Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małą z tego co wiem to nic jej nei było takiego.. nawet lepiej się cuzła ostatnio ba na wizyte jeżdziłą i o spacerach mówiła z mężem
pewnie nagle, ale wiesz zę jak pierwsza córcia się garnęła na świat to z tą mogło być podobnie;P
na fb ktoś dał cynk :"urodziła o 10:55 poród naturalny. Matulka waży 2400g i ma 50 cm. Tyle się dowiedziałam, pewnie jak będzie miała chwile czasu napisze coś wiecej Emotikon smile"
to i tak sporo się męczyła... od 2 w nocy jakoś.. przynajmniej o tej nam pisała że ma skurcze ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 15:38
mikado, Nymeria, haen, Micia lubią tę wiadomość
-
Najważniejsze aby szczęśliwie i aby zdrowe. Na tym etapie ciąży już poradzi sobie malutka.
A ja dziś głodna cały czas. Ciężko z tą dietą na początku. Malutka właśnie rozrabia w brzuchu, a starsza zjadła zupę i mówi - głodna jestem. Wykończy mnie to dziecko. Łatwiej ją ubrać niż nakarmić. -
Same dziewczynki się pchają nadal
Ja poczekam z gratkami jak się sama odezwie
P.S. 9h to długo ???
Wiem, że są krótsze, ale są porody po naście h, więc extra czas jak dla mnietrzeba dać naszemu ciałku i dziecku się dostosować do sytuacji; SRU i po wszystkim to CC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 16:21
-
Oj strasznie jestem ciekawa jak to u Skarba było. Czy jej pessar zdjeli czy wcześniej wody odeszły...generalnie zaczęłam się bardziej martwić...Skarbek miała sterydy podane to Mała ma płuca rozwinięte a ja nie miałam a poza tym podobno u chłopców później się rozwijają...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Skarb, najszczersze gratulacje Kochana i czekamy na wiesci
!
Mikado, dzieki wielkie za pamiec,ale wlasnie wrocilismy z szalu zakupowego i kupilismy kombinezonik w h&m
Ogolnie wlasnie co do zakupow..
Moj to mnie dzisiaj zirytowal kilka razy!
Najpierw grzecznie rzeczy ze mna po sklepach ogladal i w miare nam to szlo.
Zobaczylismy,ze w gazetach sa znizki i pytalam babek w smyku czego u nich to sie tyczy.
Wyszlo na to,ze spiworek sie na to nie lapal i promocje,wiec dalismy sobie siana z szukaniem gazety.
Tym sposobem w smku kupilam gruby kocyk i spiworek.
W innym sklepie ciepla, gruba czapeczke na zime,a na koncu odwiedzilismy h&m ..
Tiaaa i tutaj sie zaczal problem bo jak juz wybralismy kombinezon to stwierdzilam,ze sie oplaci kupic gazete z kuponem i znizka.
Polecialam,wiec na galerie by wyszukac gazety.
W gazecie h&m napisali pelna nazwa dla zmylki bez loga tak wiec nie mialam pojecia czy to jest to.
Babki tez sie nie orientowaly tak wiec kupilam gazete w ciemno i na szczescie nie byla droga i okazalo sie,ze to jest to.
No alee... poszlam do h&m, a dopiero wtedy babka do mnie,ze to jest od 150 zl znizka,a kombinezon byl za 130.
Chcicalam,wiec pojsc cos dobrac,ale maz juz zly,ze naciaganie,tlumy ludzi i kolejki i wyszedl wkurzony ze sklepu.
Tak wiec kupilam sam kombinezon i bylam na niego wsciekla bo w tej cenie mialabym dodatkowo stanik za mala doplata np badz cokolwiek i mniej bym zaplacila.
Tym sposobem doplacilam za gazete,ktora kompletnie mi byla niepotrzebna i zapowiedzialam swojemu,ze bedzie mi teraz staniki w pelnych cenach kupowal i niech tylko zamarudzi.
Stwierdzil,ze przez najblizszy miesiac nie idzie na zadne zakupy.
Odrazu widac bylo,ze lazic mu sie nie chce, a nie ehhh.
Druga sytuacja to po obiedzie w pierogarni szlismny do sklepu.
Obok nas w jednym prawie nic nie ma,a mialam ochote na cos slodkiego powiedzialam,wiec bysmy poszli do zabki.
Mezu na to,ze dobra to ty idz tam,a ja kupie tutaj i sie spotkamy pod drzwiami.
Juz mi sie to nie spodobalo na co sie zdenerwowal,a ja na caly regulator zaczelam za nim krzyczec,ze jest mi ciezko jakby nie zauwazyl i samej z bolacym brzuchem nie bede chodzic,a akurat facet pzechodzil z boku i sie popatrzyl hihi.
W koncu poszlam z moim wsciekla do jego sklepu na co on podszedl do mnie i dobra chodz do tej zabki,a nie sie wydzierasz.
Ja zaraz na to,ze teraz mam go w tylku haha.
No mowie Wam ten dzien byl kiepski i nie moge przebolec tej znizkiJestes juz z nami -
Tekst Meza po tym jak nie skorzystalismy ze znizki "co zaraz na mnie naskarzysz na forum?",a ja na to "wlasnie zaczelam" on: "to az tyle tego jest,ze dopiero zaczelas?" hihi.
Teraz chcial podgladnac co na niego nasmarowalam,ale powiedzialam,ze nie ma takiej opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 18:05
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Hehe rozmarzona biedna ty..tak tO z facetami jest.. Moj wczoraj i w piątek mial zly dzien.. Jak to stwierdził ma okres
wiec ze ja nie mam to nieech on teraz ma
Dobrze ze chociaż kupiliście cos i nie na marne ta wyprawa
Wiecie co.. Na fb laski cos marudzą.. Żeby nie laczyc belly i fb tzn porodówbuahaha .. Ale maja problemy
Rozmarzona lubi tę wiadomość