Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb kolejny raz: gratulacje!! fajnie na mnie poczekalas fajnie
Kitaja jakbys przewidziała zatrucie to tego nie zjesz nie obarczaj się wina. A jak ty się czujesz pod tym względem?
Buffy gdzieś ostatnio czytałam ze teraz sluzu może być wiec wody są bardziej jak.. Woda. Kiedy wizyta?
Oj robi się nerwowka ja to mam powoli problemy z zaśnięciem.
Ale kopie... -
Buffy...jak masz skurcz to czujesz jakby Cię lekko przynosiło i po chwili taka jakby twardniejaca fala przechodzi przez brzuch. Przy mocniejszych skurczach czuć ściskanie przy spojeniu lonowym i możesz czuć parcie na pecherzSynek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyWizytę mam 14.10.
No właśnie ostatnio miałam bóle nisko i tez wydzielinę no i w sumie nie było akcji porodowej, nie było skurczy i żadnego rozwarcia, szyjka ok.
Nie wiem czy jest sens panikować, bo ciągnięcie na brzuchu czuję wysoko. Może to jedynie brzuch rośnie...
Tej wydzieliny nie ma jakoś dużo, tak mniej więcej po łyżce stołowej i nie to, że regularnie leci, a tak czasem; najbardziej rano po nocy i czasem w ciągu dnia.
Ale skoro mówicie, że na tym etapie będzie jej więcej to chyba normalny objaw
-
Skarbek gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców...mam takie wrażenie że masz trochę ochotę męża udusić za zwlekanie z wyprawka...chociaż teraz pewnie mało się tym przyjmujesz...
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
Mała czuje sie normalnie coś tam bulgocze w brzuchu, ale to może być młody który zbytnio tam sie porusza,oprócz wyrzutów sumienia nic mi nie jest;-) ale mojego tak pognalo do toalety, ze wrócił cały spocony
i oczywiście ja już oczywiście wkręciłam sobie, ze pewnie małemu zaszkodzilam i tylko czekać aż mnie pogoni,ale odpukać narazie jest ok.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja też czasem się zastanawiałam czy to może juz skurcz ale jak przyszedł faktyczny skurcz to nie miałam wątpliwości
ale to i tak takie przepowiadające a do porodu daleko
Nie boli cię jakoś bardzo?
Jak tu dzis tłoczno, Cebulka masz towarzystwo -
nick nieaktualnyZorro wrote:Nie zaprzątaj sobie tym głowy, jak przyjdzie skurcz to na pewno będziesz o tym wiedziała. Najprościej przyłożyć rękę do brzucha. Moj na czas skurczu zmienia się dosłownie w skałę
No brzuch mam twardy, ale tak na górze najbardziej boli, tak ciągnie na bokach -
nick nieaktualnyMolcia wrote:Buffy ja mam tak samo z tymi upływami rano juz id dawna teraz mi się zdarza też wieczorem.. o której masz wizytę 14.10?
14:00na szczęście jest pierwsza tego dnia, bo jak pewnie sama wiesz, u naszej pani doktor to i dwie godziny obsuwy się zdarzają
No nic, będę obserwować. A w ogóle tez tak macie, że ciężko wam się z boku na bok przekręcić? Bo boli? -
nick nieaktualny