Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zorro nie robiłam ale zaraz zapytam koleżanki- moje guru
Mała dacie ile uważacie. U nas rodzina ze strony męża zawsze dużo daje i później musimy równać do nich. Teściowej bratanica dała 100 zł na komunie i nikt nic nie mówił, bo cieszyliśmy się że przyjechała. Mogła by nic nie dac i byśmy ją ugoscili.Zorro lubi tę wiadomość
-
Paolka kołderka i podusia muszą dać się prać- przecież dziecko nie raz uleje lub z pampersa poleci
Ja to nawet dla Laury mam kołdrę którą piorę, bo różnie bywało. 40 stopni
Natali u nas właśnie nie daje się zbyt dużych prezentów. Np kiedyś gdy Laura zbierała na tablet pieniążki to od jednej kuzynki męża dostała jakieś kolorowanki i 20zł w czekoladzie.
A z tymi pieniędzmi to jest tak, że np na te chrzciny na które idziemy teście moi się nie wybierają (mimo, że bardzo ich zapraszali), bo po prostu nie mają pieniędzy. Jeszcze wczoraj mi się teściowa żaliła, że dopiero kupiła tej malutkiej jakiś drobiazg z okazji narodzin, zaraz jej wnusia się urodzi, a się nie przelewaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:58
-
Na życzenie cioci Kitaji Przemcio
.
Był bardzo ruchliwy i w 3d uchwycony wyraźnie jedynie nosek he
Zaniosłam dziś mocz na posiew trzymajcie Dziewczyny kciuki by nic nie wyszło :*.
Ale mnie dziś głowa boli zmiana pogody czy jak.
izulkaa, Mala_Czarna_89, natali101, Paolka_25, Rozmarzona, biedroneczka1910, Zorro, Kitaja, skarb15, Sajgonara, perelka89, MadaLena30, Nymeria lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Paolkka tez jestem,na tym.,etapie
u mnie na podusiach pisze ze w 30stopniach
co,prawda na pościeli pisze 40a dalam ja do 60
moze nic się nie stanie bo szkoda by bylo:P
Wiec mysle tez czy jest sens prac podusie.. Po 1 dziecko i tak użyje tego,jak,bedzie juz większe a po 2 nie ma bezpośredniego,kontaktu ze skora dziecka bo w ciuszkach bedzie a poza tym jeszcze pościel jest -
Mała dlatego mówię każdy daje tyle ile uważa. Ja patrzę przez pryzmat tego ile Natka dostała na komunię od nich, a Ty ile Laura. I masz rację. My musimy jeszcze dac prezenty Adama chrzesnicy i tak 500 pójdzie na prezenty. Dobrze, że na ubiory nic nie wydamy,a podróż na pół z rodzicami
-
podaje przepis na krem kalafiorowy:
3 gałązki selera naciowego, 2 marchewki, 1 duża cebula, jeden kalafior, wszystko smażymy na oliwie, dodajemy wodę jedną kostkę rosołową (ja daję ekologiczną) i gotujemy. Gdy warzywa są miękkie, blenduje, dodaje 100 g sera cheedar, 2 łyżeczki musztardy dijon, sól i pieprz
REWELACJA ja podaje z pieczywkiem chrupkimMala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Konsultowałam się z położna i jeśli się nie powtórzy i nie dojdą żadne bóle to wstrzymać się do wizyty. Na razie sucho i nic nie boli więc sobie odpoczywam. Gabrysia daje o sobie znać więc mam nadzieje, że wytrzyma do urodzin Taty czyli 01.10
a najlepiej do połowy października
Sajgonara, perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Ginger, chętnie się z Tobą podzielę! Za mną tez juz chodzą i chodzą i dzisiaj w końcu spełnię zachcianke.
Haha Haen, tak mamwczoraj byliśmy z moim ba malutkich spożywczych zakupach i jak ją zobaczyłam, to rzuciłam się na nią jakby miało mi zabraknąć