Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wklada na poczatku pałeczkę do pochwy i tą samą do usjcia odbytu, tak tylko blisko. Wymaz powinnyscie oddac w kazdym laboratorium bakteriologicznym, DIAGNOSTYKA przyjmuje w każdym punkcie, koszt to ok 25-30 zl. Na wynik się czeka ok 4-5 dni, bo oni sprawdzają czy są wyhodowane bakterie, jeśli są to jest cały antybiogram który pokazuje jaki antybiotyk na nie działa. Czesto laboratorium każe sobie dopłacać jeśli wynik jest pozytywny tzn jeśli są bakterie bo muszą jeszcze tem antybiogram zrobic właśnie. U nas dopłacalo sie kiedy ja pracowałam 15 zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 22:09
moodliszka, Micia lubią tę wiadomość
-
hej hej melduje sie i ja nadal w dwupaku.
Na pogrzebie nei urodziłam :)Chociaz mialam takie skurcze ze szok.
Wogole teraz napisze szczerze te laski z fb to takie zakłamane szmatki co pozjadaly wszystkei rozumy a gówno wiedza. Teraz jak mie wyrabały bez powodu mam je serdecznei w 4 literach i wkoncu moge napisac co o nich mysleGinger84, Kitaja lubią tę wiadomość
-
mi juz brakło rubryczek w karcie ciąży
położna powiedziała że będziemy doklejac. W ciąży z Laura miałam dwie karty ciąży.
Kurcze od jakiegoś czasu wieczorem mam uczucie jakby Nadia Napierała główka na dole w kierunku szyjki. Na wizycie gin twierdził ze dno macicy jeszcze wysoko ciekawe czy mam dobre odczucia i następnym razem powie ze się solo.
Albo może sobie urodzę w połowie listopada a co mi tamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 23:02
-
MMarta może być bo laboratorium bakteriologiczne sa w większych miastach i np wysyłają tylko w jeden dzien tygodnia albo zbierają materiał i zaczynają badać w konkretny dzień.. a jeśli są jakieś bakterie to kni kilka dni muszą trzymać..
A moje ciśnienie? Hm.. w piątek znów byłam na IP... bo ciśnienie od samego rana mialam 160/102 i mniej więcej takie się utrzymywało.. ale zrobili ktg, triche skurczy sie zapisało ale nie porodowych, mierzyli co chwile ciśnienie i jak obniżyli do 147/95 to puścili mnie do domu po kilku godzinach.... -
To zmiana nocna wkracza....
Mnie Mała dziś od rana tak boli. Synio był główką albo po lewej albo po prawej a dziś centralnie i na szyjkę i pecherz uciska. Chodzę siku non stop no i do łazienki drepcze jak staruszka tak boli...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Wcześniej zrobili badania ne gestoze.. i nic. Teraz zrobili na cholestazę i tez wszystkie dobre.. nie wiem. To wszystko taki mętlik w gliwie mi robi.. dobrze ze jutro mam wizytę u swojej doktor, istatnio nie mogłam się do niej dodzwonic, dlateho pojechałam na ip.
Cebulka, takie dziwne klucia w szyjke co? A niedaj Bóg kropla moczu w pęcherzu to ból, az dojść do lazienki nie mozna.