Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Modliszka a mowil ci lekarz ile możesz miec ta próbkę w domu ? Jak np pobierze mi na to gbs jutro to kiedy musze oddać do lab?
Dzisiaj znowu myślałam ze rodzęnie mogłam wstac, spojenie bolalo, krocze, bol ud.. I mega bol podbrzusza.. Póki co my w dwupaku:)
Mam cala listę pytan do mojego ginmusze przepisać na kartke te pytania
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Sajgonara i jak to wygląda? To pobranie?
Buffy lubi tę wiadomość
-
izulkaa wrote:A jak zrobię wcześniej to badanie to nie wyjdzie ?
izulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tego co ja wiem to po 32tyg można już robić gbs. Jak negatywny to ok, małe prawdopodobieństwo zarażenia się i wyhodowania go jest do końca ciąży już. A jak pozytywny to podają tobie przed porodem antybiotyk żeby załatwić dziada i żeby dzidzia się nie zaraziła i pamiętajcie jak gbs pozytywny to SN trwa max 12h i cc więc aktywnie przy porodzie!!!
-
nick nieaktualnyNymeria odniosła wrażenie, że możesz być nosicielem a co tam jak porodu nie przyciągają hihihi...
A teraz pytanie do moich ulubionych doświadczonych mam...DELICOL? Koleżanka mówiła kup, ona podawała od urodzenia i kołki ominęły jej syna, do mleka mu dodawała tyle , ze karmiłam mm i co mówicie kupić? -
Ja miałam to badanie we wtorek pobierał mi mój gin z obu dziurek
Dużo osób mówi że to nieprzyjemne uczucie a ja nic nie czułam
U nas mówią że trzeba je zrobić do skończonego 36 tygodnia ja już w czwartek miałam wynik.
Patrzę że większość z Was płaci za to badanie ja miałam normalnie na NFZ -
A ja myślę że jednak większość wytrzyma do listopada
a jak już to po 25 będą rodzic. No chyba nie możliwe żeby wszystkie rodziły jak tylko zobaczą 36 czy 38 tc
bejbuszki tego nie widzą
pierworodki często przenoszą, ale izulka widzę dopingujesz październikowi
Ja tam w ogóle nie jestem jeszcze gotowa, w domu mam cały kat zapchany rzeczami Mateusza ale nic nie poprawne, nie poprasowane, nie sprzątane bo siedzę od czterech miesięcy w domq letnim, nie mam dla małego miejsca w szafie, o pakowaniu torby nie wspomnęizulkaa, Micia lubią tę wiadomość