X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez wisi juz rok w szafie,ale troche przeszla po sesji w plenerze.
    Nie dawalam jej nawet do czyszczenia bo jakos weny do sprzedania nie mialam.
    I tym sposobem wisi bezuzytecznie.
    Mam nawet jedne buty taneczne biale do slubu bo dostalam od znajomej tancerki,ktora miala je z dwa razy na sobie.
    Niestety okazaly sie male i nawet na kopycie szewskim nie za duzo sie rozciagnely i kupowalam nowe.

Jestes juz z nami :)
  • mikado Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka sliczna suknia! ale bez tej koronki mi się bardziej podoba ma swój urok ;)
    Moja też wisi ale ja miałam po cywilnym zwykła biała do kolan :) wiec ją jeszcze wykorzystam a kupiłam w Orsayu za 189 zł ;)

Jeśli masz suwak dookoła to odepniesz ;) bo takich wykłych do odpinane po długości to nie bardzo ;) ale te śpiworki co wstawiłam to są genialne bo naprawde mimo małego rozmiaru starczaja na długo

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ładnie, człowiek sobie komara utnie i już go zakłady ominą :-D

Powiem Wam szczerze,że ja swoją kieckę sprzedałam jakiś tydzień po ślubie. Zajmowała mi miejsce w szafie,ale ja jestem z ludzi praktycznych, a mniej sentymentalnych :-D Wystawiłam na Allegro i sporo osób się nią interesowało. Trochę mnie irytowało,że aukcja trwała kilka dni,a wcześniej dostawałam maile "kupię ją od ręki za..." (i tam padała określona kwota). Trzeba tylko ładne zdjęcia powstawiać i już :-)

Synuś :-)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też wisi nie wyczyszczona po sesji na sianie + bransoletkach fluorescencyjnych.. wiedzac jak ciezko sprzedac tez braklo mi weny by sie za to zabrac.

jesli chodzi o wyprawke to chyba jestem gotowa ;) jestem tez gotowa by zobaczyc i tulic malenstwo.
    nie jestem gotowa za to na porod i nocne wstawanie- musze sie na to zaprogramowac :D

MW26, Kitaja lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pod wzgledem wyprawki jeszcze nie jestem gotowa! mam czas, mam czas, mam czas !!:P

Micia lubi tę wiadomość

bhywqtkfje5mmlij.png

Wysłany: 5 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado wrote:
    ja pod wzgledem wyprawki jeszcze nie jestem gotowa! mam czas, mam czas, mam czas !!:P
    jak Skarb? ;)

Shibuya na porod jestes gotowa? :O

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:
    jak Skarb? ;)

:O

nie nie ale pare rzeczy mi brakuje, dużo prania jeszcze i prasowania a ja mam czas :D i lenia w tyłku ehh..;P

bhywqtkfje5mmlij.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    jestem :) pewnie nie wiem co mówię, ale chciałabym po prostu mieć to już za sobą i wiem, że mnie to nie ominie. Dlatego uważam, że jestem gotowa. Hmm, tak sądzę :D o ile można być na to w ogóle gotowym
    no nie wiem czyna porod można sie przygotować bo to taki strach przed nienznanym i wszelkie opowiastki o bólu są mało sprzyjajace z oswojeniem myśli BEDE RODzIĆ!

bhywqtkfje5mmlij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień będę gotowa i chce już moje dziecko! chceeeeee noooo....

Wysłany: 5 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jednak wanienki nie mam, zawsze o niej zapomnę..

Galaretka, to pewnie poczekasz jeszcze kilka tygodni :P

A pamiętacie jak czekałyśmy na bijące serduszko, pierwsze ruchy, II trymestr? To i tak teraz nie jest źle ;)

Co do porodu to mówię mojemu ostatnio, że mam cykora, bo już wiem jak to wygląda. A on, że jakoś to będzie, heh, powiedział co wiedział

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mała ;/ pfi

• alus21 Ekspertka

Wysłany: 5 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś uszyłam falbankę maskująca pod łóżeczko i zrobiłam sałatkę jarzynową w końcu :)

iv099vvjtj9qo0il.png
    i81xxzdvoi2mloma.png

Wysłany: 5 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha foszek :P to wiesz, mówią, że mycie okien pomaga, chodzenie po schodach, wieszanie firanek, spacery, no żeby seks nie powiedzieć, bo znów powiedzą, że myślę tylko o jednym :P
    niektóre wrześniówki jeszcze z brzuchami chodzą, także tego ;)

Micia lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe chłopy to jednak proste stworzenia :)

Mojego nie ma a mi się zachciało słodkiego i co? Piekę ciasto w piekarniku :)pierwszy raz od jakis 6 miesięcy :P
    Ale malutka sie buntowala.. Musiałam robic na raty :P dobrze ze mikser chociaz sam miksuje :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka też chce ciasto ...marchewkowe chce !

A teraz pytanie za milion punktów ! Czy też macie taką ciemną skórę pod pachami i między nogami? Łącznie z grażyką?

Jak jeszcze w lipcu moja znajoma była przed porodem i miała takie czarne pachy to ja sobie myśle no nie myje się czy co ...no i mi też się przebarwiły i co robić to zejdzie ?

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka ja akurat nie mam :P ale ja mam w ogóle ta linię na brzuchu tez jasna.. :P pewnie od karnacji zalezy :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi skora pociemniala przy pepku oprocz samej tej linii.

Hihi wmawiajmy sobie,ze nie taki straszny diabel jak go maluja (tak jak przy piciu glukozy bylo :D).

Ja juz dzisiaj tyle slodkiego wszamalam,ze wstyd sie przyznac :O
    Na obiad sie zbuntowalam i mam nadzieje,ze mezu dowiezie pierogi po pracy,a ze podpadl mi rano zamawiajac znowu po cichaczu odzywki to raczej przywiezie hihi.

Wyprasowalam zelazkiem ten ochraniacz i przybornik, jaki wniosek?
    Po samym jego wypraniu ciezko go bylo nawet zelazkiem doprasowac,wiec nastalam sie przy tym,a i tak idealnie nie jest.
    Moze to wina bardziej ochraniacza,ze nie tak do konca nadaje sie do prania,a nie parownicy?
    Bede musiala jeszcze z nia poobcowac i zobaczyc do czego sie nada.
    Pocieszam sie,ze do zwyklych ciuchow przynajmniej jest pewna ;)

perelka89 lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide poogladac troche dzidziusie w tv bo jakos mnie tak pozytywnie nastrajaja jak pomysle,ze niedlugo sama bede miala takiego szkraba ;)

izulkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Galaretka zejdzie :)
    ja mam to samo i jeszcze pępek ciemny :P

Shibuya uf! dzięki

Mam dziś marudny dzień, ma zaraz znajoma przyjść to lepiej się ogarnę a nie będę tu Wam jęczeć jak opętana .

Rozmarzona i znowu wychodzi na to ,ze lepiej nic nie robić :D Bo jak człowiek dotknie to jest jak jest :)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona a jak sie nazywa ta parownica, sama zastanawiam sie nad kupnem, bo nie lubie prasowac ;-)

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
‹‹ 1482 1483 1484 1485 1486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ