Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka, byliśmy w knajpce na kolacji
fajnie było tak wyjść i trochę odreagować, zmienić otoczenie
Rozmarzona, no to jakbym o sobie czytałatez mi się właśnie wydawało, że to od leżenia za długo na jednym boku bez zmiany pozycji
Shibuya, bardzo dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 10:38
-
nick nieaktualnyAgulla tak
mały kopie mnie po zebrach i widać jak przesuwa nóżki pod skórą na brzuchu, aż z mężem wczoraj się śmialismy
Czasem te stopkę łapie w palec wskazujący i kciuka i o dziwo nie uciekaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 10:45
agulla03, Nymeria, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
Perelka tylko nie szalej za bardzo... Ja bym mozd i wyszla chiciaz przed blok ale najbardziej mnie te schody przerażają..
Jutro na badania, w srodde na,wizytę idę wiec sie wyrwę troche..
Modliszka zazdroszczę...a prezent jakis był?
Rozmarzona ttez tak mam z brzuchemw dodatku moje biodra się buntuja:P
Coo do ruchów.sa mocne ale w moimm pprzypadku nie powiedziałbym żeby bylo ich mniej -
Ehhh myslalam ze Skarb sie juz odezwal....
Ja juz po sniadanku-zachcialo mi sie plackow z jablkami ktore polalam jogurcikiem i wisniami do tego kakao -czekalam na to godzine ale sie oplacalo
Ciacho z malinami juz w piekarniku .... zapraszam! Mama robi babe ziemniaczana .... mniam..a my jedziemy do lasu z psiakiem na spacer....
Tak wiec odpoczywam na maxa i odpycham zle mysli!
Wracamy jutro z rana -tradycyjny weekend.
Perelka jak lepiej sie czujesz to w askorcie meza dobrze ci zrobi wyjscie.
Cebulka jak Twoje skurcze?
Dziewne u was te chrzty i godziny...
U mnie sa w ndz. Zazwyczaj na 12.00 pozniej imprezka/obiad i tyle. A jak chrzest jest o 16-17 to o ktorej konczy sie impreza?
Co do tresci mszy... przemilcze
Buffy, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe jak tam Skarbek. Chyba będzie pierwszą listopadową październikówką.
Moodliszka wszystkiego najlepszego i kolejnych lat pełnych miłości i szczęścia
Mój syncio też jak się ruszy to raz a konkretnie. Czasem kopnie w bok, ale zazwyczaj się przesuwa.
Wczoraj na imieninach tesciowki tesciowa mówi:coś ten Tomuś spokojny, nic się nie rusza. A Tomek w tym samym momencie kopnął mnie i to z tej strony co tesciowa siedziała. Fajne to byłoa tesciowa: oooo odpowiedział mi
moodliszka, Micia, biedroneczka1910, Kitaja lubią tę wiadomość
-
co do chrztu- w kościele w sumie od 5-7 więc jak poszliśmy do nich to kawa ciacho ciepła kolacja i my wyszliśmy po 22 jako jedni z pierwszych. Malutka co prawda spala i nic jej nie przeszkadzało ale syf na kolkach (talerze i reszta naczyń) plus zabawki (w sumie 5 dzieci była) i jeszcze pomyślałam ze w nocy ta mala wstanie na cyca.. Brak poszanowania dla mamy
Na bank będę robić w knajpie żeby się nie wkurwiac -
nick nieaktualnyA ja jeszcze pochwale teściowa
zrobiła na drutach sweter dla Leona z pasująca czapeczka - biały i niebieski z wzorkami, dla Antka granatowy
i kupiła Leonowi bodziaka
fajnie jak ktoś się tak angażuje bo takie handmade mają swój urok
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny