Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tak, sprawdzałam.. no wyniki mam naprawdę dobre, jedyne co to lekka niedokrwistość, ale to wszystko..
Bardzo spuchniete nogi, rece i buzia.. i to wysokie ciśnienie.. powiem wam, przytyłam 13 kg, czuje sie jak berta.. przestałam patrzeć w lustro bo az płakać mu się chce czasem.. ciąża to nie dokonca taki piekny odmienny stan.. chciałabym naprawdę tą kruszyne tulic w ramionach tak za tydzień.. każde przekrecenie w łóżku z boku na bok nawet sprawia mi problem..czuje sie jak paralityk
-
MW ja ostatnio oddawałam mocz z 4 rano. Tzn.one nawet nie wiedziały, że z 4
Ja chyba też mam po spaniuco chwilę i tak się budziłam, bo jak nie siku, to zgaga, a teraz wyprawiłam męża na szkolenia ciąg dalszy.
O 8 idę oddać ten wymaz na gbs, pewnie nikt nie będzie tak miły, żeby mnie przepuścić choć nie będę nikomu blokować wejścia to poboru materiału... No ale Może akurat się miło zaskoczę, kto wie
Później muszę z L4 do pracy podjechać. Dobrze, że mama ze mną pojedzie, bo tak bym musiała przeprosić się z komunikacją miejską. -
Też bym się chciała dziś mile zaskoczyć w przychodni ale raczej nie mam co liczyć
Mąż o 7 idzie mnie zarejestrować i boję się że jak będą ludzie to nie dam rady tam wysiedziec bo czuję się jakby czołg po mnie przejechał.
W sumie mogłabym zadzwonić do lekarki i ona by mnie poprosiła bez kolejki ale też nie chce jej dupy zawracać. Ale jak będzie duża kolejka to chyba tak zrobię
Patryk jeszcze dziś w domu jutro chciałabym żeby już poszedł do szkoły ale boję się że znowu ode mnie złapie:/ -
I ja wie melduje... Sen przerywany od 4
Zaraz chyba wstane i pojade na krew i mocz,bo juz glod odczuwam.
A co to za roznica czy mocz z 4-5 czy 7-8? Ja bym chyba nie wytrzymala z parciem na pecherz...
Galaretka tez mam "brudne"pachy i mega ciemny pasek ponizej pepka...
Wy tu tak o porodach i zakladach... A dla mnie to jeszcze odlegly temat... I poki co chyba jeszcze skurczu nie mialam-nie chyba a napewno bo bym poczula,prawda?
Moj gun mowil zebym rutinoscorbin nie brala ale wit c owszem,na przeziebienie i krwawienie z nosa-pomoglo.
Jutro usg i wizyta-nie moge sie doczekac!!! -
MW aaa no u mnie nie pytają, ale moja mama jest pielęgniarką i mówiła mi, że o 4 już mogę nasiusiać do kubeczka jeśli mam obawy, że przy tym głównym wstawaniu rano nie dam rady choć trochę zapełnić pojemnika
wiec myślę, że nie powinno być problemu
Ja jakoś nie potrafię sobie uświadomić, że już nie muszę tych badań robić, bo teraz to już mnie poród czekatak to szybko minęło, że jak mnie zaskoczą skurcze, to chyba powiem do mojego, że to na pewno nie to, bo przecież jeszcze dużo czasu
MW26, Molcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja dołączę do zasmarkanych ! Prawie z domu nie wychodzę , wiec skąd?
Mała tez miałam pobierany wymaz z obu dziurek a z pochwa nawet dwa i u mnie lekarz to sam oddaje do analizy.
MW u mnie kiedyś w kolejce starszemu panu tłumaczył, że jak zrobi moczowanie tak rano , to żeby w lodówce trzymał.
Ginger ściskam Cię i obyś mile zaskoczona wróciła i uzdrowiona. -
Z tymi siuśkami chodzi o to,żeby były minimum 6 godzin w pęcherzu. Dopiero po takim czasie wykrywalne mogą być azotyny, które świadczą o stanie zapalnym
Wiem,ze to trudne, ale ja się zawsze staram wytrzymać jak najdłużej z nasiusianiem do pojemniczka, żeby mocz w nim za długo nie stał, bo to też potrafi zafałszować wyniki.
Słyszałyście,że dziś ma być ostatni ciepły dzień? Od jutra pogorszenie pogody... SzkodaSynuś
-
witam się i ja! Zorro, ja jeszcze słyszałam z tym moczem, że jeśli nie można go od razu dostarczyć do laba - powinno się w 2 h - to można włożyć do lodówki, mnie się tak kiedyś zdarzyło, nie sądzę żeby wyniki to zafałszowało, zresztą wszędzie tak radzą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny