Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula tak to torino
kurcze ale się tu podziało, aż się zeschizowalam bo rano ze mnie pocieklo no ale mam tak już od dawna po porannym siku, a wszystko było ok na kontrolach no i skurczy nie mam w ogóle od kiedy wróciłam ze szpitala
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Skarbek trzymaj się dzielnie i daj znać jak się czujecie z Nikolcią
jeśli jest już z Tobą
witam się z rana w lepszym nastroju, te hormony mnie wykończą
żDadna telenowela, życie
kupiłam wczoraj w hm staniki do karmienia, ale takie bardziej sportowe z rozmiarówką L, te, które były w normalnej rozmiarówce, B, C, D były na mnie za małe
co porabiacie w tak piękną pogodę? u nas ciepło, błękitne niebo, jak bym miała już Zuzię to wybrałybyśmy się razem na spacer, nie mogę się już doczekać
-
O kurczę, co za wiadomości! Skarb, trzymaj się dzielnie Kochana! Trzymamy mocno kciuki!
Co do ślubów i chrzcin... My mieliśmy ślub o 13, ale jedna para miała jeszcze przed nami o 12a chrzciny są w niedzielę na mszy o 15. Chyba w każdą ostatnią niedzielę miesiąca.
Ach, dzisiaj pierwsza rocznica ślubunormalnie nie wierzę, że to minął już rok! to chyba rok, który najszybciej minął w moim życiu.
Kochane, czy jak rano się budzicie, to też Was tak boli brzuch? Żadne skurcze czy twardnienia tylko po prostu cały bębenek mnie boli. Jak chwilę pochodzę, to przechodzi.
W ogóle juz nie mogę dłużej leżeć na plecach, zaraz mi słabo i nie potrafię oddychać. Mały musiał nieźle podrosnąć, bo jak się przewracam na te plecy choć na moment, to czuję tak jakby ten jego słodki ciężarwczoraj znowu tak słodko stópki wypychał
-
Modliszka i jak świętowaliście ? Gratuluje
Teraz to juz kazda bedzie czekać chyba na swoja godzinę zero
Cebulka jak skurcze ?
U mnie w nocy byli kilka silnych,ale wstałam,poszłam do wc to troche przeszlo :)tez tak masz ze jak,skurcz to od razu do wc sie chce ?
Ja mam od ruchów tez bo w nocy Amelka miała dyskotekę i od razu skurcze mocniejsze
Alr jestem ciekawa jak tam skarb...czy ze swoim mezem pojechala w ogole.oby..bo zawsze czlowiek spokojniejszy...ciekawe czy juz po
Jeszcze 2 tyg i będę na,tym etapie co ona.. Musimy dac rade z AmelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 09:30
-
Weszłam i czytam wszystko i mowie o jak spokojnie a tu Anita rodzi?!
Trzymajcie się tam choć pewnie juz rozpakowana?ah aż mi ciepło
Poszliśmy na chrzciny. Godzinę stałam na mszy, kazanie o dzieciach poczętych metoda in vitro, gender itd. Niech się juz lepiej ewangelia zajmują.
Po mszy różaniec (!)
Po rozancu chrzest.
Pójdę w laciach do nieba.
Cudo ta malutka Oliwkamój maz z nią na rękach mnie rozczulil.
I miałam coś pisać a Anita wybila mnie całkiem z rytmuNikolcia juz chyba na świecie?
-
Witam ponownie
Takie male deja vu hihi.
Skarb, myslalam ze jakies wiesci beda,ale nas trzymasz w niepewnosci
Cos czuje,ze masz juz mala kolo siebie i swiata poza nia nie widzisz hihi.
Ciekawe czy Twoj byl z Toba i wlasnie pewnie wszystko na gwalt teraz bedziecie kupowac.
Modliszka, tez mnie boli i na plecach nie moge bo az dyskomfort czuje.
Po nocy jak za dlugo leze na danym boku to tez brzuch boli i musze sie przekrecic by bylo lepiej,ale wtedy przy przekrecaniu boli
Jak wstane to zazwyczaj mija.
Mamy juz solidne dzidziusie w sobie
Na dzisiaj plan to sprzatanie Meza (znaczy nie sprzatne jego,a on sprzatnie mieszkanie)hihi.
Pozniej wychodne w poszukiwaniu kombinezonika itp.Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mala Czarna:
Po mszy różaniec (!)
Po rozancu chrzest.
Pójdę w laciach do nieba
Zorro do Izulki:
A kysz, duszo nieczysta
Haen:
Amen
Rozmarzona, Molcia, Zorro, Shibuya, Mala_Czarna_89, Ginger84, perelka89, MadaLena30, Nymeria, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Mala, dlatego ja sam pobyt w Kosciele na chrzcinach sobie odpuscilam bo jak sie okazalo tyle ich tam trzymali,ze na pewno by m rady nie dala.
Na tamten czas byla msza, swiecenie plecakow,jakies inne cudactwa i dopiero sam chrzest.
Komplikuja coraz bardziej i potem sie dziwic,ze zniechecaja do chodzenia, do Kosciola ;/Jestes juz z nami -
nick nieaktualny