Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia te zdjęcia wrzuce dopiero w piątek,bo dopiero dostaniemy po przeróbce:D:D ale zaraz pstryknę z telefonu,to będziecie miały okazje zobaczyć slonice;PCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Wróciłam ale tak poszalalyscie z pisaniem ze potem was nadrobie bo leżę i zdycham:(
A wieści z wizyty takie:
Mały waży 2600 czyli przybiera książkowe 200g na tydz. Jeśli dotrwam do terminu to waga powinna być taka jak u Patryka.
Główka jest bardzo nisko bo wyczuł przy badaniu ręcznym. Ale napiera na ścianę macicy a nie na szyjkę.
Z leków został magnez i żelazo.
L4 na 3tyg ale powiedział ze raczej się spotkamy na porodowce.
Za 10dni mam już zielone światło:)
Pytałam o liście malin i wiesiołka powiedział ze lepiej zrobić przyjemność mężowi i się Seksic;)
Buffy, Shibuya, haen, Kitaja, Mala_Czarna_89, Nymeria, Sajgonara, mikado, izulkaa, Micia, Zorro, Ona_89', MW26, Cebulka, Molcia, Rozmarzona, biedroneczka1910, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
mam nadzieje ,ze uda mi się wrzucić zdjęcia
:D
To ja i nasz malutki Fiko:
To ja z jasiem:D
Kacik dla Jasia:
A tu fura królewicza:
A zdjęcia z sesji wrzuce piątek /sobota:)Mala_Czarna_89, Nymeria, Buffy, mikado, izulkaa, Micia, Zorro, Rozmarzona, natali101, biedroneczka1910, MadaLena30, Paaula84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Ginger gratulacje z wizyty:) 10dni to już nie wiele zostało,a Marcel to już spory chłopakCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualny
-
Olcia piękne dziewczynki
Kitaja coś małe te zdjęcia.
Kitaja mój Przemcio też leży w poprzek. A też bardzo chcę rodzić naturalnie i mówimy do Przemcia a On co się obróci to wraca do pozycji w poprzek buntownik po tatusiu
.
Bo ja już mam cięcie cesarskie, ślad po rozlanym wyrostku u mnie to było nie wesoło, bo wszystkie "flaki" wyciągali i czyścili i myślę, że z stąd był ten ból po operacji.
Ale nie ma co, każdy organizm inny i inaczej znosi takie ingerencje.
Też czekam na zdjęcia z sesji.
Olcia na zdjęciu poza Twoim brzuszkiem i szwami, widać słodkie koteczki i kocią mamusie.
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia ja jestem w ciazy typem leniwca pospilitego co masz zrobic dzis zrob jutro i ze wstawieniem zdjec zbieralam sie juz ohoho bo ciezko mi wlaczyc kompa latwiej telefon;-)w piatek/sobote wstawie wieksze foty z sesji ! Widze,ze Przemcio cos nie sluchaja rodzicow,Jasio tak samo raz glowka w dol po chwili lezy w poprzek uparty i nadpobudliwy po tatusiu,bo po mamie ma same dobre cechy
MALA kolor chcialam najpierw czarny,ale za dlugo bysmy czekali i jest to taki granat/jeans najbardziej jestem zadowolona z tych amortyzatorow ,bo na naszych skalnych i gorzystych terenach byloby ciezko bez
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Dziewczyny szkoda nerwów z tym fejsem. Jak Was czytam to się cieszę że tam się nie pchałam. Mnie i tak by zaraz wyrzuciły bo ja się często nie udzielam. Z tego co piszecie to tam w ogóle jakaś straszna dyscyplina panuje aż się do mojego nie męża śmiałam, że to jakaś kurna sekta. W ogóle traktuje to nasze forum jako możliwość pogadania z kimś w podobnej sytuacji, ale też czerpie od Was wiedzę i nie ukrywam, że przez ten czas stałyście się mi bliskie.
Ginger84, Zorro, Kitaja, haen lubią tę wiadomość
-
Ginger duży chłopak i już tak nie wiele zostało
.
Kitaja nic mi nie mów o leniwcu, bo ja w ciąży mam to samo. Wcześniej byłam poukładana, zdyscyplinowana, i chciałam mieć wszystko na już. Teraz wszystko odkładam na później jeszcze mi pamięć szwankuje i często kładę rzeczy na inne miejsce, z myśleniem też coś krucho. Mój ma w domu kabaret.
Widzę Kitaja, że nasze dzieciaczki są podobne do siebie ale wierzę, że jak przyjdzie czas to się odpowiednio ułożą do wyjścia.
I na pewno Jaś te dobre cechy będzie miał po mamusihe.
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
A ja mam przeczucie,że pomimo,że mój synuś jest jednym z "najstarszych" (haha) na naszym wątku, to kolejna osoba także nas zaskoczy -jak Anitka
U mnie póki co spokojCiekawe czego się dowiem na środowej wizycie.
Swoją drogą bardzo ciekawe musi być to nasze "przedszkole", skoro komuś chce się tracić cenny czas na szpiegowanie naszych wpisówJa mam totalnie gdzieś co się dzieje na fb
Bawi mnie ta cała akcja
Najważniejsze,że trzymamy się razem i mamy tu fajną atmosferę.izulkaa, Kitaja, Sajgonara, Ona_89' lubią tę wiadomość
Synuś
-
Haen ja się spodziewam po prostu
z reszta ja mam wyliczony termin porodu według tego wzoru Naegelego ze cykl niby u mnie 28 dni a prawda taka ze ja w ogóle nie miałam regularnych cykli.. Nie raz to nie miałam 2-3 miesiące wiec jakos nie wierze w ta datę
-
nick nieaktualny