Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po porannej czekoladzie na goraco i spotkaniu z przyjsciolka, sklece obiad i lece na spotkanie z kolezankami z pracy.
A i kurier ma dzis byc z Gemini, dobrze, ze juz jestem ubrana, to nie bedzie neglizu:)Rozmarzona, Nymeria, Zorro, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki te jednorazowe fizelinowe się nie nadają bo powietrza nie przepuszczają...ja przed pierwszym porodem kupiłam 2 paczki po 5 szt i wszystko poszło do śmieci bo gin na obchodzie zabronił wręcz takich...i to po cesarce a po sn to już w ogóle...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Izulka, miałam wymaz pobierany wczoraj o 19.30 i lekarz powiedział, żeby do laboratorium dostarczyć do południa dzisiaj. Nie musiałam trzymać tego w lodówce. Pojechałam z rana i oddałam. Wyniku mam się spodziewać w Przyszłym tygodniu, płaciłam 28 złotych
Co do zaproszeń. Mój kuzyn jest z taką dziewczyną i jak braliśmy ślub, to dzwoniłam do niego, żeby mi powiedział jak ma na nazwisko, a on kazał wpisać na zaproszeniu i wizytówce jej imię i jego nazwiskoteż śmiesznie było
ale ogólnie tez wszystkim pisałam z imienia i nazwiska tą drugą osobę nawet jeśli nie byłi małżeństwem. No chyba, że wiedziałam, że ktoś nie ma nikogo, to pisałam z osobą towarzyszącą, ale później dzwoniłam się pytać o imiona i nazwiska,żeby na wizytówkch napisać...
No. Dokupiłam jedna koszulę, majtasy bawełniane, wiec torba do szpitala gotowa
A moja psina coś niespokojna. Mama mówiła, że od nocy nie potrafi sobie miejsca znaleźć. Wiecznie chodzi i dziwnie się zachowuje. Moja mama do mnie z tekstem: może coś czuje i niedługo urodzisz? -
Ja to mam szczescie hihi
Gotowalam bulion na zupe i poszlam zdjac szumowiny,a tam powodz na gazowce
Dobrze,ze zajrzalam bo jeszcze by sie zapalnik zgasil i gazu bym sie nawdychala.
Wyobrazcie sobie,ze garnek sie przedziurawil,ale jakim cudem taki metalowy?
Noi zabawe mialam bo musialam tam ogarnac i przelewac ten wrzatek.
Pozniej patrze do lodowki,a tam Mezu zostawil otwarte opakowanie z wedzona noga z kurczaka i cala ta woda z srodka wyplynela na poleczke.
No i tym sposobem zamiast za konkrety to uzeram sie z pierdolami
Tez kupilam te z canpola jednorazowe,a okazalo sie,ze te sie nie nadaja i dokupilam te siateczkowe 2 pary.
Nie wiem czy mi starcza,ale jak cos wezme jeszcze swoje bawelniaczki jakies.
Ginger, jak sie czujesz Kochana?
Wypoczywasz grzecznie w wyrku?
I jakie antybiotyki Ci lekarz przepisal?
Haen, jak moglas to zrobic kurierowi,a on pewnie na skrzydlach bedzie jechal ta winda na 11 pietro
Jestes juz z nami -
Mala, tez mnie momentami lapie tak na dole napieranie,ale po chwili mija
Polez moze troszke i zaraz powinno byc ok.
A jak nieeeeeee toooo sprawdza sie przypuszczenia kolejnego porodu w tym tygodniu hue hue hue ];->Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyWitam Was
Przede wszystkim gratulacje dla naszego Skarba i jej Nikolcimusze przyznać, że zaskoczył mnie Skarb. Mam nadzieję, że wszystko w porządku.
Olcia, ach te Twoje słodkie bobaskitrzymaj się i pomysl, ze już niedługo będziesz je tulic w domku.
Mała, fajna sypialnia z kacikiem dla Nadi(i)nie wiem czy dwa 'i' na końcu się pisze
z początku jak zobaczyłam te ściany to myślałam że to Molci, bo chyba ona ma takie kolorki.
Nadrobilam w czytaniu ale zapomniałam co miałam której odpisać, wybaczcie dziewczyny
W ogóle to wczoraj byłam taka zmarnowana że sobie poradzić nie mogłam i jeszcze mnie tak bolalo na dole, chyba spojenie łonowe że nogą ciężko było ruszyć. A palce mam tak popuchniete że nawet boli jak chce zacisnać pięść.
A tak w ogóle to miałam pisać w ND że witam się w 35tyg., wg belly w 36 a wg OM w 37!!! Bliżej niż dalej
perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
usłyszane w szkole rodzenia: najlepsze poduszka klin = segregator
wiec jak ktora sie nie kupowala a bedzie potrzebowala to warto skorzystac z tej rady
))
pytanie odnosnie wanienek, czy ktoras z was zdecydowala się na taką na stelarzu? -
nick nieaktualny
-
buffy a zamawialas moze przez internet?
ja wczoraj bylam w fartlandii popatrzec i jakos one malo stabilne byly te stojaki. i chce poszukac na allegro... -
Anulaa wrote:usłyszane w szkole rodzenia: najlepsze poduszka klin = segregator
wiec jak ktora sie nie kupowala a bedzie potrzebowala to warto skorzystac z tej rady
))
pytanie odnosnie wanienek, czy ktoras z was zdecydowala się na taką na stelarzu?
ja mam taką na stelarzu z odpływem z firmy tega baby
http://img28.staticclassifieds.com/images_tablicapl/278509125_1_644x461_wanienka-i-stelaz-tega-baby-lubon.jpg -
Haen, te z siateczka sa takie jakby bawelniane,a te jednorazowe pelne chyba wlasnie ze sztucznego materialu az pozniej otworze i zobacze.
Bo te i te mam z canpola.
Kupilam tez wklady oprocz tych grubych podpaskowych takie z canpola bo fajnie zabudowane,ze latac nie beda i nie takie grubasne.
Zastanawiam sie tylko czy pipa bedzie wtedy "oddychac"
Zrobilam tylko kilka czynnosci,a czuje sie styrana jak kon po westernie.
A takie mialam ambitne plany na dzisiaj.
To przez te nieszczesne wypadki w kuchni
Moze odpoczne i pozniej jeszcze cos rusze bo czuje sie taka niegotowa z generalnymi porzadkami na przyjscie Maluszka.
Mezu to jednak facet i nie ogarnie mi szklanej nieszczesnej szafy,ktora zbiera wiecej syfu niz z niej pozytku grrrJestes juz z nami -
Rozmarzona nie cwaniakuj
Ja to taki dziwny przypadek ze bole i boleści mi nie przechodzą na leżąco tylko jak coś robię no i przeszło po sprzątaniu, gotowaniu i szybkich zakupach
Biedroneczka bo maz Molci namalował takie jak mam w sypialni haha ale żeby nie było to mój maz namiętnie jeździ do Krakowa a nie maz Molci do nas
Ale napisałam hmmmm
w auchanie fajny wybór kolorków wanienek, takie przyjemne dla oka. Jako ze Laura miała wybrać to mamy.. Rozowa ale nawet w tym kolorze całkiem całkiemMW26, Molcia, Rozmarzona lubią tę wiadomość