Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Micia my rodzimy tego samego dnia w listopadzie
tego sie trzymam
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja nie komentuję zachowania dziewczyn z fb, szkoda nerwów.
A jeśli chodzi o poród to mam nadzieję, że to nie ja będę następna
Zobaczymy, w czwartek mam wizytę i dowiem się czy rozwarcie się powiększa. A moja starsza córa powiedziała 2dni temu, że strasznie zbrzydłam na twarzy i pewnie niedługo urodzeZorro lubi tę wiadomość
-
Shibuya - jak cos ciekawego sie dowiesz o szczepieniach na spotkaniu to nam napisz:)
Ja tez juz przerabialam ten temat wzdluz i wszerz, rozmawialam z roznymi osobami, kolezankami, lekarzami, znajoma neonatolog i kazdy mowi SZCZEPIC!!! i ja taki mam zamiar. bede brala szczepionki skojarzone bo one maja zdecydowanie mniej substancji pomocniczych 5w1 lub 6w1 (tutaj jeszcze musze przeanalizowac którą). jesli chodzi o dodatkowe to ta znajoma neonatolog poradzila mi ze pneumokoki koniecznie (+ew meningokoki) - a rota to juz jak tam chce, bo jest tyyyyyyyyyyyle szczepów tych wirusów że się nie uchroni dziecka (chociaz fakt ze może przechodzić łagodniej). no i te rota to szczepionka doustna wiec jak dziecko ulewa to rzeczywiscie bez sensu (tak jak pisala chyba cebulka??)
ja obstawiam kolejną do porodu Aparatkęnie wiem czemu mam takie przeczucie...
Olcia trzymaj sie dzielnie, rzeczywiscie jak piszesz ze tak bardzo boli i tyle czasu po CC to jest przerazajace, ale tak jak pisza dziewczyny zalezy to pewnie od organizmu
Ja sie nastawiam na CC, bo tak jak pisalam wczesniej, wg mnie mniej jest niespodziewanych sytuacji dla dziecka, a sama jakos to przezyje ;] ogladalam ostatnio w Mieście kobiet odcinek w ktorym wypowiadaly sie rozne osoby o CC i o SN i jakos to mnie jeszcze bardziej utwierdzilo w moim przekonaniu.Shibuya lubi tę wiadomość
-
Pić nam nie można, palić też nie, dopalacze na razie tylko Haen bierze, to chociaż w zakłady bukmacherskie możemy się pobawić
Moim zdaniem Zorro, MW lub Aparatka. No albo Ginger jak ją mąż dziś w nocy dorwieMicia, Ginger84, Sajgonara, haen, Kitaja, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Hihi mąż może dorwać dopiero za tydzień
Najlepiej mowie mu ze za tydzień działamy a on mi na to no zobaczymy jak mnie plecy nie będą boleć! Wtf? Zabawny jest!
A co do Aparatki to dopóki nie skończy mojego zamówienia to ma zakaz hihi;) a tak poważnie to się nie zdziwię ze ona następna skoro ma takie przeboje z tym swoim
Aparatka gdzie ty znowu zniknęłas?Anulaa lubi tę wiadomość
-
Ja obstawiam tak jak Mała. Mw myślę, że jednak ty pierwsza...a Aparatka jak się weźmie za pakowanie do przeprowadzki to pewnie też szybciutko trafi na porodowke...u Zorro będzie z zaskoczenia ale obstawiam przyszły weekend. A Ginger jeszcze nas zaskoczy i przenosi...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Tez mi sie wydaje, ze Ginger wczesniej niz w 39 to nie urodzi:)
Cebulka jeszcze Ty ma celowniku jestes, chociaz nie mialas podanych sterydow na pluca, to uprzejmie sie prosi Aleksandra o powsciagliwosc i niech nie pcha sie chlopak na swiat jeszcze;)Cebulka lubi tę wiadomość
-
a ja nikogo nie obstawiam, za to myślę że Izulka będzie grzecznie w dwupaku do terminu siedziec bo jest najbardziej wyrywna do porodu
Mi się nie spieszy dalej upieram się że na początku grudnia będą mi się kazali stawić na wywołaniejestem długa na 5 cm i szczelnie zamknięta aa i Twarda
:P
Jakby któraś jeszcze nie miała to ja mam taki śpiworek na sprzedaż o którym pisałam ostatnio za 70 zł +kw
na fb ani tutaj nie skomentuje całej tej sytuacji bo mi szkoda nerwów tak jak MW ale jak się wkurze to swoje trzy grosze wtrące chociaż już nie raz na fb to robiłam jak mnie ktoś wkurzył.
Mała po Twoim komenatrzu posypała się niezła dyskusja ale nic ciekawegoizulkaa, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Cebulka ty konkretne dni obstawiasz?
Ginger mąż pewnie szczęśliwy co?Uprzedźcie ciocię za ścianą
Kurcze pamiętacie Zytkę? Była z nami na początku i poroniła. Niedawno chwaliła się, że się udało. Przed chwilą kliknęło mi się na majówki i widzę, że znów jest oznaczona jako aniołkowa mama