X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z powodu braku materiałów do dalszego dzisiejszego szycia (głupi kurier nei dojechał mimo iż dzwonil ze jedzie) zaczełam wyyslac nowe rzeczy do oferty:)
    CO o tym myslicie wprowadzić takie rzeczy???
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad07505ee98d.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9a0200c9e5e.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c08d75c17322.jpg

Ginger84, MW26, alus21, Nymeria, Paaula84, perelka89 lubią tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka piękne te rzeczy!
    Oj podziwiam ze masz siłę jeszcze teraz na przeprowadzke.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.rodzicpoludzku.pl/Po-porodzie/Przechowywanie-mleka-mamy.html

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/Mari-Q-639843849422458/timeline/

Aparatka link dla Ciebie ;-) znaczy dla Aparatka na wzór dla reszty z talentem ala ja do oglądania i kupowania ;-)

I żeby nie bylo , że jestem beztalenciem przyszylam dziś 3 guziki mężowi! Jeah :-D

• aparatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem szczerze siły nie mam ale wole sama zadbac o pakowanie i rozpakowanie i chcialabym aby malutka juz przyjechala do gotowego pokoju i swojego kącika. Niz jakbym mialam sie z 3 dzieci przenosic i jeszcze podczas kiedy Lenka zabieg bedzie miala

ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona

Miejsce przechowywania Temperatura Czas przechowywania
    W pomieszczeniu (pokój, kuchnia itp.) 16°C

do 24 godzin

21°C do 10 godzin
    27°C 6-8 godzin
    W torbie chłodniczej z wkładami chłodzącymi od 15°C do -4°C 24 godziny
    W lodówce od 3°C do 5 °C 3-5 dni
    W zamrażalniku lodówki od -10°C do -15 °C 2 tygodnie
    W zamrażarce -18°C 3-6 miesięcy
    -20 °C 1 rok

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Izik Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka śliczne sa te gwiazdeczki;-)

Diewczyny u nas wszytsko oki, tylko mam taki ogromny apetyt ze nie moge sobie poradzic walcze ale mam takie napady i jem az sił mi brakuje, jem wiecej niz tesciowa i mąż razem wzieci, gdybym mogła uciekłabym z domu, od lodówki;-( nie moge najadac sie jak normalny człowiek tylko opycham sie i mysle ze to na tle nerwowym mi sie zrobiło, co zrobic? czy któras z Was tak miała?

perelka89 lubi tę wiadomość

4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍;-)

01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
    3tygodniowe indukowanie poronienia
    zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
    niedoczynność tarczycy
    tyłozgięta, zrotowana macica
    05.2021 poronienie 6tc
    STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
    17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
    córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito
  • alus21 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izik wrote:
    Aparatka śliczne sa te gwiazdeczki;-)

Diewczyny u nas wszytsko oki, tylko mam taki ogromny apetyt ze nie moge sobie poradzic walcze ale mam takie napady i jem az sił mi brakuje, jem wiecej niz tesciowa i mąż razem wzieci, gdybym mogła uciekłabym z domu, od lodówki;-( nie moge najadac sie jak normalny człowiek tylko opycham sie i mysle ze to na tle nerwowym mi sie zrobiło, co zrobic? czy któras z Was tak miała?

wilczy apetyt to ja tez mam mogła bym tonami posiłki spożywać ale zamiast tego to wode pije albo herbatkę by oszukać mój żołądek :) polecam

iv099vvjtj9qo0il.png
    i81xxzdvoi2mloma.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ale dzis byla ladna pogoda, spedzilam wieksza czesc dnia wylegujac sie ja sloneczku i nawet ucielam sobie drzemke :)
    Nazbieralam cala miske malinek u tesciowki i jutro bede robic ciacho z pianka budyniowa :)
    Bylam tez na grilu urodzinowym, spotkalam sie z rodzinka....

Dzien mily i spokojny ale wlasnie wzielam nospe i odpoczywam bo cos pobolewa mnie w dole brzucha tak jakby jajniki na okres... ale czytam ze wy tez tak macie.

Mala gratuluje dobrych wiesci na usg.
    Dziewczyny super bryki... u mnie nadal to temat otwarty :)

Ja poki co nie odczuwam ze dla Hani musialam zrezygnowac z czegos... moze dlatego ze ciagle sie cos dzieje i aktywnie zyje a jesli chodzi o prace to odpowiada mi to ze nie musze do niej chodzIc... pierwszy raz mam "wakacje" od 11 lat :)
    Bardziej lapia mnie watpliwosci czy to wszystko ogarne bo z wyprawka tez jestem w lesie ... nie mowiac o tym ze nie zglebiam tematow tak jak wy na rozne dziecinne tematy :/
    Ale dziw rozmawialam z przyjaciolka -jest samotna matka i wlasnie ma gorszy czas.... macierzynstwo nie daje jej radosci i odczuwa to tylko jako obowiazek.... teraz kiedy bede matka zdaje sobie sprawe jakie to wazne zeby dzielic te radosci i smutki z druga osoba !!!

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zycie samotnej matki nie jest fajne i momentami przychodza chwile zalamania i zwatpienia w siebie i we wszystko. Tez to przechodzilam jak Oliwka miała 16 miesiecy. Byłam sama bez pomocy innych i poprostu dostałam depresji.
    Pamiętajcie że wazne jest to aby raz na jakiś czas wyjść samej bez dziecka np na zakupy. Ja bez Oliwki nie wychodziłam nigdzie sama póki nie skończyła 2 lat a jak poszłam do pracy zaczeam mieć swoje pasje to odżyłam i wkońcu byłam gotowa na nowy związek

ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izik ja tak od września ładuje co mogę, jem i jem i ciagle głodna jestem. A wszystkie wyniki masz w normie?

MadaLena30 Pytałaś kiedyś o imię położnej , nie nie Agata ale mąż nie pamięta jak ma na imię wiec nigdy nie mowie nigdy ;-)
    A Twój post taki żywiołowy w ja sama w domu przed tv guziki przyszylam i herbatę pije wrrr.

A nie...jeszcze ogarnęła syna kącik
    148eht.jpg

Jak to jest , że jego rzeczy chce układać , prac i sprzątać a moje mnie oddychają ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:33

izulkaa, Nymeria, biedroneczka1910, Paaula84, Ginger84, agulla03, perelka89 lubią tę wiadomość

• MW26 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety to chyba zdjęcie Gabrysi coś mi się zepsuło i nie mogę dodać na telefonie, więc usuwam to zdjęcie ;-)

I nawet nie mogę usunąć, przepraszam Aga jeśli to Twoje zdjęcie, bo w telefonie nie mogę nawet tego sprawdzić :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 21:26

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MW tak to Gabi.

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki wybyly z domu widzę i od razu pustki :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulkaa my takie dwie ropuchy , siedzimy i się nudzi my ;-)

izulkaa lubi tę wiadomość

• MW26 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunęłam cały post,może jutro się pochwalę ;-)

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem, tylko muszę ciasta zrobić i tak z doskoku jestem.
    Mąż wrócił i plotkujemy :-)

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja jestem, więcej cxytsm niz pisze :)

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka nie dość ze czuje sie jak,stara babcia,to jeszcze z domu nie mogę,wyjść :P

U mnie ciśnienie skoczyło cos znowu.. Od razu Glowa boli..hm. A tak tęsknię za kawa z mlekiem...:(....
    W związku z tym próbuję usnac ;)miłego wieczoru;)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulkaa odpoczywaj !

‹‹ 1461 1462 1463 1464 1465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ