?czy majac astme mozesz rodzic sn?. SKARB i MALA sliczne brzuchy:-) . Bylam dzis u poloznej rano ah....szkoda gadac!na wstepie powiedziala,ze watpi by brzuch urosl przez 2dni ,wyciagnela swoja magiczna miarke i po chwili mowi a nie jest wiekszy nosz ku***(mialam powiedziec by mozg sobie nia zmierzyla)!!!!! Potem powiedziala,ze mlody chowa sie w biodrach,a mam je spore i dlatego w piatek chyba byl blad pomiaru<bez komentarza>! Ale dla pewnosci jutro ide na usg do szpitala na 9:30! Na sam koniec Jej powiedzialam,ze urodze szybcjej przez ten stres i nerwy ktore mi funduja
i ze nie boje sie porodu tylko braku ich kompetencji
bylam nie mila,ale po sytuacji piatkowej i nerwach plus moje hormony!!!!
olcia88, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
No i Witamy kubusia na swiecie
pierwszy listopadowo-wrzesniowy maluch
Micia i Hean dziekuje ,ze pytalyscie o mnie :-*
Micia lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Micia kochana przepraszam ze tak pozno sie odzywam,ale dzis totalny spadek formy mialam caly dzien przespalam teraz ciekawe co bede robic w nocyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja ja do tych skurczy się już przyzwyczailam bo są od początku ciąży praktycznie wcześniej strasznie się bałam ale z biegiem czasu widząc ze nic z szyjka się nie dzieje to już w miarę spokojnie do tego podchodziłam. Wiadomo ze każdy ból skurcz budzi nasz niepokój ale teraz musimy się nastawić ze będą coraz częstsze i mocniejsze.
-
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt...
Mamusie w szpitalu trzymajcie się tam dzielnie...a te które wyszły do domku - oszczędzać się proszę!
Mam wrażenie że mój synek się przekrecil i jakby czuję główkę pod zebrami...jutro się okaże na usg...
Haen pytałaś o cytomegalie ja miałam badanie na obecność przeciwciał...i w pierwszej ciąży i teraz też...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Ginger masz racje teraz juz beda u kazdej z nas coraz czestsze, no ale nasze dzieciaczki juz sa coraz wieksze takze i my pewnie bedziemy do tego podchodzic spokojniej
Buffy w sumie dobrze, ze podali Ci sterydy chociaz Leonow zbyt dobrze w brzuszku i jeszcze nie spieszno do nas
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
No w domu mialam ponizej 140...musze tego pilnowac, bo jak nie to leki (same leki to luz, tylko to jest niebezpieczne).
Kitaja plusem dla Ciebie to chyba tylko ekstra usg, a polozna niech sobie sama mierzy brzuch...a Ty sie z nimi porozumiewasz po angielsku czy norwesku ? -
Kitaja zuch dziewczynka dobrze jej powiedziałaś
Skarb wszystko dobrze się skończyło 8 października malutka ma roczeka termin miała tak jak my na 8 listopada
Wiecie ze szalona Aparatka dziś po wyjściu ze szpitala uszyła mi kocyk?!Kitaja, Sajgonara, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
madzi4aam wrote:Dziewczyny. Robilyscie jyz GBS?
Ja miałam robione dwukrotnie juz wcześniej ale to ze względu na ból i skurcze gin chciał sprawdzić czy czegoś tam nie mam. A tak normalnie miałabym teraz robione
U mnie niestety wyszedł paciorkowiec:( -
Hean po norwesku ( mieszkamy juz tu 5lat ) i powiem nieskromnie, ze mowie w tym jezyku biegle,bo w okol mnie sami Norwedzy jedynie maz Polak z ktorym moge porozmawiac po Polsku:-) mala pochwal sie zdjecjem kocyka:-) moja paczka jeszcze nie dotarla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 23:45
haen lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan