Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja tez wisi juz rok w szafie,ale troche przeszla po sesji w plenerze.
Nie dawalam jej nawet do czyszczenia bo jakos weny do sprzedania nie mialam.
I tym sposobem wisi bezuzytecznie.
Mam nawet jedne buty taneczne biale do slubu bo dostalam od znajomej tancerki,ktora miala je z dwa razy na sobie.
Niestety okazaly sie male i nawet na kopycie szewskim nie za duzo sie rozciagnely i kupowalam nowe.
Jestes juz z nami -
Galaretka sliczna suknia! ale bez tej koronki mi się bardziej podoba ma swój urok
Moja też wisi ale ja miałam po cywilnym zwykła biała do kolanwiec ją jeszcze wykorzystam a kupiłam w Orsayu za 189 zł
Jeśli masz suwak dookoła to odepnieszbo takich wykłych do odpinane po długości to nie bardzo
ale te śpiworki co wstawiłam to są genialne bo naprawde mimo małego rozmiaru starczaja na długo
-
No ładnie, człowiek sobie komara utnie i już go zakłady ominą
Powiem Wam szczerze,że ja swoją kieckę sprzedałam jakiś tydzień po ślubie. Zajmowała mi miejsce w szafie,ale ja jestem z ludzi praktycznych, a mniej sentymentalnychWystawiłam na Allegro i sporo osób się nią interesowało. Trochę mnie irytowało,że aukcja trwała kilka dni,a wcześniej dostawałam maile "kupię ją od ręki za..." (i tam padała określona kwota). Trzeba tylko ładne zdjęcia powstawiać i już
Synuś
-
Moja też wisi nie wyczyszczona po sesji na sianie + bransoletkach fluorescencyjnych.. wiedzac jak ciezko sprzedac tez braklo mi weny by sie za to zabrac.
jesli chodzi o wyprawke to chyba jestem gotowajestem tez gotowa by zobaczyc i tulic malenstwo.
nie jestem gotowa za to na porod i nocne wstawanie- musze sie na to zaprogramowacMW26, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:jestem
pewnie nie wiem co mówię, ale chciałabym po prostu mieć to już za sobą i wiem, że mnie to nie ominie. Dlatego uważam, że jestem gotowa. Hmm, tak sądzę
o ile można być na to w ogóle gotowym
-
nick nieaktualny
-
a jednak wanienki nie mam, zawsze o niej zapomnę..
Galaretka, to pewnie poczekasz jeszcze kilka tygodni
A pamiętacie jak czekałyśmy na bijące serduszko, pierwsze ruchy, II trymestr? To i tak teraz nie jest źle
Co do porodu to mówię mojemu ostatnio, że mam cykora, bo już wiem jak to wygląda. A on, że jakoś to będzie, heh, powiedział co wiedział -
nick nieaktualny
-
hahaha foszek
to wiesz, mówią, że mycie okien pomaga, chodzenie po schodach, wieszanie firanek, spacery, no żeby seks nie powiedzieć, bo znów powiedzą, że myślę tylko o jednym
niektóre wrześniówki jeszcze z brzuchami chodzą, także tegoMicia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzulka też chce ciasto ...marchewkowe chce !
A teraz pytanie za milion punktów ! Czy też macie taką ciemną skórę pod pachami i między nogami? Łącznie z grażyką?
Jak jeszcze w lipcu moja znajoma była przed porodem i miała takie czarne pachy to ja sobie myśle no nie myje się czy co ...no i mi też się przebarwiły i co robić to zejdzie ? -
Mi skora pociemniala przy pepku oprocz samej tej linii.
Hihi wmawiajmy sobie,ze nie taki straszny diabel jak go maluja (tak jak przy piciu glukozy bylo).
Ja juz dzisiaj tyle slodkiego wszamalam,ze wstyd sie przyznac
Na obiad sie zbuntowalam i mam nadzieje,ze mezu dowiezie pierogi po pracy,a ze podpadl mi rano zamawiajac znowu po cichaczu odzywki to raczej przywiezie hihi.
Wyprasowalam zelazkiem ten ochraniacz i przybornik, jaki wniosek?
Po samym jego wypraniu ciezko go bylo nawet zelazkiem doprasowac,wiec nastalam sie przy tym,a i tak idealnie nie jest.
Moze to wina bardziej ochraniacza,ze nie tak do konca nadaje sie do prania,a nie parownicy?
Bede musiala jeszcze z nia poobcowac i zobaczyc do czego sie nada.
Pocieszam sie,ze do zwyklych ciuchow przynajmniej jest pewna
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyShibuya wrote:Galaretka zejdzie
ja mam to samo i jeszcze pępek ciemny
Shibuya uf! dzięki
Mam dziś marudny dzień, ma zaraz znajoma przyjść to lepiej się ogarnę a nie będę tu Wam jęczeć jak opętana .
Rozmarzona i znowu wychodzi na to ,ze lepiej nic nie robićBo jak człowiek dotknie to jest jak jest
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona a jak sie nazywa ta parownica, sama zastanawiam sie nad kupnem, bo nie lubie prasowacCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan