Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak myslalam moja szyjka, dluga i zamknieta. No tak czulam:) a ze sie naganialam ostatnio, to czuje, ze Wanda sobie posiedzi w brzuchu jeeeszcze.
Za 1.5 tygodnia ide sobie na usg w ramach abonamentu, to zobacze ile wazy.
Po takich wiesciach, to mi sie nawet nie chce zaczac wstawiac prania, ale zdroworozsadkowo moze zaczne (tylko czekam wciaz na proszek z Gemini).
A i komode kupilismy, szalenstwo:)
Ps.pytalam sie o Rutinoscorbin. Zdaniem mojej gin. lepiej nie brac, bo nieznany jest wplyw rutozytu na dziecko. Ale dostalam jakies probki prenalenu w saszetkach, takze tak bede kombinowac, na razue samopoczucie okej.izulkaa, Molcia, Zorro, Kitaja, perelka89, Nymeria, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Dobijcie mnie.
Ja z wyprawka jestem gotowa tylko zamówienia aparatki mi brakuje
Ale czy jestem gotowa? Sama nie wiem. Wiem ze napewno boję się porodu bo tak jak Mała wiem z czym to się je więc o samym porodzie staram się nie myśleć. Mój mąż też powtarza będzie dobrze no jasne ze będzie bo to nie on będzie musiał przez to przejść.
Poza tym jak juz się urodzi to wszystko się zmieni i chyba troszkę obaw mam jak to będzie. Ale już tak bardzo chciałabym go tulic:)
No i wrócić do życia
Myślę że te 3 tyg jeszcze pozwolą mi jakoś bardziej oswoić się ze wszystkim. Do tej pory to było takie odległe. -
Haen ja właśnie nie dopisałas do swojej listy pytań i zapomniałam:/
W takim razie ja też się wstrzymam z braniem
Jak do jutra nie będzie poprawy to idę do lekarza. Choć mam nadzieję że uda się jednak domowymi sposobami.
Kurde nigdzie imbiru nie ma:/ -
Mala_Czarna_89 wrote:Rozmarzona Izzy grzecznie napisała, by spraw z fb nie przenosić na belly-szkoda, że nie pamięta, jak sama nam tu pisała, co się dzieje na fb (jeszcze za czasów poronień itd).
Chyba nie moge siedzieć cicho w takiej sytuacji. Szybko mnie oceniacie. Napisałam jednego posta na fb, nikt nawet nie zapytał dlaczego a poleciała lawina hejtu, którą przeczytałam po ponad godzinie i której już nie dało się odkręcić.
Dla ścisłości Mała, napisałam, żeby nie pisać o porodach. Wiesz dlaczego? Bo zwyczajnie chciałabym sama Wam o tym napisać i pochwalić się swoim szczęściem! To wszystko! Więc jeśli to taka zbrodnia to przepraszam. Może źle to ubrałam w słowa? Może zabrzmiało to zbyt ogólnikowo zamiast odnosić się tylko do mnie? W porządku, rozumiem. Ale NIGDY nie napisałam na Was złego słowa!
Stresują mnie takie sytuacje jak jasna cholera. Więc jak w nocy urodze to nie omieszkam Wam się pochwalić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 23:04
-
Ginger84 wrote:Haen ja właśnie nie dopisałas do swojej listy pytań i zapomniałam:/
W takim razie ja też się wstrzymam z braniem
Jak do jutra nie będzie poprawy to idę do lekarza. Choć mam nadzieję że uda się jednak domowymi sposobami.
Kurde nigdzie imbiru nie ma:/
Tu dziewczyny nawet rano pisaly, ze braly Rutinoscorbin z polecenia lekarza, takze co czlowiek to opinia.
Moj maz kupil imbir, wielki kawalek, to sie smialam czy drzewa nie bylo:) -
Galaretka, hihi bardzo dobrze to ubralas w slowa
Czasem czlowiek chce dobrze,a wychodzi?
A wychodzi jak zwykle i odechciewa sie robic!
Kitaja, no wlasnie moj wzial (bez)firmowe cos.
Nawet nie pisze na tym jaka to nazwa,a karton wyrzucil wiec zaraz postaram sie to znalezc na allegro.
Ja lukalam na zupelnie inne parownice,ale wiadomo te juz mega duzo kosztowaly,a teraz szkoda mi na to kasy bylo,wiec pocieszylam sie taka.
Jednak wniosek jest jeden by nastepnym razem mezu nie chcial niespodzianki robic tylko dal wybrac
Hmm powiem Ci,ktory to dokladnie model jak mezu wroci bo nie chce Cie zmylic.
Sa podobne do tego co mam,ale cos nie do konca jak patrze to jest to samo.
Jestes juz z nami -
Pierwszy raz ogladalam " 600g szczescia " zryczalam sie jak glupia dobrze, ze meza nie bylo , bo pewnie zabral by mi pilota, jakie te maluszki male takie kruszynki niech te nasze malenstwa siedza w brzuchach jak najdluzej!!! Hean super wiesci z wizyty:-) -Lubie czytac takie posty
haen, izulkaa, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A mnie na placz nie bierze bo wiem,ze one sobie poradza
To moge bez emocji ogladac,a bardziej sie wzruszam przy porodach jak matki sie ze szczescia poplacza bo juz zaczynam zyc tym powoli,ze i mnie to czeka
izulkaa, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Izzy tak też napisałam- że pisałaś, żeby nie wywlekać z fb na belly i odwrotnie. A pamiętam jak tu dowiadywałyśmy się od różnych dziewczyn (między innymi od ciebie) o zespole pasm owodniowych u jednej z dziewczyn (nie wiem czy tak to się fachowo nazywa), o porodzie w 20 którymś tygodniu jednej z dziewczyn z fb i wiele innych. Być może źle zrozumiałąm kontekst, jednak już nie zweryfikuję, dla mnie jedno przeczyło drugiemu- ba, nawet widzę przytakiwanie dziewczynie która wczoraj napisała notkę na temat tego, że mamy stamtąd spadać.
Napisałam że się rozczarowałam, bo akurat z tobą zawsze świetnie się dogadywałam, czy tu czy tam.
Napisałam cokolwiek dlatego, że dziewczyny z belly są tam oceniane nie mając prawa tego przeczytać, kiedy dziewczyny z fb, nawet te które nigdy na belly się nie udzielały wchodzą tu teraz i czytają co my piszemy, o czym same otwarcie mówiły.
W ramach podsumowania: mam już totalnie gdzieś grupę na fb, niechaj żyje swoim życiem.
Mnie to już nie dotyczy -
Laski gdzie te wasze zdjęcia brzuszków ???
Proszę i wstawianie.. !
To ja pierwsza,idę... Bo za miesiąc to stawiam będą zdjęcia ale bobasków
http://zapodaj.net/d71c5052945c1.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 18:16
mikado, Buffy, Mala_Czarna_89, Ginger84, Rozmarzona, Shibuya, haen, Kitaja, perelka89, biedroneczka1910, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Mała Czarna masz racje, też niepotrzebnie na początku pisałam tu co się dzieje na fb i odwrotnie. Jakoś wtedy nie pomyślałam że to może nie być fair.
Faktycznie jeśli komuś fb nie pasuje to nie ma się co męczyć, ale nie widzę w tym nic złego. Lepiej Wam tutaj i super.
Wszystko ma plusy i minusy.. i fb i belly. Nie uważam, żebym miała się czego wstydzić jak jedna z Was napisała.
Tak czy siak na belly zaglądać będę..Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Alr mnie moj wkurzyl.. Pojechał robic przy samochodzie od godziny 14 i dzwonie do niego chyba z 8razy a ten nie odbiera.laskawie sms napisal
pf...
A jak bym rodziła? Zazwyczaj dzwonie raz,i daje sobie spokój..ale wkurwil mnie bo wie ze w ciąży jestem chyba i mogę rodzic ..
Az mnie brzuch rozbolał i ryczec mi się chce z tych nerwow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 18:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny