Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa wstawiajcie dalej linki ze zdjeciami i znowu przez przypadek taki jeden oszolom sobie ustawi suwaczek z czyims zdjeciem hihi
Dziewczynki ladnie brzuszki
Buffy jak tak zrobilas na lezaco zdjecie to jakos mi wyobraznia zadzialala jakby dzidzius zaraz przy Tobie lezal skulony
Duzy brzuszek,wiec miesci sie tam duzy dzidzius,ktory grzecznie lezy przy mamie o:)
Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi hihi.
izulkaa, Buffy, haen, perelka89, biedroneczka1910, Micia, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Izzy wrote:Chyba nie moge siedzieć cicho w takiej sytuacji. Szybko mnie oceniacie. Napisałam jednego posta na fb, nikt nawet nie zapytał dlaczego a poleciała lawina hejtu, którą przeczytałam po ponad godzinie i której już nie dało się odkręcić.
Dla ścisłości Mała, napisałam, żeby nie pisać o porodach. Wiesz dlaczego? Bo zwyczajnie chciałabym sama Wam o tym napisać i pochwalić się swoim szczęściem! To wszystko! Więc jeśli to taka zbrodnia to przepraszam. Może źle to ubrałam w słowa? Może zabrzmiało to zbyt ogólnikowo zamiast odnosić się tylko do mnie? W porządku, rozumiem. Ale NIGDY nie napisałam na Was złego słowa!
Stresują mnie takie sytuacje jak jasna cholera. Więc jak w nocy urodze to nie omieszkam Wam się pochwalić.
Uszanowanko, Izabela Kowalczyk!Izzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hihi dziewczyny musimy sie pozytywnie nastawic
Jak tak bedziemy sie mentalnie nastawiac,ze to moze byc lada chwila to bedzie nam lawiej
A jeszcze razem baaa!
W kupie sila,ze tak brzydko powiem
Izulka, juz Cie nie stresuje bo jeszcze nam tu z wrazenia faktycznie urodzisz,a Ty masz odpoczywac ,a nie sie stresowac
Co zlego to nie ja hihi.
Jestes juz z nami -
Najlepsze bedzie to jak w koncu nadejdzie moj moment,a najbardziej spanikuje haha--> ta "spokojna"
Z ciekawych tekstow Meza ciag dalszy:
mezu: ale ty masz twardego cycka, nie poleci mleko jak tak naciskam?
czasami mnie powala na lopatki
Edit: zamykam paszcze bo tylko wam naspamowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:33
Ona_89' lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona oni faktycznie są z innej planety mój: "stare łożysko? Przecież to nowa ciąża, jak łożysko może być stare po 9 miesiącach?"
Ja czekam na wpis w stylu: odeszły mi wody, jadę, trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:38
Rozmarzona, izulkaa, Sajgonara, mikado, biedroneczka1910, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ginger za to mój mąż boi się porodu. Wczoraj właśnie rozmawialiśmy i zapytał, czy ja się boję. Miałam bardzo ciężki i bolesny poród i tego się boję. Jednak obecność Adama i jego postawa dodaje mi otuchy. Pamiętam ile mi pomógł przy porodzie i wiem,że teraz będzie oparciem.
Micia lubi tę wiadomość
-
Hihi trzeba im wszystko tlumaczyc jak dzieciom
Moj ostatnio sie ocknal i mnie pyta czy za kazdym razem sie smaruje dziecku pupe kremem przy przewijaniu i czy to wszystko?
Tez masz takie wrazenie,ze do kona tygodnia jeszcze ktoras trafi na porodowke ?
Bo ja mam mega wrazenie,a od przyszlego tygodnia to juz po dwie pewnie albo i lepiej beda trafialyJestes juz z nami -
Rozmarzona co cie tak ponosi z tymi porodami?
Natali ja też miałam mega ciężki i bolesny podejrzewam ze dlatego ze wywoływany na oxy dlatego boję się teraz. Bez męża to chyba bym nie dala rady. Był dla mnie ogromnym wsparciem i psychicznie i fizycznie i wiem ze teraz tez będzie.natali101, Micia lubią tę wiadomość