Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya ja tez juz nie wyrabiam.. Dlatego wczoraj upiekłam to ciasto
ale dzisiaj czuje skutki tego bo skurcze mam co chwile.. Na szczęście nie takie silne jak w nocy...
Mojej córce nie oodobal sie dźwięk miksera,nie dala mi dokończyc:P za to,jak,jadlam to chyba smakowało bo takie czkawki miała i,jakos nadpobudliwa
Hm.. Ja siedzę na necie na telefonie, stad do was piszeusiedzieć przed kompem nie dam rady
a tak to tv, ksiazka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:15
-
Shibuya ja juz prawie ocipialam przez to leżenie:/
Trochę czytam, siedzę na necie, gram w gry z Patrykiem na łóżku i tak jakoś leci dzień za dniem. Aż się dziwię ze tyle czasu dałam radę. Teraz jak jestem chora to tylko leżę bo nie mam siły nawet ręki podnieść;(
A i na allegro dużo siedzę. Jak juz do małego wszystko mam to teraz oglądam co bym kupiła dla siebie po porodzie. Już kupiłam chyba 5 par butów;)Micia lubi tę wiadomość
-
kurde pyta się mnie maz czy będę dzis rodzic ja mu ze nie wiem i popatrzył z taka mina jakby chciał powiedzieć "ej no weź..."
Także wybacz corcia musisz jeszcze posiedzieć.
A mrza wysłałam do zusu z moim l4Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:20
-
A moje dziecię dzisiaj spokojne nawet po śniadaniu i herbacie z miodem i sokiem z żurawiny jak nigdy... Za to wczoraj wieczorem nadrobil kopiac ojca w policzki.. jak raz zasadzil nie wiem z jakiej cześć i ciała to aż mój się zerwał i mówi jak zobaczył moja skrzywiona minę ze pewnie mnie to bolało.. Ale to taki słodki ból jak i słodki ciężar
Ja w sumie nie mam zaleconego leżenia ale słabo się czuję i mało wychodzę. Więc jak już mam uprane ugotowane i posprzatane to zaczyna się cykl seriali koło 17 w tv które oglądam... Czasem w między czasie jak nie mam co robić to książka lub nadrabiam jakieś zaległe odcinki seriali które się nalozyly na siebie i obejrzeć się nie dało
Obiad dzisiaj znowu na łatwiznę... Zupa od wczoraj i kluski parowe z jogurtem i malin i -
Z tym zaproszeniem to bardzo nie ladnie zgadzam sie z Sajgonarom, zona, dziewczyna czy narzeczona nie ważne imię powinno być jakby ktoś takie zaproszenie nam wysłał pomyślałabym, ze wysłał to zaproszenie , bo wypada ale ma w d...e czy przyjdziemy!!! Co do badania gbs ja go nie będę miała, bo tutaj nie robią jakoś tez sie tym nie stresuje wiem, ze wszystko będzie dobrze,bo jakże by inaczej ;-)Ginger uuuu biedna szybkiego powrotu do zdrowia,aparatka was wszystkie wirtualnie pozarazala;-) wózek tez testuje w domu przekupuje mojego yorka i do kosza wrzucam kostki-smakołyki i wożę go po domu muszę go oswajać bo w tym koszu będzie jeździł z nami na spacery,nawet mu sie to podoba;-)
Paolka_25, haen, Rozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
dziewczyny, wiem że był już ten temat wałkowany, ale ja dopiero teraz się zabieram za zamówienie z apteki i w związku z tym - jaki rozmiar majtek siatkowych brałyście? swój czy jednak rozmiar większe? czytałam, że dużo osób poleca hartmanna - zamawiała je któraś? aa no i ile sztuk?
aa no i pieluszki pampers - kupujecie też 1, czy same 2 i ile opakowań?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:41
-
Ginger pochwal sie linkami z Allegro jakie buty kupiłaś ?ja mam bzika na punkcie butów i torebek;-)
Zorro lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mała może weź poduszkę pod tyłek i lez odciazysz wtedy szyjkę,chyba ze.... Nie chce krakać i nie życzę Ci jeszcze porodu bo Nadia ma jeszcze czasCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Molcia ja kupiłam o rozmiar większe,ale nie wiem czy dobrze zrobiłam ! Kupiłam hartmanna bo właśnie dużo osób polecało ,ale czy będę zadowolona nie wiem okaże sie w listopadzieCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualnyWłaśnie dreptalam sobie ze sklepu idzie ciężarna beka jak ja na przeciwko , już miałam się uśmiechnąć , żeby połączyć się w grubasnym bólu i co paliła cipa papierosa!!! No myślałam , że ja pizne i od razu szkoda mi się dzieciaka zrobiło
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Ja też uśmiecham się do ciężarówek. Za to wkurzają mnie takie młode laski co w autobusie nie ustępują miejsca. Myślę sobie wtedy "przyjdziesz na moje gówniaro". Ostatnio stoję na przystanku z tym moim bebechem a siedziała matka z córką ta córka taka ja wiem z 17 lat. i ta matka chyba cos do niej powiedziała, żeby mi miejsca ustąpiła a ten gówniarz wali "ciąża to nie choroba"