Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nic nie pisalam wstaiwlam fotke z godzina i wymiarami. ALe urodziła sn wiec jest wszystko ok. Na tym etapie nasze maluszki juz są duze i sobie spokojnei poradza:)
Ginger nei zapominaj ze dla niego jego siostra to Bóstwo. Spoko wieczorem jutro postawie swoje warunki znowu i ogranicze u kontakty bo jak za duzo tam jezdzi to mu odpierdziela. Moje zdanie jest takie ze go buntuja poprostu
-
Z tego co widzę na fotce to malutka oddycha samodzielnie i leży w inkubatorze.
Mam nadzieje ze Anita nie będzie miała problemu z tym ze tu o tym pisze i wie ze to z troski o nią i Nikolke bo wszystkie tu tym dzisiaj zyjemyizulkaa lubi tę wiadomość
-
Aparatka sorry ale dla niego bóstwem powinnaś być TY! Ale tak jak piszesz ewidentnie wychodzi na to ze go buntują. Ze ludziom tak się chce wtrącać w życie innych:/
Aż mi głupio pytać jak moje zamówienie ale może tym cie wyrwe z myślenia o tych problemach? -
Mala_Czarna_89 wrote:właśnie też zauważyłam ale tu nie wolno o tym mowic
Przeczytalam dyskusje na fb I powiem wan ze przykre jest tylko to ze osoby ktore dawały cynk tutaj z fb daaaaawno temu teraz piszą tam żeby nie wynosić nic z fb na forum. Nawet nie chce się juz poruszać tego tematu tam bo jak trafnie zauwazylyscie- tyle jadu..
Po co takie zakłamanie?
Cieszę się ze na belly nie ma hierarchii.
I lubię to nasze forum
Jam jest 1sza wydziedziczona krolowa Haen!
Druga krolowa jest Pani imbirowa bez prawdziwego imbiru!
Ludu moj ludu narodzil dzis sie nowy potomek naszego zgromadzenia Belly, cieszcie sie i radujcie
Ginger84, Mala_Czarna_89, Kitaja, Nymeria, Marta1986, biedroneczka1910, Zorro, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Jam jest 1sza wydziedziczona krolowa Haen!
Druga krolowa jest Pani imbirowa bez prawdziwego imbiru!
Ludu moj ludu narodzil dzis sie nowy potomek naszego zgromadzenia Belly, cieszcie sie i radujcie
Wariatka;) ale się uśmiałam -
Witam sie po weekendzie
co za wiesci SKARB gratulacje w koncu malutka masz juz przy sobie.No to teraz ciekawie z ta wtprawka u Ciebie
MODLISZKA wszystkiego dobrego(troszke spoznionego)z okazji waszej rocznicy .MALA super wiesci z wizyty i dobrze,ze Nadia zostanie Nadia;-) no i nie jest taka duza jest taka jak powinna byc:-) IZULKA mam podobne odczucia co do fb jak Ty wkurzaja mnie dwie "smiesznie madre"mamuski ! W ogole zaczyna mnie draznic"chora"polityka jaka tam panuje:-/ wkurzylam sie jak usunely dziewczyny z belly a po tygodniu przeprowadzily ankiete o dolaczaniu innych mama listopadowych- jakos tutaj lepiej sie czuje! Nasze forum jest bardziej przjacielskie-kolezenskie....BUFFY bardzo mi przykro,ze w tak waznym momencie rodzina Twojego taty tak postepuje! Jestes super babka podziwiam Ciebie studia,dom,dziecko i ciaza,nie sluchaj co mowia inni to Twoje zycie i Twoje decyzje!
Mala_Czarna_89, Buffy, moodliszka, izulkaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mala_Czarna_89 wrote:Haen co ty ćpasz ostatnio?
Dzis Lays paprykowe prosto z pieca. Ale pyszne byly...zauwazylam, ze w nocy mam zgage niewazne co zjem, pewnie od lezenia:/
Ps.Aparatka, jesli zalezy Ci na slubie, to moze przyjmij odwrotna taktyke niz do tej pory tj.nic nie mow nt.temat, nie inicjuj tego tematu nawet mowiac np." Wiesz, Kasi sie Romek oswiadczyl i wymowna cisza". Moze on sie czuje przymuszony, a im bardziej tak jest, tym bardziej odwraca kota ogonem? Tak sobie glosno mysle... -
Dziś o 10.55 na świat przyszła moja córcia Nikolcia
Ma 2400 gram i 49 cm i dostała 8 pkt
Chciałam wstawić tu zdj ale z takim netem ciężko ale 1 jest na fb. Jak będę miała więcej siły opisze jak to było
Shibuya, Buffy, monia35, Mad., Ona_89', Ginger84, Marta1986, Nymeria, Kitaja, biedroneczka1910, Cebulka, Mala_Czarna_89, Zorro, Molcia, haen, agulla03, izulkaa, Micia, natali101, Sajgonara, Galaretka, mikado, Rozmarzona, MW26, MadaLena30, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje skarbus
Shibuya a ja znów to samo, na 100% nic nie zrobił małej, jak dzidzie się przeciskaja przez kanał rodny to dopiero mają nacisk na główkę!! A do tego ona przechodzi między kośćmi więc nawet jak by miał kopnac w główkę to nie trafił bo jest chroniona. Dostałaś w cipke kopniaka, zabolalo i po sprawienie zadreczaj się
Dołączam do apelu modliszki dajcie spokój z tym fb, są lepsze tematyShibuya, moodliszka, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Jutro z rana lece po Laysy paprykowe
MALA dzieki ze pytasz,czuje sie szczerze? Jak slon jest mi coraz ciezej,ale pewnie same macie podobne odczucia.Juz coraz blizej godziny O
w czwartek bylismy z mezem na ogladaniu porodowki i powiem wam,ze jego mina po wejsciu na sale porodowa byla"bezcenna"
w weekend mielismy gosci .Teraz mam takie glupie schizy, bo bylismy na kolacji z mezem w takiej" mini restauracji/barze" zjedlismy rollokebaby po powrocie meza pogonilo, i ja juz sobie wkrecam, ze nie dosc ze jem nie zdrowo to jeszcze moglo to zaszkodzic malemu.....
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Skarb poprostu cud malina ta Twoja corcia
oj będę mogła przebierać w synowych dla Jasia
Nymeria, perelka89 lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualnyMam taki twardy brzuch i napięty, tak trochę ciągnie mnie po bokach no i leci dość wodnisty płyn ze mnie, na wkładce jest kremowy. Nie mam żadnej infekcji na pewno, bo miałam sprawdzane. Myślicie, że to coś niepokojącego czy raczej norma?
Dziecię się rusza.
Próbowałam w kilku aptekach dostać paski na wykrywanie wód płodowych i nic nigdzie nie ma, aptekarki kręcą głową za każdym razem i wielkie zdziwienie czego to ja szukam, ech.
W ogóle ja nie wiem czy ja umiem skurcz rozpoznać -
Buffy ja czytałam ze teraz możemy produkować więcej mlecznej wydzieliny! Jednak jeżeli coś Ciebie nie pokoji to jedz sprawdź na IP , pamietam jak z Aga było .... SHIBUYA nasze dzieciaki maja w brzuchach super amortyzację ja przez swoje pokractwo cały czas tu szturchne to tu sie uderzę ;-)APARATKA Ty to sie masz z tym swoim u was nudno być nie może
dziewczyno jaki Ty masz talent , śliczne rzeczy wychodzą spod Twoich rak
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan