Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ile z ciekawości daje ci twój gin czasu? Czytałam ze do 34 dziecko się rozwija , a potem tylko rośnie wiec ciekawe czemu twój gin mówi o 35:)
No mnie na fb wkurzają juz niektóre dziewczyny.. Konkretniej dwie..dobrze ze tutaj się nikt nie wymądrza..
Ciekawe,co,tam,u olci w,ogóle...
-
Izulka ja mam w miarę spokój ostatnio ze skurczami. Teraz trochę boli bo byliśmy na odpuście i karuzelach potem siedzieliśmy tzn ja leżałam z teściami wiec teraz padam
Poza tym bierze mnie coś głowa boli gardło i zatoki zawalone;( bo przecież u mnie musi coś być nie tak:( -
Ja nt fb i grupy nue bede nic pisac, bo ze mna w ofierze juz dawno poleciala Ginger...
tam duzo alf i omeg bylo, no ale bylo, minelo.
Jedynue czego zaluje, to to, ze weszlam do grupy i ujawnilam sie (sila rzeczy) z imienia i nazwiska, po to, zeby za kilka dni byc z niej wykluczonej. -
No właśnie ginger jak na karuzelach? Jak Patryk, wyzdrowiał?
Moja corka ma non stop czkawki..juz mnie to meczy :Pw ciągu nocy ze 2 razy... W ciagu dnia to nie raz 4-5 ..
Haen ja to nawet się wypowiadać nie chce...ale nikt nie laczyl by belki i fb gdyby nie nalezaly osoby i tu i tu.. Bo wiadomo ze jak ktos należy do obu to nie bedzie informował o wszystkim 2 razy.. Chyba ze na zasadzie kopiuj wklej..
Wiec sila rzeczy jak np ktos da zna tutaj ze się,cos dzieje to jakas duszyczka doniesie na fb..i na odwróto ile osoby te sa i tu i tu :p
Aa niemądrze się juz. Nie ma sensu psuć nerwówhaen lubi tę wiadomość
-
Cebulka, to tylko tak z boku wyglada,a tak naprawde jedno bez drugiego by nie moglo zyc
Zauwazylam,ze poprostu w ciazy gorzej bo jedno ma humory i drugie przy okazji tez hihi.
Zaraz po takich droczeniach przychodzi moment,ze jedno do drugiego sie przymila i szuka kontaktu
Mezu sie smial,ze ja dzisiaj nie mam dnia,ale pod nosem sie usmiechnelam i stwierdzilam,ze dzis akurat jest na odwrot hihi.
Izulka, chore "zarzadzenia" widze wprowadzone.
Dlatego tez nie mam fb hihi.
Z drugiej str dziwna sprawa bo na fb nie jest sie osoba anonimowa,a tutaj owszem,wiec co to przeszkadza,ze tutaj sie z nicku cos napisze jak tam juz dawno ktos cos oglosi?
Druga sprawa to po co sie zapisywac na nasze forum w takim razie skoro nie chca ujawnienia inf?
Nie wiem jakos poukladac sobie tego w glowie nie mogeizulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Haen dokładnie;)
Na którą masz jutro wizytę
Izulka ogólnie Patryk ok ale ma głos mocno zmieniony a jego kolega dopiero co miał zapalenie krtani i mam nadzieje ze go nie dopadnie. Jutro już odpuszczamy trening.
Marcel ma zazwyczaj dwa razy w ciągu dnia czkawke i dodatkowo jak ja się zmecze czyli zasapie;) -
Ginger, jak mnie dopadlo zapalenie krtani i tygodniami nawet antybiotyk nie pomagal (dodam,ze to bylo przed slubem
) to lekarka doradzila by rzuc tez vit a i e (sa takie razem w malutkiej kapsulce).
To takie jak olej w smaku,ale obejmowalo cale gardlo i taka ulga przychodzila.
Moze sprobuj kupic to synkowi w aptece by tak porzul?
Mi nie ukrywam szybciej sie to wszystko pogoilo i pomoglo.Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ginger84 wrote:Haen dokładnie;)
Na którą masz jutro wizytę
Izulka ogólnie Patryk ok ale ma głos mocno zmieniony a jego kolega dopiero co miał zapalenie krtani i mam nadzieje ze go nie dopadnie. Jutro już odpuszczamy trening.
Marcel ma zazwyczaj dwa razy w ciągu dnia czkawke i dodatkowo jak ja się zmecze czyli zasapie;)
16.20, a Ty?
Mnie sie zawsze podobal moj chrypkowy glos, ale ze zdrowiem to malo wspolnego mialo:P