Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
z powodu braku materiałów do dalszego dzisiejszego szycia (głupi kurier nei dojechał mimo iż dzwonil ze jedzie) zaczełam wyyslac nowe rzeczy do oferty:)
CO o tym myslicie wprowadzić takie rzeczy???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad07505ee98d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9a0200c9e5e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c08d75c17322.jpgGinger84, MW26, alus21, Nymeria, Paaula84, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://www.facebook.com/Mari-Q-639843849422458/timeline/
Aparatka link dla Ciebieznaczy dla Aparatka na wzór dla reszty z talentem ala ja do oglądania i kupowania
I żeby nie bylo , że jestem beztalenciem przyszylam dziś 3 guziki mężowi! Jeah -
powiem szczerze siły nie mam ale wole sama zadbac o pakowanie i rozpakowanie i chcialabym aby malutka juz przyjechala do gotowego pokoju i swojego kącika. Niz jakbym mialam sie z 3 dzieci przenosic i jeszcze podczas kiedy Lenka zabieg bedzie miala
-
Rozmarzona
Miejsce przechowywania Temperatura Czas przechowywania
W pomieszczeniu (pokój, kuchnia itp.) 16°C
do 24 godzin
21°C do 10 godzin
27°C 6-8 godzin
W torbie chłodniczej z wkładami chłodzącymi od 15°C do -4°C 24 godziny
W lodówce od 3°C do 5 °C 3-5 dni
W zamrażalniku lodówki od -10°C do -15 °C 2 tygodnie
W zamrażarce -18°C 3-6 miesięcy
-20 °C 1 rok
-
Aparatka śliczne sa te gwiazdeczki;-)
Diewczyny u nas wszytsko oki, tylko mam taki ogromny apetyt ze nie moge sobie poradzic walcze ale mam takie napady i jem az sił mi brakuje, jem wiecej niz tesciowa i mąż razem wzieci, gdybym mogła uciekłabym z domu, od lodówki;-( nie moge najadac sie jak normalny człowiek tylko opycham sie i mysle ze to na tle nerwowym mi sie zrobiło, co zrobic? czy któras z Was tak miała?perelka89 lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik wrote:Aparatka śliczne sa te gwiazdeczki;-)
Diewczyny u nas wszytsko oki, tylko mam taki ogromny apetyt ze nie moge sobie poradzic walcze ale mam takie napady i jem az sił mi brakuje, jem wiecej niz tesciowa i mąż razem wzieci, gdybym mogła uciekłabym z domu, od lodówki;-( nie moge najadac sie jak normalny człowiek tylko opycham sie i mysle ze to na tle nerwowym mi sie zrobiło, co zrobic? czy któras z Was tak miała?
wilczy apetyt to ja tez mam mogła bym tonami posiłki spożywać ale zamiast tego to wode pije albo herbatkę by oszukać mój żołądekpolecam
-
Hej,
Ale dzis byla ladna pogoda, spedzilam wieksza czesc dnia wylegujac sie ja sloneczku i nawet ucielam sobie drzemke
Nazbieralam cala miske malinek u tesciowki i jutro bede robic ciacho z pianka budyniowa
Bylam tez na grilu urodzinowym, spotkalam sie z rodzinka....
Dzien mily i spokojny ale wlasnie wzielam nospe i odpoczywam bo cos pobolewa mnie w dole brzucha tak jakby jajniki na okres... ale czytam ze wy tez tak macie.
Mala gratuluje dobrych wiesci na usg.
Dziewczyny super bryki... u mnie nadal to temat otwarty
Ja poki co nie odczuwam ze dla Hani musialam zrezygnowac z czegos... moze dlatego ze ciagle sie cos dzieje i aktywnie zyje a jesli chodzi o prace to odpowiada mi to ze nie musze do niej chodzIc... pierwszy raz mam "wakacje" od 11 lat
Bardziej lapia mnie watpliwosci czy to wszystko ogarne bo z wyprawka tez jestem w lesie ... nie mowiac o tym ze nie zglebiam tematow tak jak wy na rozne dziecinne tematy
Ale dziw rozmawialam z przyjaciolka -jest samotna matka i wlasnie ma gorszy czas.... macierzynstwo nie daje jej radosci i odczuwa to tylko jako obowiazek.... teraz kiedy bede matka zdaje sobie sprawe jakie to wazne zeby dzielic te radosci i smutki z druga osoba !!!perelka89 lubi tę wiadomość
-
Tak zycie samotnej matki nie jest fajne i momentami przychodza chwile zalamania i zwatpienia w siebie i we wszystko. Tez to przechodzilam jak Oliwka miała 16 miesiecy. Byłam sama bez pomocy innych i poprostu dostałam depresji.
Pamiętajcie że wazne jest to aby raz na jakiś czas wyjść samej bez dziecka np na zakupy. Ja bez Oliwki nie wychodziłam nigdzie sama póki nie skończyła 2 lat a jak poszłam do pracy zaczeam mieć swoje pasje to odżyłam i wkońcu byłam gotowa na nowy związek -
nick nieaktualnyIzik ja tak od września ładuje co mogę, jem i jem i ciagle głodna jestem. A wszystkie wyniki masz w normie?
MadaLena30 Pytałaś kiedyś o imię położnej , nie nie Agata ale mąż nie pamięta jak ma na imię wiec nigdy nie mowie nigdy
A Twój post taki żywiołowy w ja sama w domu przed tv guziki przyszylam i herbatę pije wrrr.
A nie...jeszcze ogarnęła syna kącik
Jak to jest , że jego rzeczy chce układać , prac i sprzątać a moje mnie oddychająWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:33
izulkaa, Nymeria, biedroneczka1910, Paaula84, Ginger84, agulla03, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Niestety to chyba zdjęcie Gabrysi coś mi się zepsuło i nie mogę dodać na telefonie, więc usuwam to zdjęcie
I nawet nie mogę usunąć, przepraszam Aga jeśli to Twoje zdjęcie, bo w telefonie nie mogę nawet tego sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 21:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja jestem, więcej cxytsm niz pisze
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny