Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Skarb oficjalne gratulacje !! :) czekamy na relacje :)

Ja dzisiaj w nocy miałam 2 takie silne skurcze ze myślałam ze rodzę :P w dodatku co chwile wizyta w wc...

Wróciłam właśnie z badan.. I oczywiście nikt nie przepuścił ciężarnej :( nawet jakas dziewczyna chciała sir wryć bo babka przede mną powiedziała ze spieszy sie do pracy a ja ze w ciąży..ja w takich sytuacjach sie nie odzywam nawet juz...bo maja tupet.. Zazwyczaj mówiłam zd i tak powinnam wejść bez kolejki a cierpliwie czekam, ale zd nikt nie zareagował na to nigdy wiec stwierdzam ze nie będę sir w ogóle odzywać :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a orientujecie sie czy mozna brac wit.C lub rutinoscorbin? Nie wiem czy i mnie cos nie zaczyna brac, a zawsze wit.C mi pomagala (w internetach sprzeczne opinie znalazlam)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen na tym etapie Wit c jest ok :)

U mnie twardnienie brzucha minęło wiec to był fałszywy alarm na szczęście :)

izulkaa lubi tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy jak u ciebie? Mam nadzieje ze bez ip?

Ja w środę wizyta..jakos mam odczucie ze ostatnia :P

Shibuya jak tam twoja cipka:P ? Dobrze dziewczyny mówią.. Na pewno nic się nie stało malej :) gorzej jak byś krwawiła czy coś..

Ginger co ile te skurcze u ciebie? Lecz ske biedaku..

Ja musiałam wstac i rozchodzić te skurcze w nocy.jeszcze susza w buzi jak po mega kacu..:P a moj Spal jak niemowlę :P

Shibuya lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen rutiniskorbin raczej mmozna :) mi lekarz przepisał jakos w 5 miesiącu jak mnie cos bralo..lepsze to niż miec goraczke 39 :P

haen lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam ze mie wiecie co to skurcz :P
    Ciekawe czy przez to ze teraz tak mnie mecza porodowe będą silniejsze jeszcze czy oszczędza mnie :P

Jak u was waga ? Ja w ciagu miesiąca mam plus 4 kg.. Znów moj gin bedzie krzyczał ze dużo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 07:57

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam nie jechać na IP bo jednak nie był to ból nie do zniesienia wiec chyba faktycznie rosnąca macica... Zobaczymy jak będzie dziś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czuję bym przybierala na wadze, ale że puchne :/ ostatnio chwalilam się, że obrączkę noszę no i raczej skończy się na tym, że będę musiała ja może nawet dziś zdjąć. Masakra, nogi tez puchna

• Molcia Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulkaa ja ostatnio rozmawiałam z lekarzem i mówił że wit c ok ale co do rutyny to brak jest badań co do wpływu w ciąży więc bym się wstrzymała, ja nadal walczę z katarem gardło też lekko boli wczoraj stan podgoraczkowy więc nie wychodzę i grzeje się pod kocykiem dziś no i witam w 34 tyg :-)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde z mojego lekarza nici bo miałabym na ta sama godz co gina wiec dalej miód cytryna czosnek. Ja biorę rutinacea teraz. Chyba na początku ciąży nie jest wskazana Wit c teraz to już można.
    Moi pojechali do lekarza choć w sumie rano było najgorzej teraz już lepiej więc jak posiedzi w domu to wykuruje go domowymi sposobami.

Kitaja pomogło ale nie do końca nie boli juz jedynie trochę swędzi ale dyskomfort jest nadal. Zawsze się wchłanialy całkiem a teraz nie:( zapytam dzisiaj gina co jeszcze mogę zrobić. Będzie ciężko po porodzie w tym temacie:/

Izulka nie tak często jak miałam wcześniej. Wcześniej to nawet i co 5 min teraz kilka na dzień. Dziś z rana miałam tak co 10 ale teraz już spokój na szczęście.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dziś zapytam mojego gina o ta rutinacea.

Właśnie ja też się dziwię ze tak chorują w tej szkole:/ w przedszkolu było w miarę ok a teraz masakra przecież Patryk chodził aż tydzień do szkoły:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • haen Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzielam 2 rutinoscorbiny, sama tez spytam sie gin., do wizyty brac wiecej nie bede.
    I przeplukalam szalwia i w trakcie juz czulam, ze cos sie kroi (normalnie nie boli), tyle ze u mnie kazda infekcja zacxyna sie od gardla.
    No nic meza wysle po imbir i szalwie i zobaczymy.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :).
    Skarb gratulacje Kochana <3
    Ginger no to zdrowiej nam szybko. U mnie nie angina, a raczej przeziębienie i zatoki zaczęły się odzywać. Właśnie piję herbatkę z miodem i pod kocem leżę.
    Haen można rutinoscorbin, mi lekarz Ginekolog przy mocnym zapaleniu zatok zalecił brać 3 razy dziennie po 2 tabletki, szybciej stawia na nogi. A teraz biorę profilaktycznie 2 tabletki dziennie bo mam czasem krwawienia z nosa, a rutinoscorbin wzmacnia naczynka ;).
    Kitaja też się czuję jak słoń ;). Przewracanie w nocy na bok bywa bardzo bolesne, więzadła dają znać i to już co noc :P.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 08:25

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka dobrze, że przypomniałas o ważeniu, bo dziś wizyta. No i słuchajcie... Wchodzę na tą wagę, a tam kg mniej niż tydzień temu. Trochę szok. Mam się martwić? Więc ogółem teraz na plusie mam +5,5kg...

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny. Skarb gratuluje przede wszystkim. Tak czułam że Ty będziesz następna. Szkoda, że nie miałaś przyjemności kompletowania wyprawki. Teraz to mężulka głowa w tym a Ty odpoczywaj! Łącze się z wszystkimi przeziębionymi. Ja też kicham i smarkam od 2 dni. Pamiętacie że na początku ciąży też prawie wszystkie chorowałyśmy i radziły sobie czym się leczyć. Jesteśmy prawdziwe stado :-)

Micia lubi tę wiadomość

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I cały czas mi się śni że rodze masakra :D wybieram się z mama do Krakowa dzisiaj i pojfziemy na pizzr tak się cieszę że to już 36 tydzień ;)

Micia, izulkaa lubią tę wiadomość

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara jak sie przeziebilam to tak samo pomyslalam, ze na poczatku tez przechodzilysmy przeziebienia ;) Ach juz tak malo zostalo :). Szczesciara udanego dnia w Krakowie i smacznej pizzy :P

Sajgonara lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarb gratulacje kochana :)

Czekamy niecierpliwie na zdjęcie malutkiej Nikolci :)

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka to,ciekawie masz.. Ciekawe czemu...
    Daj znac,co,ci gin powie..
    Ja sie martwię ze za duzo , ty ze za Malo :P :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, dam znać :p sama jestem ciekawa tej wizyty.

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
‹‹ 1474 1475 1476 1477 1478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ