Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger, bo TO sie zaczyna dziac juz naprawde u nas na watku
!
Az uwierzyc nie moge hihi
Uuu Mezu chyba chcial sie zrehabilitowac za te ranne odzywki i kupil wszystkie rzeczy zachciankowe z listy,ktore chcialam (zawsze dziwnym przypadkiem o czyms zapomina) pelno slodkich chwil,kaszek z malinami, ryzu z jablkami,budyni i nawet te babeczki do mikrofali,ktorej nie chcialam.
Oprocz tego kukurydze bo w tym roku wgl nie jadlam i pamietal mowiac " pamietalem jak mowilas,ze jeszcze nie jadlas w tym roku to kupilem",pierogeuu tez kupil,ktore juz schrupalam przypieczone i mleczka czekoladowe
Tak wiec dziewczynka jedna i druga zadowolona hihi.
Rano w sumie tez kupil co chcialam bez gadania czekolade bombolade i paczka i bulke slodka.
No z czekolady juz nic nie zostalo,ale za to na jutro bede miala slodkie chwile mmm tak mi chodzily po glowieJestes juz z nami -
Rozmarzona zaraz Ci kopa zasadze za te słodkie chwilę a szczególnie ryż z jabłkami! Tyle co ze sklepu wróciliśmy bez zachciankowych rzeczy prócz gazet mojego męża a o takim czymś jak słodkie chwilę to już dawno zapomniałam ostatni raz jak w Austrii byłam w pracy to cała kieszczen w torbie właśnie tym ryżem miałam wypchana
dwa lata temu !!!!
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona wrote:Zorro, niedobra Ty <nono> bo zaraz Tobie wywroze porod hihi
Czaisz się na mojego bociana?Ups... Muszę być czujna
Przyszła mi dziś przesyłka z laktatorem. Nawet na sekundkę się podłączyłam (dwa zassania)Chciałam wypróbować na mężu, ale nie chciał pożyczyć cycka do celów naukowych, pfff
biedroneczka1910, mikado, Nymeria, Ona_89' lubią tę wiadomość
Synuś
-
I po wizycie. Synek waży około 2700g. Szyjka się skróciła, ale jeszcze dzielnie trzyma. Wód jest dużo, w normie. Lekarz wróży mi jeszcze październik. Za tydzień ktg, a za dwa jeszcze wizyta, ale to dlatego, że sama chciałam. Wymaz na gbs mi wziął, mało przyjemne to było uważam. Właśnie, mogę go oddać w swoim laboratorium? Bo w sumie go nie Zapytałam czy gdzieś specjalnie musze jechać.
Zorro, izulkaa, Molcia, Ginger84, biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, mikado, Micia, Nymeria, szczesciara25, perelka89, haen, Kitaja, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Modliszka właśnie tu na ciebie czekam;)
Super wiesci;) ładna waga
Czyli tak jak u mnie możliwe ze październik ciekawe czy się sprawdzi
Z tym wymazem to nie wiem może zadzwoń do labu to ci powiedzą. Mnie wszystko gin załatwiał. -
Zorro, dostałam skierowanie jak zawsze na badania, tylko tym razem nie pozaznaczał wszystkiego, czyli morfologii, moczu itd.tylko właśnie ten gbs. A wymaz dostałam do ręki
no nic, pojadę do laboratorium i w razie czego mnie odeślą gdzieś indziej
Zorro lubi tę wiadomość
-
Mikado, no wlasnie ja ostatnio w sklepie przypadkiem sobie przypomnialam o tych slodkich chwilach, kupilam kaszke i tak sie rozsmakowalam,ze potem chcialam wiecej,a to sie zapomnialo kupic badz nie bylo
Teraz cos czuje,ze bede jadla tego tonami
Zeby bylo blizej to bym Ci podrzucila bo Mezu tego sporo kupil
Zorro, bocian sie przyda jak o kolejnego szkraba bede sie starala hihi
I rozwalilas mnie z tym cycem swojego hihi
Musze mojemu psikusa zrobic,ze niby chce na nim sprawdzic juz to sobie wyobrazam jego mine haha
Mala, mi z tego co sie wydawalo to z przedsionka,ale tylko od przodu pobierala i tak dziwnie mnie szczypalo.
I tak samo wszystko w gabinecie u gina i nigdzie nie musialam z tym latac,wiec dziwnie Cie Modliszka urzadzili
Modliszka, gratsy duzego dzidziusia
Tyle o tych porodach gadane bylo (ta co najwiecej gadala),ze az skurczu dostalam pojedynczego
Buffy, chyba Ty pisalas wyzej,ze boisz sie tego, iz nie poznasz skurczu.
O ile nic nie namieszalam?
Tez sie tego balam,ale juz kiedys jak w nocy mi bolesnie brzuch spielo to sie zorientowalam i dzisiaj to samo.
Gorzej sie boje,ze nie poznam,ktore sa te "wlasciwe"
Mi waga tak zaczela rosnac w pewnym momencie,ze sie przerazilam.
Teraz jednak widze,ze od tygodnia zastygla dziwne bo wcale nie przystopowalam z jedzeniem,a wrecz przeciwnie hihi
Zorro, mikado lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
A moja kochana córeczka kupiła w Lidlu dla siostrzyczki różowy dres i różowe jegginsy.
Ta moja księżniczka będzie oplywać w różu. Starsza nawet nie chce słyszeć o różach,a siostrę ubiera w róż.
Ginger84, Zorro, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Aaaa serio?
Ja ost na fotelu siedziałam to mi gin powiedział ze nast razem weźmie wymaz nawet chciałam zapytać czemu nie od razu.
Głęboko czy przy wyjściu? Sory za pytania ale o ile jestem przyzwyczajona ze do pipki mi zagląda tak do tyłka nie bardzo