Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejo,
Ja po śniadanku - łosoś z jajkami i majonezikiem mniam, na razie nadrabiam co tam u was.
Modliszka ja też od jakiegoś tygodnia nie mogę leżeć na plecach bo mi jakoś ciężko i oddech tracę.
Dziś się wyspałam na maxa, dwa wcześniejsze dni coś źle było, nie mogłam pozycji znaleźć i w końcu odpadałam około 3 nad ranem, a dziś jak padłam na twoja twarz brzmi znajomo to tylko transport do łóżka i do 9
Skarbek trzymaj się tam dzielnie! Bardo mnie ciekawi czy urodziłaś czy się uspokoiło???
Ja o chrzcinach na razie w ogóle nie myślę, jakoś moje myśli są skupione tylko na najbliższych wydarzeniach listopadowych hehe
Dziś do zrobienia tylko prasowanie i ciacho kopiec kretachyba któraś z was mnie "namówiła" żeby je zrobić
-
U nas w niedziele są chrzciny.
A ci co wczoraj robili- poszli to załatwić i żaden termin księdzu nie pasował. Mówią że chcą od razu po mszy to nie ma takiej opcji bo różaniec i nie zdążą (a spokojnie by zdążyli) tłumacza ze dziecko ma 3 tygodnie i nie wytrzyma tyle to im powiedzieli ze mogą w trakcie wyjść.
Jak juz w końcu dogadali wczorajszy termin który wcale im nie pasował to pytają ile to kosztuje, dowiedzieli się ze co laska wiec dali 50zl i powiedzieli "proszę policzyć do 30zl"baba w kancelarii aż się zapowietrzyla haha ale wydała ta resztę. Jak robią ludziom pod górkę to za co płacić
-
Ona_89' wrote:MadaLena robilas to ciasto z forum? Mrozilas je dzień wcześniej?
Akurat wczoraj wieczorem zagniotlam i zostawialm na noc w lodowce, ale smialo mozesz zagniesc i wrzucic na 1-2 godz. do zamrazarki i bedzie dobrze
Przepis chyba wrzucila kiedys Haen:
http://www.mojewypieki.com/post/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka
Ciasto wysmienite... tylko dzis zrobilam na wiekszej blaszce i nie jest tak puchne i wysokie
Smacznegohaen, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Modliszka serdeczne zyczenia z ookazji 1 rocznicy ślubu!!
Widze ze październik w zeszlym roku byl owocny
Dzis Ty masz rocznice, Shibuya za tydzien a ja za 2 tygodnie
Moj maz powiedzial ze na glowie stanie a musi 18.10 mieszkac na swoim-mam nadzieje ze sie nam uda
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam to ciasto kruche już dwa razy - obłędnie pyyyyyszne
Nie wiem czy do końca nast. dnia wytrzymało tak zajadali
Moja druga rocznica minęła 13.09Też byliśmy w restauracji na pysznym jedzonku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 12:19
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ojjj Maz mi podpada cos od wczoraj wieczorem.
Siedzial przed lapkiem pol dnia jak codzien,a ja zauwazylam,ze powiesil swoje robocze ciuchy na suszarce, gdzie schna zawsze dzidziusia rzeczy i jeszcze w tym pokoju..
Wkurzylam sie,ale delikatnie do niego,ze ma osobna suszarke i by tam wieszal jak do tej pory bo jak dla mnie te smrody smarow i tak idealnie w praniu sie nie rozkladaja.
Nie dal dokonczyc i z pyskiem na mnie bym sie odczepila,ze zapomnial bla bla.
Oooo jak sie wkurzylam powiedzialam co mysle i ogladalam tv zla.
Pozniej przylazl do wyra i wielce mi buziaki zaczal dawac,szeptac ze mnie kocha jak usypialam.
Dobra uglaskal mnie troche,ale dzisiaj na nowo podpadl bo siedzial w drugim pokoju do nocy i ogladal,a dzisiaj spal do umoru.
Jeden caly dzien wolny tylko ze mna,a jak zwykle skonczy sie tak,ze tu zacznie sprzatac,potem laweczka ew. zakupy i koniec dnia.
Pozniej caly tydzien ma drugie zmiany,wiec wgl go nie bede widziala grrr.
Wkurzony widac wstal niedawno bo musial wstac i tak pewnie bedzie z tego powodu dzisiaj marudny ehhhJestes juz z nami -
Ginger84 wrote:Skarb ja mam nadzieję że ty w końcu przekonałas męża żeby kompletowac wyprawkę?
Masz w ogóle jakieś rzeczy dla Nikolci?
Z tego co wiem to Skarb pisała że mieli kompletować rzeczy w 36 tygodniuWięc pewnie wzięło ich z zaskoczenia
-
no to mężuś będzie latał po sklepach na szybko i kompletował wyprawkę dla Nikolci ;P
też myśle co tam u nich.. ale w sumie w tkim dniu ciężko od razu wbić na forum i pisać.. pierwszeństwo ma rodzina jednak,. my się dowiemy pewnie później jak ochłoną
ciekawe czy wywoływali w końcu bo Nikolka zastrajkowała czy szybko poszło..
z resztą wiecie że niektóre porody trwają 3 godziny a inne po kilkanaście godzin ;P
może jeszcze się męczy biedna.. ;P
trza czekać.. chociaż ciekawość zżera
-
Która z was kombinezon na zimę szuka dla dziewczynki?? Rozmarzona Ty chyba coś pisałaś... Mam do sprzedania żółty z coccodrillo śpiworko-KurTKĘ za 70 zł plus przesyłka kombinezon jest z poprzedniej kolekcji jak będę w domu wieczorem to wstawię zdjęcie.
-
haen wrote:Ja wczoraj machnelam kopiec kreta domowy, a dzis sernik od Natalii, degustavja niedlugo
No ja też domowy kopiecnie toleruje instantów
Ja jakoś sięnie martwię o Skarbka, wierzę, że w szpitalu ma dobrą opiekę i albo działa albo tuli malutkąCiekawość za to zżera mnie jak nie wiem
Ja się cały czas ruszam, więc mój młody po porannych kopniakach leży spokojny