Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff nadrobiłam
Od wczoraj jestem w domu a tak jakby mnie nie było. Wczorajsze popołudnie i wieczór w szpitalu przy niuni. Dzisiaj od rana to samo. W przerwie ogarneliśmy z m sypialnie i kącik dla Gabi. Dzisiaj wróciłam ze szpitala o 21. Ledwo żyje ale jak niunia będzie w domu będzie pewnie łatwiej.
Gabi ma wyjść w poniedziałek jak nic się nie zmieni - Dostaliśmy zalecenie aby kupić monitor oddechu już nie mogę się doczekać tego skarba w domuperelka89 lubi tę wiadomość
-
Oj Skarbek ja dziś od 14 do 17 mialam co 3 - 4 min skurcze ale po tabletce przeszło. Teraz przed północą też i to strasznie mocne. Czuje, że tabletka wzięta o 24 zaczyna działać ale gdyby nie ten Cordafen to już od wczoraj byłabym w szpitalu...ciekawe czy będą Ci powstrzymywać...w sumie Malej na tym etapie już praktycznie nic nie grozi...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Witam się i ja na nocnej zmianie... bezsenność ehhh
Dziś zrobiłam duże postępy w wyprawce - byliśmy oglądac i od razu zamówiliśmy wózek bebetto holland, fotelik i jeszcze materac gryka-kokos. Czas oczekiwania ok 2-3 tyg
Co tu się dzieje?? rany!!!
Skarb - trzymaj się i daj nam koniecznie znać. Dobrze, że Nikolcia jest już taka duża:)
Aga ale fajnie już niedługo będziecie w domu całą rodzinką w komplecie:)
Izulka - ja pewnie tez kupię 2 paczki 1 - na razie mam 0...
Jeśli chodzi o laktator to ja kupuję (przydaje się przy zastojach, rozkręceniu laktacji, no i jeśli chcesz gdzieś wyjść). Ja karmiłam piersią chłopaków długo 1 rok 3-4 miesięcy i u mnie swietnie sie sprawdził ręczny avent'u i teraz też go kupuję.
Aparatka - śliczne rożki - to dla córeczek Olci? Oczywiście z Ciebie to "pomysłowy Dobromir" w wersji damskiej - zawsze coś wymyślisz - piękne buciki, karuzelka - koniecznie dodaj do swojej oferty:)
Teraz przeprowadzka - naprawdę podziwiam, ja mam ten remont kuchni i mam już serdecznie dość. Mama przyjedzie pomóc mi później w układaniu. Może chociaż Ty tylko poopisuj pudła i mów co gdzie ma wkładać?
Galaretka - super wózek - co to za marka, model?
Molcia - śliczny wózek:)to jest bebetto torino??
Mała - gratuluję potwierdzenia córci:) i dobrych wyników usg.
U mnie śluby są od 15 a chrzciny w niedziele na mszach o 11:30 i o 13, także co region to inny zwyczaj.
Dobra kończę monolog i zmykam - może uda mi się usnąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 00:38
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Nic nie będa powstrzymać mam skurcze regularnie co 5 min nawet mniej i wody mi odeszły. Trzymajcie kciuki.
-
Ja Cie sune obudzilam sie na siuski i jak zwykle trafilam na jakies eksremalne wiadomosci!
Skarb, jestes bardzo opanowana i za to Cie podziwiam.
Masz juz duza dziewczynke i widocznie nie moze juz sie doczekac by zobaczyc sie z Mama
Trzymamy kciuki!
Izulka, do maja mamy czas,wiec przed narodzinami Malej na pewno sie nie pisze na przeprowadzke.
Dalej mam nadzieje,ze kolega sie rozmysli by wracac i przelozy to do konca przyszlego roku.
Wtedy predzej poszlibysmy na swoje,a nie na wynajem.
W innym wypadku do maja nie damy rady jeszcze tego ogarnac i beda w przyszlosci mnie dwie przeprowadzki czekaly,a mam ich juz kilka za soba i mam dosc..
Aparatka, to podziwiam,ze chcesz tej przeprowadzki przed urodzeniem,ale ba Ty jestes jakas torpeda w tej ciazy
U mnie tez niedoczynnosc stwierdzona duzo wczesniej od ciazy,wiec leki normalnie nadal bede brala.
Napisze tylko do endo zapytanie co po porodzie, jakie dawki.
Z takimi newsami znowu dzisiaj nie usneJestes juz z nami -
nick nieaktualnySkarb powodzenia! W niedziele ponoć leniuszki się rodzą ( taki zabobony
) Te nasze dziewczynki oszalały z przechodzeniem na świat.
Następna w kolejce Mała Czarna jak nic .
Cebulką super , że już u Ciebie lepiej i z mężem i z samopoczuciem. Wyciszaj Olka ile się da.!
Aga bosko, że wszystko idzie tak dobrze!
Paaula84 wrote:
Galaretka - super wózek - co to za marka, model?
My jutro zaczynamy 37 tydzień, ostatni w którym będę się martwić.
Milej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 07:58
perelka89 lubi tę wiadomość