Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulkaa wrote:Ginger ti żeby sie dzisiaj nie zaziębił chłopak bardziej..ciepło u was dzisiaj bylo?
Mala a twoja kobietka? Jak na chrzcinach ?
Właśnie bardzo ciepło bo 25 stopni. Mam nadzieję że jednak go minie;)izulkaa lubi tę wiadomość
-
Musimy dziewczyny ustalić jakies,"zasady" na forumhahaha .. Jakby to bylo wszystko ściśle tajne:P
Nie możemy pisac nic tu o dziewczynach z fb ! Pamiętajcie
Tylko zapewne osoby podczytujace nas zaraz doniosą na fb jak cos ciekawego bedzie sie tutaj działoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 20:03
Micia lubi tę wiadomość
-
Z babami wiecznie jakies problemy sobie musza stwarzac..
Dlatego zawsze uciekalam do towarzystwa bezproblemowego czyli panow hihi
Dobrze, ze my nie skaczemy sobie tutaj do gardel.moodliszka, Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona no właśnie nie wiem czy to ciaza, hormony czy takie charaktery.. Bo nikt z nazwisk tu nie wymienia, osoby które np rodzily to były na forum , daly znać ze urodzily wiec,nie,wiem,o co kaman
Skarb pisala tu a jakos sie dowiedzialy laski na fb ze,urodziła.. Wiec? Same sobie przeczą..Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Dobrze,ze nie mam tam konta bo za nerwowo bym do tego podeszla
A tak to mi lata bo pisze i udzielam sie tylko tutaj,a takie zachowanie o ktorym pisalas to nie kojarzy mi sie z dojrzalymi kobietami,ktore spodziewaja sie dziecka,ale kazdy znajdzie e sobie zbedne problemy jakie chceJestes juz z nami -
Dziewczyny dla mnie to dziwne ich zachowanie w końcu przecież najpierw i tak były na belly i dopiero potem grupa na FB więc te teksty że albo tu albo tam to żal.pl po prostu
Ja rzadko tu piszę a żadna z Was nie napisała że nie mam prawa pisać bo rzadko się udzielam
Szkoda nerwów dziewczynyhaen, Ginger84, Micia, Kitaja, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
No dokladnie.,ale,same sobie przeczą..
Bo chca żeby nie wynosić info z,fb tu i nie laczyc tego.. Ale jakos o skarbie napisaly tam a ona dala znać tu a,nie tam.. Wiec,? Bezsensu..
Tak samo nie,zabronią nikomu pisac co,kto,chce,i,gdzie.. Takie prawo...
A one z jakimiś zasadami wyjeżdżają..
Nawet sir,nie denerwuje tym,ale po prostu żenada,...
Ginger84 lubi tę wiadomość
-
skarb gratki i odezwij się do Nas:)
Ja tam lubie nasze forum nikt się tu nie wymądrza a tam niektóre dziewczyny to jakas masakra pierwsza ich ciąża a sie wymądrzają jakby 10 dzieci urodziły. U nas nei ma zawiści jesli chodzi o wyprawki która ma wiecej czy tez lepsze.Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dajmy juz siana z tym fb/forum, bo jeśli mnie juz poniosło, to jest źle. Zajmijmy się sobą, naszymi tematami, bo naprawdę takie doktoryzowanie się nad tym nic nie da... No ale to moje zdanie. Zawsze siedzę cicho w takich sytuacjach, ale dzisiaj to już mnie to zwyczajnie boli.
-
Modliszka to ty jutro też wizytujesz;)
Dlatego ja chodzę na wizyty do południa bo potem cały dzień czekania
Natali dzięki niestety nie było imbiru. Ratuje się moja mikstura woda miód cytryna czosnek.
moodliszka lubi tę wiadomość
-
Doświadczone Mamusie... Pytanie mam. Bo dzisiaj moja mama wyprowadziła mnie z równowagi. Pytała się mnie, czy coś juz mi cieknie z cycuszków. Mówię jej, że nie, a ona EEE NO TO PEWNIE NIE BĘDZIESZ MIEĆ POKARMU.
No i stad moje pytanie. Wydawało mi się, że nie musi mi przed porodem się nic pojawić, a ta mi z takim tekstem... Wiec jak to u Was było przy pierwszej ciąży?