Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Skarb oficjalne gratulacje !!czekamy na relacje
Ja dzisiaj w nocy miałam 2 takie silne skurcze ze myślałam ze rodzęw dodatku co chwile wizyta w wc...
Wróciłam właśnie z badan.. I oczywiście nikt nie przepuścił ciężarnejnawet jakas dziewczyna chciała sir wryć bo babka przede mną powiedziała ze spieszy sie do pracy a ja ze w ciąży..ja w takich sytuacjach sie nie odzywam nawet juz...bo maja tupet.. Zazwyczaj mówiłam zd i tak powinnam wejść bez kolejki a cierpliwie czekam, ale zd nikt nie zareagował na to nigdy wiec stwierdzam ze nie będę sir w ogóle odzywać
-
nick nieaktualny
-
Buffy jak u ciebie? Mam nadzieje ze bez ip?
Ja w środę wizyta..jakos mam odczucie ze ostatnia
Shibuya jak tam twoja cipka:P ? Dobrze dziewczyny mówią.. Na pewno nic się nie stało malejgorzej jak byś krwawiła czy coś..
Ginger co ile te skurcze u ciebie? Lecz ske biedaku..
Ja musiałam wstac i rozchodzić te skurcze w nocy.jeszcze susza w buzi jak po mega kacu..a moj Spal jak niemowlę
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę wam ze mie wiecie co to skurcz
Ciekawe czy przez to ze teraz tak mnie mecza porodowe będą silniejsze jeszcze czy oszczędza mnie
Jak u was waga ? Ja w ciagu miesiąca mam plus 4 kg.. Znów moj gin bedzie krzyczał ze dużo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 07:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izulkaa ja ostatnio rozmawiałam z lekarzem i mówił że wit c ok ale co do rutyny to brak jest badań co do wpływu w ciąży więc bym się wstrzymała, ja nadal walczę z katarem gardło też lekko boli wczoraj stan podgoraczkowy więc nie wychodzę i grzeje się pod kocykiem dziś no i witam w 34 tyg
-
Kurde z mojego lekarza nici bo miałabym na ta sama godz co gina wiec dalej miód cytryna czosnek. Ja biorę rutinacea teraz. Chyba na początku ciąży nie jest wskazana Wit c teraz to już można.
Moi pojechali do lekarza choć w sumie rano było najgorzej teraz już lepiej więc jak posiedzi w domu to wykuruje go domowymi sposobami.
Kitaja pomogło ale nie do końca nie boli juz jedynie trochę swędzi ale dyskomfort jest nadal. Zawsze się wchłanialy całkiem a teraz nie:( zapytam dzisiaj gina co jeszcze mogę zrobić. Będzie ciężko po porodzie w tym temacie:/
Izulka nie tak często jak miałam wcześniej. Wcześniej to nawet i co 5 min teraz kilka na dzień. Dziś z rana miałam tak co 10 ale teraz już spokój na szczęście. -
Wzielam 2 rutinoscorbiny, sama tez spytam sie gin., do wizyty brac wiecej nie bede.
I przeplukalam szalwia i w trakcie juz czulam, ze cos sie kroi (normalnie nie boli), tyle ze u mnie kazda infekcja zacxyna sie od gardla.
No nic meza wysle po imbir i szalwie i zobaczymy. -
Hej dziewczyny
.
Skarb gratulacje Kochana
Ginger no to zdrowiej nam szybko. U mnie nie angina, a raczej przeziębienie i zatoki zaczęły się odzywać. Właśnie piję herbatkę z miodem i pod kocem leżę.
Haen można rutinoscorbin, mi lekarz Ginekolog przy mocnym zapaleniu zatok zalecił brać 3 razy dziennie po 2 tabletki, szybciej stawia na nogi. A teraz biorę profilaktycznie 2 tabletki dziennie bo mam czasem krwawienia z nosa, a rutinoscorbin wzmacnia naczynka.
Kitaja też się czuję jak słoń. Przewracanie w nocy na bok bywa bardzo bolesne, więzadła dają znać i to już co noc
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 08:25
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Dzień dobry dziewczyny. Skarb gratuluje przede wszystkim. Tak czułam że Ty będziesz następna. Szkoda, że nie miałaś przyjemności kompletowania wyprawki. Teraz to mężulka głowa w tym a Ty odpoczywaj! Łącze się z wszystkimi przeziębionymi. Ja też kicham i smarkam od 2 dni. Pamiętacie że na początku ciąży też prawie wszystkie chorowałyśmy i radziły sobie czym się leczyć. Jesteśmy prawdziwe stado
Micia lubi tę wiadomość
-
Sajgonara jak sie przeziebilam to tak samo pomyslalam, ze na poczatku tez przechodzilysmy przeziebienia
Ach juz tak malo zostalo
. Szczesciara udanego dnia w Krakowie i smacznej pizzy
Sajgonara lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc