Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie każdy moim zdaiem udziela sie tyle na ile mu czas pozwala no i oczywicie jak ma coś do powiedzenia w danym temacie tak jest wszedzie nawet tu jak nei mam czasu to nie pisze i nikt nie jest na nie zly (chyba:P:P:P)
Nie no ale tak szczerze ja majac dwójke dzieci czasami nieogarniętego chłopa i swoje szycie to i tak duzo pisze:)
Wogole mój mnei wczoraj wkurzył a dzisiaj to jzu wkurwil na maxa az sie poryczalam i wysiadalam z samochodu trzaskajac drzwiami.
Nie dosc ze poszłam z nim wczoraj zamówić duzą wiązanke na chojnie na pogrzeb jego babci (nie znałam jej nawet) to jeszcze pretensje miał. Pyta sie kobieta jaka wiazanka on mówi ze normalna na co jak to normalna wnuk to powinien miec duza na choince zrobiona a nie bukiet. Ok przeszło to potem pyta z jakich kwiatów. On nie wie patrzy na mnie. Ja sie patrze na niego i mowie ja nei wiem nei znalam jej ale ok wybralam biale lilie i jakies fioletowe zapomnialam nazwy ale pieknei to wygladalo ze soba. Pytanie jaki napis sobie Pan zyczy na szarfie i co odpowiedzial ??? Ja nei wiem. Patzry znowu na mnie jzu sie we mnei zagotowalo odwacam sie do neigo i mówie cholera to moja babcia czy twoja. Nie wiem co chcesz jej napisac bo nigdy nic o niej nei opowiadales. No ale weź coś wymyśl zeby było dobrze. Dobra skleciłam coś pytam sie czy ok na co on ja nei wiem chyba tak.
Ok stwierdziłam dogadam sie sama z kwaciarka.
Potem wrocilismy do domu wyjmuje jego buty i mowie trzeba kupic nowe. On nei ma czasu musi jechac. Pytam sie gdzie a on nie wazne musze cos załatwic.
Juz mi ciśnienei podniósł. Wrócił po długim czasie i mowie weź dziewczynki teraz troszke bo ja juz siły nei mam musze sie poozyc bo brzuch mnie boli.
I co usłyszałam "co za matka nawet sie dziecmi zajac nei moze" i ze wogole nei mam dla nich czasu. Zagotwoalo sie we mnie i wybuchnelam dobrze wez swoje kluczyki i jedz wpizdu do mamusi bo mam cie serdecznie dosc a jak urodze to nie mniej pretensji do mnie bo ja i tak duzo robie na te zalecenai co mi dali lekarze.
Kij obrazil sie mysle sobei mam cie w dupie.
Dzisiaj tez mowie mu ze mam jutro wizyte na 14:20 u ginekologa na co on jak to przeciez na 13 jest msza i pogrzeb. To mu mówie ze wizyta jest dla mnei wazniejsza tak naprawde bo dziecku moge jeszcze pomóc a na pogrzebie po co ja skoro ja i tak nei znalam tej osoby.
Namarudzil sie wiecej niz to warte powiedzialam ok zadzwonei i przeloze na pozniejsza godzine wizyte. Moze chce zebym byla obok w takim dniu.
Poprosilam wiec zebysmy pojechali bo tzreba kupic buty i spodnie ja sie w nic nei mieszcze na wysokich szpilach nie wyrobie juz a on tez buty ma do swmieci tylko nadajace sie te czarne.
Oczywiscie co juz nei zadowolony ale pojechal wkoncu.
a na koneic zaprosil sobie siostrunie do nas na 3 dni gdzie doskonale wie ze nei mam sily i czasu na gosci. Wysiadlam na srodku ulicy i trzasnelam drzwiami samochodu.
-
Shibuya myślę że jeśli nie odczuwasz żadnych dolegliwości po tym uderzeniu to nic złego się nie stało. Nasze dzieciaczki są tak zabezpieczone ze wcale nie tak łatwo je uszkodzić także spokojnie;)
Shibuya lubi tę wiadomość
-
buffy wiesz jak ja mam tyłek obrobiony w rodzinie ze jestem nei odpowiedzialna ze trzecie dziecko w drodze ze bez slubu itd i powiem szczerze ze juz mam gdzies te gadki mimo iz czasami jest mi przykro z tego powodu
-
nick nieaktualnyGinger84 wrote:A nawet gdyby? Nikomu nic do tego twoje życie twoje wybory!
-
czuje ze dzisiaj bede mialam kongo w nocy. Teraz jego siostry byly wydzwanai bo sie dowiedzial ze ona przyjezdza do polski i zaloze sie ze przyejdzie i awantury bedzie robil mi tu.
ALe ja jestem spokojna do czasu jak wybuchne to rozniose nasz blok 10 pietrowy:P -
Buffy choćbyś chciała wziac dziekankę to przeciez,twoje życie.. Powinni Tez zrozumieć ze w ciąży różne rzeczy ssie dzieja. Bylas w szpitalu ,potem Male dziecko i normalne ze możesz nie dać rady od razu ogarnac wszystkiego. To jednak nowa sytuacja dla was.
Studia studiami a rodzina tez wazna..
Shibuya glowka,jest chyba nieco wyżejchociaz nie,wiem
Mi,ciągle gin mówi ze moja jesst nisko ale jak nisko to nie,wiem.. Jak robi,USG to na spojeniu miała nogi.majtki musiałam ściągnąć aż bo tak nisko miała noge.. Prawie kolo warg..nie,wiem,jak nisko twoja
Aparatka dziwny ten twój chlop.. Nie docenia cie w ogóle..
Chyba za bardzo go przyzwyczaiłaś do dobrego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 21:50
-
Buffy nie musisz nikomu nic udowadniać nie warto naprawdę wiem ze takie gadanie boli ale nic nie poradzisz a twoje nerwy są tylko pozywka dla takich osób. Także odetnij się od tego bo tak będzie najlepiej;) my i tak jesteśmy z ciebie dumne a na studia wrócisz jak juz sobie wszystko ułożysz;)
izulkaa, Buffy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala moim zdaniem,odsypia albo zachwyca,sie corka
Albo wyprawkę zamawia na allegro hahaha
A serio to ja jak bym urodziła to raczej nie myslalabym od razu żeby dzielić,sie na Interneciemoze jutro cos napisze jak odpocznie troche
Buffy robisz studia dla,siebie nie dla nich,wiec miej to w,dupie za przeproszeniemBuffy lubi tę wiadomość
-
pojechal po swoja siostrunei i do mnie z tkstem wez ogarnij jej sypialnie no chyba go bóg opóścił ze oddam swoja sypialnie dla niej:/ Burknelam tylko ze ja jej nie zapraszalam i nic robic przy neije nei bede i ze spie w swoim łózku w swojej sypialni!!!
Powiem Wam ze czekam na jutrzejszy dzien jestem bardzo ciekawa jak mnie przedstawi swojej rodzinie dalszej i tej co mnie nie znaja. Zona nie powie bo nia nie jestem narzeczoa tez nei powie bo nia nei jestem to co zostaje kolezanka??? Bo własciwie według prawa tylko nia jestem. Albo wogole mnie oleje i zajmie sie rodzinka.
-
Hej dziewczyny
.
Skarb czekamy na wiesci od Ciebie
Mnie tez juz coraz czesciej bola więzadła, plecy i bole jak na @.
Ginger łącze sie z Toba tez mnie cos lapie dzis bol glowy, bol zatok i ogolne rozbicie i gardlo delikatnie boli wiec tez sie ratuje rutinoscorbin herbatki i amol.
Skarb mnie zmotywowala do zakupow dzis posciel do lozeczka zamowilam i ochraniacz, oraz przescieradla. Zostal wozek ale mu polujemy na uzywke.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
aparatka wrote:Skarb na fb wstawila fotke Nikoli a tu sie nei pochwalila
Przeczytalam dyskusje na fb I powiem wan ze przykre jest tylko to ze osoby ktore dawały cynk tutaj z fb daaaaawno temu teraz piszą tam żeby nie wynosić nic z fb na forum. Nawet nie chce się juz poruszać tego tematu tam bo jak trafnie zauwazylyscie- tyle jadu..
Po co takie zakłamanie?
Cieszę się ze na belly nie ma hierarchii.
I lubię to nasze forumOna_89', izulkaa lubią tę wiadomość