Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem po wizycie, jeszcze do pracy zaniosłam zwolnienie.
Niestety szyjka się skraca czyli miałam dobre przeczucie. Kazał dużo leżeć i dotrwać chociaż do 36 tygodnia.
A zwolnienie wypisał do 25.11 w razie jakbym przynosiła żeby nie brać wcześniej macierzyńskiego -
Micia zdjecja cudne i ten slodki nosek:-) maly przystojniaka
<3 3mam mocno kciuki by posiew byl jalowy
MW26 lez i zaciskaj mocno nogi juz nie daleko do 36tyg chociaz ja podejrzewam,ze i tak kazda z nas zacznie sie rozpakowywac po 38tyg
Aga ja mam podobnie duzo wodnistego sluzu od nystatyny,bo ciagle walcze z drozdzyc:-/ 3mam mocno kciuki i mam nadzieje,ze Gabrysia jeszcze sobie posiedzi w brzuszku! MALA co do prezentu to ja uwazam,ze 200zl to wystarczajaco duzo ,zaraz bedziecie rodzicami i to tez spory wydatek ja ogolnie nie lubie dawac ani dostawac kasy wole jakas nawet drobna i praktyczna rzecz lub pamiatke np .rok temu kupilismy z mezem dla jego chrzesniaka srebna szkatulke na pierwszy zabek mlodego z grawerem,a do tego kupilismy pare paczek pampersow!
Mala_Czarna_89, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witam mamusie
Paaula84: Witam w naszym gronie :*
Aga : Ja bym pojechała na IP tym bardziej że cieklo po podłodze, lepiej raz za dużo pojechać i dowiedzieć się co i jak.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
MW : To kochana lez ile się da już nie wiele zostało
Ale mam mdlosci, myślałam że jak odstawie luteine - odstawiłam 2 dni temu to będzie ok a czuje się jeszcze gorzej -
Gołąbki się robią, a my odpoczywamy
głodna juz jestem -.-
Mały na maxa wariuje w brzuchu.
Mała, ja też spakowana tak mniej więcej i tak jak Ty będę musiała jednak się przepakowac, bo kosmetyczka juz się nie zmieściMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Kitaja i Skarb :*
Mała co dp zmeczenia to tez tak mam tyle bym porobila a nie mam sily.
Dziewczyny a jak u Was z ulozeniem dzidziusiow w brzuszkach bo troche sie martwie tym polozeniem poprzecznym. Maly od 2 tyg. tak lezy nie wiem czy sie jeszcze obroci a chce rodzic sn.Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia, moj niby jest ułożony główkowo, ale wierci się tak bardzo każdego dnia, że tak naprawdę nie mam pewności,że w takim ułożeniu zostanie do porodu.
Kiedyś grzbiet miał po lewej str (czułam jak miał czkawkę),a teraz raz z jednej, raz z drugiej.
Także nie zawracaj sobie głowy ułożeniem. Będzie co ma być, i tak nie mamy na to wpływuMicia, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
Mnie przez to lezanie męczy zwykle zrobienie kanapki . Do listopada nie daleko damy radę
Micia : U mnie malutka jest glowkowo ułożona, mam nadzieję że nie zrobi mi psikusa bo z niej taka wiercipietkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 13:16
Micia lubi tę wiadomość
-
Micia wrote:Dzieki Kitaja i Skarb :*
Mała co dp zmeczenia to tez tak mam tyle bym porobila a nie mam sily.
Dziewczyny a jak u Was z ulozeniem dzidziusiow w brzuszkach bo troche sie martwie tym polozeniem poprzecznym. Maly od 2 tyg. tak lezy nie wiem czy sie jeszcze obroci a chce rodzic sn.mi dopiero obrócił się główką w dół, ale nie jest "przyparty" i lekarz twierdzi, że może się przewracać. Kolezance przewrócił się dwa tygodnie przed porodem posladkami i dwa dni później znowu głową. Urodziła naturalnie.
Nie ma się co zamartwiać na przyszłośćMicia, Sajgonara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja już sama nie wiem jak ta moja leży. Na ostatnim usg była w poprzek, ale to było 18 sierpnia. Kopie po żebrach, dziś jakoś tak wyżej, mam nadzieję, że zrobi mi jeszcze usg przed rozwiązaniem.
A co do zmęczenia to najbardziej martwi mnie to, że już mi tak zostanie. W sensie że rozleniwiłam się na amen i nie będę umiała zebrać sił po porodzie, a obowiązków będzie kilka razy tyle, co teraz -
Dzięki Dziewczyny od razu mi lepiej
. Jak sobie kobieta w ciazy wynajdzie problem to masci los he
.
Natali podziwiam Ciebie, przyslesz moze troche tych slodkosci do Piły
moremi lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Kitaja wrote:MALA co do prezentu to ja uwazam,ze 200zl to wystarczajaco duzo ,zaraz bedziecie rodzicami i to tez spory wydatek ja ogolnie nie lubie dawac ani dostawac kasy wole jakas nawet drobna i praktyczna rzecz lub pamiatke np .rok temu kupilismy z mezem dla jego chrzesniaka srebna szkatulke na pierwszy zabek mlodego z grawerem,a do tego kupilismy pare paczek pampersow!
haen, Micia, Kitaja, Mala_Czarna_89, Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!