X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya ja tez juz nie wyrabiam.. Dlatego wczoraj upiekłam to ciasto :P ale dzisiaj czuje skutki tego bo skurcze mam co chwile.. Na szczęście nie takie silne jak w nocy...
    Mojej córce nie oodobal sie dźwięk miksera :P,nie dala mi dokończyc:P za to,jak,jadlam to chyba smakowało bo takie czkawki miała i,jakos nadpobudliwa :P

Hm.. Ja siedzę na necie na telefonie, stad do was pisze :) usiedzieć przed kompem nie dam rady :) a tak to tv, ksiazka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:15

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj kupiłam ostatnią rzecz z wyprawki, czyli pampersy :) Muszę tylko jeszcze mężowi kostium do porodu kupić i walczyć z jego psychiką bo moja jest nastawiona na ból :p

Paolka _25
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya ja juz prawie ocipialam przez to leżenie:/
    Trochę czytam, siedzę na necie, gram w gry z Patrykiem na łóżku i tak jakoś leci dzień za dniem. Aż się dziwię ze tyle czasu dałam radę. Teraz jak jestem chora to tylko leżę bo nie mam siły nawet ręki podnieść;(
    A i na allegro dużo siedzę. Jak juz do małego wszystko mam to teraz oglądam co bym kupiła dla siebie po porodzie. Już kupiłam chyba 5 par butów;)

Micia lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde pyta się mnie maz czy będę dzis rodzic ja mu ze nie wiem i popatrzył z taka mina jakby chciał powiedzieć "ej no weź..."
    Także wybacz corcia musisz jeszcze posiedzieć.
    A mrza wysłałam do zusu z moim l4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:20

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia zgadzam się w 100% żona czy nie żona jak jesteście razem to na zaproszenie powinno być imienne. Takie wraz z małzonką to tez dziwne dobrze, że nie wraz ze współlokatorką. :-)

Micia, Kitaja, Paolka_25, MadaLena30 lubią tę wiadomość

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara albo z matka dzieci :P haha

Micia lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecię dzisiaj spokojne nawet po śniadaniu i herbacie z miodem i sokiem z żurawiny jak nigdy... Za to wczoraj wieczorem nadrobil kopiac ojca w policzki.. jak raz zasadzil nie wiem z jakiej cześć i ciała to aż mój się zerwał i mówi jak zobaczył moja skrzywiona minę ze pewnie mnie to bolało.. Ale to taki słodki ból jak i słodki ciężar :)

Ja w sumie nie mam zaleconego leżenia ale słabo się czuję i mało wychodzę. Więc jak już mam uprane ugotowane i posprzatane to zaczyna się cykl seriali koło 17 w tv które oglądam... Czasem w między czasie jak nie mam co robić to książka lub nadrabiam jakieś zaległe odcinki seriali które się nalozyly na siebie i obejrzeć się nie dało :)

Obiad dzisiaj znowu na łatwiznę... Zupa od wczoraj i kluski parowe z jogurtem i malin i :)

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mój pies daje czadu po garach... Chrapie gorzej niż mój mąż :p

Micia, justa1234 lubią tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to mój za to się napalil ze jak będzie sex to ze razu będę rodzic Haha.

haen, Micia lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym zaproszeniem to bardzo nie ladnie zgadzam sie z Sajgonarom, zona, dziewczyna czy narzeczona nie ważne imię powinno być jakby ktoś takie zaproszenie nam wysłał pomyślałabym, ze wysłał to zaproszenie , bo wypada ale ma w d...e czy przyjdziemy!!! Co do badania gbs ja go nie będę miała, bo tutaj nie robią jakoś tez sie tym nie stresuje wiem, ze wszystko będzie dobrze,bo jakże by inaczej ;-)Ginger uuuu biedna szybkiego powrotu do zdrowia,aparatka was wszystkie wirtualnie pozarazala;-) wózek tez testuje w domu przekupuje mojego yorka i do kosza wrzucam kostki-smakołyki i wożę go po domu muszę go oswajać bo w tym koszu będzie jeździł z nami na spacery,nawet mu sie to podoba;-)

Paolka_25, haen, Rozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia znalazłam :-) i masz wiadomość

Micia lubi tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Molcia Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, wiem że był już ten temat wałkowany, ale ja dopiero teraz się zabieram za zamówienie z apteki i w związku z tym - jaki rozmiar majtek siatkowych brałyście? swój czy jednak rozmiar większe? czytałam, że dużo osób poleca hartmanna - zamawiała je któraś? aa no i ile sztuk?
    aa no i pieluszki pampers - kupujecie też 1, czy same 2 i ile opakowań?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:41

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png

Wysłany: 6 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się Ginger kuruj bo to by było slabe jakbys mogła się poprzytulać a zle byś się czuła ;)

Ja pierdziele takiego napierania na dół jeszcze nie miałam. To nawet nie skurcz bo nie przechodzi o co kaman?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 6 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kitaja niezły sposób na psiaka ;) u mnie jak Laura jeździ to pies za nią za każdym razem komicznie to wyglada

Kitaja lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger pochwal sie linkami z Allegro jakie buty kupiłaś ?ja mam bzika na punkcie butów i torebek;-)

Zorro lubi tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała może weź poduszkę pod tyłek i lez odciazysz wtedy szyjkę,chyba ze.... Nie chce krakać i nie życzę Ci jeszcze porodu bo Nadia ma jeszcze czas ;-)

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia ja kupiłam o rozmiar większe,ale nie wiem czy dobrze zrobiłam ! Kupiłam hartmanna bo właśnie dużo osób polecało ,ale czy będę zadowolona nie wiem okaże sie w listopadzie

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dreptalam sobie ze sklepu idzie ciężarna beka jak ja na przeciwko , już miałam się uśmiechnąć , żeby połączyć się w grubasnym bólu i co paliła cipa papierosa!!! No myślałam , że ja pizne i od razu szkoda mi się dzieciaka zrobiło :-(

Paolka_25 lubi tę wiadomość

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uśmiecham się do ciężarówek. Za to wkurzają mnie takie młode laski co w autobusie nie ustępują miejsca. Myślę sobie wtedy "przyjdziesz na moje gówniaro". Ostatnio stoję na przystanku z tym moim bebechem a siedziała matka z córką ta córka taka ja wiem z 17 lat. i ta matka chyba cos do niej powiedziała, żeby mi miejsca ustąpiła a ten gówniarz wali "ciąża to nie choroba"

1usapx9ipf1hd7n0.png

Wysłany: 6 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe jaki tekst :D

Na leżenie chwilowo nie mam czasu muszę ogarnąć obiad praktikera by kupić klamki i auchana z wanienka.
    Potem się położę, przepowiadają e pewnie

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 1490 1491 1492 1493 1494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ