Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala, powodzenia i pochwal sie jak wrocisz
Izulka, dwie paki jedynek jak narazie.
Micia, tez zaczynam puchnac,ale ja na palcach i jak narazie delikatnie.
Zobaczymy co bedzie dalej.
Hihi bynajmniej nudy nie maizulkaa, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Ja mam jedną paczkę jedynek. Chcę się najpierw przekonać jak się sprawdzają, bo słyszałam kilka opinii od koleżanek, że są strasznie niewygodne. Cokolwiek ma to oznaczać
Mała, trzymamy kciukidaj znać jak będziesz po
Ale inpost może przegrał przetarg na dostarczanie przesyłek do urzędów państwowych. Może się mylę, ale wydaje mi się, że w takim wypadku nie dotyczy to osób prywatnych. Tak mi się wydaje, bo nam do pracy dostarczał polecone inpost i byliśmy straszie niezadowoleni, bo pisma ważne, np.z sądów czy prokuratur przychodziły po tygodniu, jak nie dłużej. Gdzie wszystkie terminy mijały czasami. Nie wspominając już o tym, że Ci, którzy tą pocztę dostarczali, przychodzili jak chcieli, czasami codziennie, a czasami raz na tydzień i to o chorych godzinach. Wiadomo, że biura w instytucjach pracują do 15-15.30 przeważnie, a oni sobie przychodzili np.o 14.30 przynosząc około 50listow. Gdzie wiadomo, że takiej poczty nie można zostawić na kolejny dzień.
Także Aparatka, może po prostu mają jakiś błąd i strona im nie działa. -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Rozmarzona cha cha cha
Byłam dziś z mama na zakupach i poszlysmy do taniej odzieży a tam akurat dzień przecenale się obkupilam dla małej
tylko, że w poniedziałek czeka mnie następne pranie i prasowanie a już miałam nadzieję, że to koniec.
Kurczak, ja wczoraj też zasnąć nie mogłam a jak wstalam o 5 na siku to znowu był problem z zaśnięciem, a rano denerwowalam się, że musze już wstać a byłam przeciez niewyspana. A mój był najlepszy, pytam go w nocy czy śpi, a on że tak i fruu odwraca się dupa! O jak się wkurzylam na niego. Teraz mnie pyta czy coś gadalam do niego, bo coś mu się kojarzy i że się krecilam po nocy, a ja do niego że rodzić bym zaczęła a on by się odwrócił dalej spać. A ten się śmieje, ech te chłopy
Edit. Szczesciara najlepsze życzenia dla tatymoj też obchodził w tym roku 50-te i właśnie w tym dniu dowiedział się, że będzie miał pierwszego wnuka/wnuczkę
Ojej! Z tym prowadzeniem auta to mam tak samo. W ogóle się skupić nie mogę. Dziś też prowadzialam jak oszalała.
Mała, trzymamy i czekamy na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 13:34
Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam pół dnia męża , spaliśmy do 9!!! I odebralismy wózek
W tle fotelik , od znajomych , nie podoba mi się no ale jest to jest.
Ginger , Mała no ciekawe czy dzidziusie będą łapać wszystko od rodzeństwa
Anet aha , historia jak z telenoweli.
Aparatka rożki fajne bo z kotkami
Izulkaa ja ma 2 jedynek tylko te małe paczki a jedną 2 ta duża.
Ja miałam bigosik od mamusi wiec obiad w 3 min. Zaczynam gardło czuć wiec zaraz herbata z miodem cytryna i malinowym pójdzie w ruch.biedroneczka1910, izulkaa, Nymeria, orientalna, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Mała trzymamy z córcia kciuki
Dzis moja matka do mnie czy ruchy czuje ja do niej ze tak a ona do mnie że jak ze mną była w tym tygodniu to sie praktycznie nic nie ruszalam, hahaha ale był ze mnie leniwiec _ jak to mówią cicha woda brzegi rwieDziewczyny to tylko tak w brzuchu haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 13:58
Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Izulkaa u mnie taka nagła biegunka była przepowiedzia regularnych i częstych skurczy po czym wyladowalam w szpitalu...nie chcę straszyć ale to następny sposób organizmu żeby się przygotować do porodu...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Jaki mój mężuś jest śmieszny
jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu. Od wczoraj już mi gada, że musi dzisiaj iść do mamy, spisać numery od rodzinki, bo miał telefon w naprawie, a nie zapisał sierota na karcie pamięci numerów. Zawsze ciągnie mnie do swojej mamuśki, a dzisiaj nie
od razu skumałam, że coś kombinuje. No i co? Oczywiście przyszedł z kwiatkiem, bo stwierdził, że w niedzielę kwiaciarnie są zamknięte, to kupił mi dzisiaj hahahahaha
i ze zabiera mnie dzisiaj na kolację do knajpy. Akurat to zrozumiałe, bo jutro niestety musi się już zgłosić wieczorem na szkole, żeby się zakwaterować, bo ma tydzień szkolenia teraz
xd
Micia, Rozmarzona, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Mamuski nie stresować się.
Zapomniałam Wam powiedziec że jak byłam w piątek po wyniki to w sklepie pusicila mnie starsza kobieta po 80nie mogłam w to uwierzyć, jestem pozytywnie zaskoczona , nie wiem jak mogłam się się pochwalić
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Izulka : ja na przykład przed porodem byłam strasznie senna.
Haha co do snu to mi dziś się jakieś trojkaciki snily, jak już udało mi się na chwilę zasnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 14:58
izulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa to chyba nie moj dzien tak jak i noc!
Brzuch mnie boli i kregoslup az rezygnuje dzisiaj z buszowania za kombinezonikiem tylko jutro sie wybiore.
Cos czuje,ze teraz coraz gorzej bedzie z tymi bolami brzucha.
Jakos dzisiaj mi sie wielki wydaje brzuch taki mocno wypchany i czuc ciezar malej.
Jak powoli rosl tak teraz zaczal nadrabiac.
Moj tez dzisiaj wstal polamanay i kregoslup go lupie.
Dam mu dzisiaj ulge od sprzatania niech chlop odpocznie.
Ginger, teraz gdy coraz ciezej to latwo ogien rozpalic.
Mam nadzieje,ze szybko sie pogodzicie.
Skarb, zdarzaja sie uprzejmi ludzie
Mi w ciazy faceci obcy imponowali dbajac o moj interes hihiskarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami