Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja Niunia wcale nie taka duza bo 2600g co cieszy mnie ogromnie
miedzy 40-50cm. Ułożona główka w dół, widziałam paluszki, cały przekrój serca i ogólnie wszystko w porządku
mam mało wód płodowych ale na granicy normy- gin twierdził że z tego powodu raczej nie ma szans by się jeszcze obróciła. Główka nisko a jeszcze niżej rusza raczka pewnie przez to te skurcze przy szyjce. Widzieliśmy paluszki- ma hala do nas i ruszała usteczkami. A pupcia tuz pod żołądkiem. Nie jest owinięta pepowina i niestety nie mam fotki buzki bo leży bokiem- widać było jedno oko
No i dziewczynka, bardzo się cieszęskarb15, izulkaa, Rozmarzona, haen, Galaretka, Zorro, Molcia, Nymeria, natali101, biedroneczka1910, MW26, szczesciara25, Ginger84, Shibuya, MadaLena30, monia35, Ona_89', Micia, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Skarb, ja jakis czas temu mialam sen,ze bylismy u tesciow jak mala ledwo sie urodzila.
Tesciowa zabierala mala i mi jej nie dawala
Sama nawet ja karmila butelka,a pozniej mala nie chciala mojego cyca.
Paranoja co to za sny w tej ciazy hihi
Juz wole seksyskarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona haha
o matko
Raz mi też się śniła teściowka w akcji , co uciekala przedemna z wózkiem w którym było moje dziecko
Ale gdzie takie zboczone ?Jak z mężem to by mi się mogło śnic , ale coś takiego ojoj nie , jak ja się rano wystraszyłam co ja najlepszego narobiłam haha takie realne się to wydawało
Mała cieszę się bardzoAaa myślałam że już maleństwo 3 kg będzie miało hihi
Izulka A no faktycznie nie pomyślałamMnie wtedy zmoglo strasznie, jeszcze fest opuchlam.
Powiedziałabym jaki mam laktator ale już wieszRozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Zorror bo chce miec to za sobą
z reszta ja bylam nastawiona od poczatku na jakies 2-3 tyg wczesniej bi u mnie to rodzinne:)
Jej ale czuje sie do dupy.. Glowa boli,slabo, niedobrze..biegunka
A na złość jestem sama, bo mój robi przy samochodzie i bedzie wieczoremZorro lubi tę wiadomość
-
Ja mam laktator z aventu ręczny i elektroniczny.
Małą ja też mam mało wód płodowych, ale w granicach normy - coś mówił że masz pić więcej, bo mi kazała 3 litry wody wypijać i chlam jak głupia i z butelką wody się nie rozstaję
Ogarnęłam odkurzanie, mysie podłóg, prasowanie - co przypłaciłam oparzeniem i piecze jak cholera ;/ jeszcze tylko obiad i syrop dla pszczół i koniec na dziś -
Izulka, a o podgrzewaczu do butelek tez myslisz?
Bo sa fajne zestawy z canpola podgrzewacz plus laktator eletryczny za 200 zl bodajze na allegro.
Na poczatku to sny mialam durne pod tym wzgledem,ze ciagle przed czyms uciekalam i jakbym byla w snie swiadoma swojej ciazy i ze chce uchronic przed niebezpieczenstwem dzidzie.
Pozniej seksy zaczely mnie nawiedzac,a teraz tesciowa ze bedzie sie rzadzila haha
Czekam na dostawe pysznych suflaczkow bo nawet do gotowania dzisiaj sie zbuntowalam hihi.
Moj narzekal na kregoslup, a sleczy na ziemi bo oproznil swinke i segreguje kase
Nic,ze juz pol oproznionej bo sie podbieralo i moj nie moze przebolec bo chcial duza sume uzbierac hihiJestes juz z nami -
Wy macie mało wód plodowych,a mi ciągle wmawiają wielowodzie bez badania, na podstawie wielkości brzucha. Jakie mają miny gdy usg pokazuje normę wód
Czekam na gwiazdę i zjemy obiadek. Razowy makaron z suszonymi pomidorami i grillowana pierś kurczaka.
Zaliczyłam dziś tańce z młodą, kawiarenka i czeka mnie pieczenie, bo wszystkie ciasta i ciasteczka sprzedał Adam
Mała to jesteś jak bomba cykajaca. Nieznasz dnia ani godziny.
-
nick nieaktualny
-
Galaretka wygnalam go na dwór do roboty żeby mi w drogę nie wchodził
Mała super wiesci I faktycznie teraz waga trochę przystopowala
A właśnie miałaś być na chrzcinach czy później idziecie? Bo w sumie u nas są na 17 zawsze. -
Galaretka wrote:Mała to Ty nie imprezujesz?
Ginger, Cebulką juz lepsze humory? Czy dalej wojna?
Nymeria syrop dla pszczół?
TakJak się im wybiera miodek przez cały sezon to trzeba po sezonie nakarmić, żeby miśki (pszczoły) miały co jeść na zimę
Buffy lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:A właśnie miałaś być na chrzcinach czy później idziecie? Bo w sumie u nas są na 17 zawsze.
Smiac mi sie chce:) sluby w waszej czesci sa wczesnie, a chrzty pozno
Na mazowszu (na 99%), ktorych bylam sluby sa od 15 (a najbardziej popularne godziny to 16-17), a chrzciny o 13:)
A w ogole chrzciny w nd podczas mszy...hmWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 17:15
Molcia lubi tę wiadomość