Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie ma co się kłócić
myślę, że nasza kochana skarb/stefcia wie, że wszystkie jej dobrze życzymy, i na fb i na belly
Za to u mnie rodzinne dramaty - dowiedziałam się, że rodzina od strony ojca ostro na mnie napierdziela bez szacunku...izulkaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mam pewien problem bo doskwierają mi silne bóle podbrzusza i jajników od wczoraj.
Dziś jeż troche lepiej ale nie mogę się też do końca wyprostować.
Są to dość częste skurcze czasem słabsze czasem silne nie przespałam przez to pół nocy wzięłam no-spe kilka krotnie ale tą słabszą i nic nie pomaga.
Cykle mam tak 29d a dziś jest 31dc. Nie wiem co o tym myśleć bo na ciążę wydaje mi się że to zbyt silne bóle.
A wy jak myślicie?
Przepraszam że tak nie składnie ale nie mogą nawet myśli skleić.
Miała któraś z was tak? -
wypisałam się z fb. szkoda nerwów..wkurwiają mnie ludzie co ssię tak wymarzają..
aparatka widze, że mnie poparła ;P ale tutaj każdy jest anonimowy chyba że chce się ujawnić, zdjęcie czy dane.. wieć to że napiszemy że gdzieś urodziło się dziecko a np laska miałą tu nik taki czy sraki to chyba nie jest naruszenie zasad o ochronie danych osobowych :p buahaha ..
buffy no ale wiesz co konkretniej? skąd wiesz ? w sumie teraz lepiej żbeyś się nie zadręczała takimi rzeczami..
mój za to stwierdził że chyba nie pojdzie ze mną do gabinetu ;P ostatnio był to widziałąm że nei bardzo wiedział co ze sobą zrobić haha
moodliszka ja nie doświadczona ale czytałam w mądrych ksiązkach że nie wszytkie mają siare w ciąży.. i nie ma to nic do tego czy się potem ma pokarm..
teraz np nie mam siary.. a wierze że pokarm będe miećmoje siostry też nie miały w ciąży a pokarm miały normalnie.. tzn nawały itd ;P
woeć jak dla mnie to zabobon:P
-
nieznajoma może po prostu zrób test albo badanie beta hcg z krwi?
ja miałąm ból jajników jak się zagnieżdzały.. i na początku ciąży tzn 6-8 tydzień.. wtedy pojechałąm do mojego gin i od razu dał mi tabl na podtrzymanie.. ale wiedziałam już że jestem w ciąży wtedy dlatego pojechałam..
też to był ból jajnika, podbrzusza.. nasilał się jak chodziłąm albo siedziałam.. po pracy ledwo dochodziłąm do domu i musiałam leżeć plackiem żeby przeszło.. jeśłi jesteś w ciąży to nic dobrego i lepiej to sprawdzić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 21:04
-
Modliszka spokojnie ja nie miałam nic a nic siary a pokarm się pojawił po porodzie;) karmiłam co prawda tylko 3 mc ale dlatego że dostałam silnego zapalenia i nie mogłam piersią karmić a Patryk juz nie chciał z butelki wrócić na pierś. Teraz też nie mam siary. Także bzdura jest ze jeśli nie ma siary to nie będzie pokarmu.
-
Modliszka a scisnij sobie sutek. Nawet otoczke w okol brodawki. Mi leci dopiero po scisnieciu.
Leżę i mówię do Adama, aż trudno uwierzyć,że w środku jest malutki dzidziuś. Na co mój z powagą..... Jak na to patrzę, to nawet wierzę, że jest duży dzidziuś. Popłakałam się ze śmiechu. Pobiegłam po cm i mierzyłam brzuch. 138 cm, więc rośnie AlaMicia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Izulka, Ginger, tak też jej powiedziałam! Ze raczej to, że teraz nic nie leci, nie jest wyznacznikiem tego czy będę mieć pokarm czy też nie
Haha Natali, czytam Twój wpis i myślę, dobra ścisnę, ale niemożliwe, żeby coś poleciało, a tu faktycznie jakieś maleńkie kropelki się pojawiłynatali101, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja babcia od strony taty cały czas nakręca go przeciwko mnie, że dziekankę biorę = nie skończę studiów. Teraz dowiedziałam się, że jego brat - mój chrzestny, gada, że ja studiuję tylko po to by legitymację mieć i korzystać z profitów bycia studentem... wtf, nie wiem skąd w nich tyle jadu...
-
Izulka a mnie to rybka czy mnie tu wymienia z imienia czy tam połowa ma moj adres domowy i numer telefonu nawet prywatnego więc anonimowa nie jestem hihihi:P:P:P:P:P
JA na fb ostatnio mało i to bardzo mało jestem nawet ostatnio wstawiłam kilka fotek moich dziewczyn zeby nie bylo ze sie nimi nie chwale:P:P:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny