Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tfe nie lubie zurku
Ja to wgl wybredna do zup razem z moim.
My tylko jemy rosol, pomidorowe, pieczarkowa i ew barszcz,ale taki na wedzonce jak na swieta,a nie zabielany
Ooo i ja uwielbiam szczawiowa,ale wieki nie jadlam
U mojego w str znowu nie wiedza co to szczawiowa i sie zawsze smialam bo tak samo nie jadal slonecznika prazonego
Wiecie jak zabawnie wygladal jak sie uczyl go rozlupywac?
Teraz po latach doszedl do wprawy i je w takim tempie jak ja hihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 09:01
Paolka_25 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Haen zapraszam do mnie na zurek - maz robi wysmienity - zurek byl moja pierwsza zachcianka ciazowa, kiedy jeszcze nie wiedzialam ale podejrzewalam ze w niej jestem.
Zjadlam wtedy 2 talerze na raz ;P
Izulek tez mam wizyte o 15 dopiero
Edit: Tak sie rozmarzylam na temat zurku ... i nie przyswoilam wiadomosci twojej ze to nie o zurek a o rosol chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 09:02
izulkaa, haen lubią tę wiadomość
-
Witam
dopiero Was nadrobiłam od wczoraj. Co do wczorajszego tematu piłkarzy to pisałam o Messim bo on tez jest Leo czy jakoś podobnie. Ja nie lubie piłki i nie znam się ale często oglądam ten filmik i on mi bardzo poprawia humor także polecam.
https://www.youtube.com/watch?v=CsNJFlu32qg
Madzia4aam jakby mi mierzyli 9 razy ciśnienie to tez bym miała wysokie. Nie martw się na zapas a jak będzie się cos działo to po prostu jedź. lepiej dmuchać na zimne.
Ginger- buty ekstra zwłaszcza te klasyczne szpileczki sam sex. Ja w takich 3 kroki i leże.
Izulka ja nie miałam KTG a bardzo bym chciała bo ja to w ogóle nie wiem czy mam jakieś skurcze czy to jest napinanie brzucha czy co?
Co do fejsa to może uznacie że nie powinnam się wypowiadać bo nigdy na tamtym forum nie byłam. Śmieszy mnie tylko że taki forumowy szpieg ma strasznie dużo roboty bo takich mamusiowych forów jest mnóstwo np mjakmama, kafeteria itd itd. Mnie np w ogóle nie interesuje co kto pisze i gdzie już nie mówiąc o screenach z ekranu.
Wreszcie Mała Czarną pokonała pogoda i nie lata ze szmatą po domu tylko leży grzecznieizulkaa, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Shibuya, teraz poprostu wygladamy pieknie
Mamy okazale brzuszki, w ktorych sa juz naprawde duze dzidziusie i czy to nie jest piekne?
A wiec musze Cie pocieszyc dosadnie bo dalej sie martwisz swoja waga.
Tak wiec ciocia rozmarzona jest juz ponad taaaa dammmm 18 kg na plusie <krzyk>!
Molcia, MadaLena30, Ona_89', Shibuya, Kitaja, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
No to wrzucam i mój
U mnie 13kg na plusie. W ciągu dwóch tyg przybyło 3kg hmm:/
Molcia, Sajgonara, izulkaa, Rozmarzona, Paolka_25, mikado, Micia, Mala_Czarna_89, Nymeria, Ona_89', Shibuya, perelka89, Kitaja, biedroneczka1910, MadaLena30, agulla03 lubią tę wiadomość
-
To tym bardziej wyslalabym meza na szkolenie;)
Na "pocieszenie" dodam, ze moj maz mial zaprosEnie/propozycje/mozliwosc wyjazdu na kilka dni do...USA w pazdzierniku. Ostatecznie nic z tego nie wyszlo, a nawet jakbym zaczela rodzic, to nie nie dalby rady doleciec. Po prostu wiem, ze nie tak malo kobiet ma mezow/partnerow, ktorzy mieszkaja za granica czy dosc wyjazdowe prace i daja rade.
-
Molcia ja myślę że spokojnie mąż może jechać ja bym mojego puściła jednak masz trochę czasu jeszcze
Rozmarzona właśnie wszystkie są w pracy o tej godz. No nic zobaczę jeszcze może cos skombinuje a jak nie to sama pojadę. -
Molcia wlasnie o czym ty mowisz termin dopiero za 1,5 mca - niech maz jedzie a ty spedzisz czas z nami
Moj tez jutro wyjezdza do Niemiec na 3 dni - z tym ze ja teraz mieszkam u brata katem czekajac na koniec remontu u siebie.
Shibuya / Ginger sliczne brzuchole - ja bym powiedziala ze te kg sa piekne, chodz czasami marudze na swoje jak ciezko mi zalozyc rajstopy. Swoja droga ciekawe ile ja mam na +, bo w trakcie pakowania maz zgarnal moja wage...
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
u nas 36 tydzień dziś się zaczyna
Jak widać meliska zadziałała i w nocy nie urodziłam. Ale... zaczął się taki ból od żołądka i przesuwał się w dół brzucha, brzuch twardy i trudność z oddychaniem. Dwa razy tak się zdarzyło w odstępie 20 minut. To mógł być skurcz??
Zorro fajnie masz, możesz już rodzićzazdroszczę troszkę
Skarb jeszcze raz gratuluję, śliczna córunia!
Modliszka właśnie o te bolczyki chodziło u nas były tak skitrane w gondoli, że nie mogliśmy znaleźć, ale bryczka już zmontowana, później dodam załącznik
Rozmarzona: szczawiowa! Uduszę!! Babcia męża robi najwspanialszą! Ale skąd ja jej teraz szczaw wezmę? Bo ze słoika raczej średni
Oj mój Maluch coś dzisiaj leniwy...moodliszka, Rozmarzona, Zorro lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Witam się w skończonym 36tygodniu.
Skarb, córeczka prześliczna. Ty nasza dzielna mamusiu :*
Mikado, biedna, po lodach zgaga? Ja po lodach właśnie mam dłużej spokój niż po mleku. Działają na mnie super. Dziwne te Nasze zgagi
Magdalena, mi też wyszło trochę cukru w moczu teraz. Gdyby mi gin o tym w poniedziałek nie powiedział, to bym nie wiedziała. Ale jego reakcja była taka: hmm, trochę cukru w moczu, ale to nic takiego. Także skoro nic więcej nie mówił, to jestem spokojna. Nie kazał mi powtarzać badań.
Co do ktg, to ja wybieram się we wtorek. Ale tylko dlatego, że sama chciałam. Nie wiem dlaczego, ale miałam wrażenie, że mój lekarz na tej wizycie w poniedziałek jakby chciał dać mi do zrozumienia, że możemy nie zdążyć się już spotkać. L4 wypisał do 3 listopada i stwierdził, że na pewno wystarczy i nie będę musiała przyjeżdżać po następne, to po pierwsze. Po drugie, to mówił w stylu: można umówić się na ktg z położną, ewentualnie na jakąś krótką wizytę za dwa tygodnie... No kurde. Takie to dziwne było, bo wszystko mówił do mnie z takim wymownym uśmiechem. Ale może juz sobie wykręcam.
Nie chce mi się wstać, a obiecałam sobie, że dzisiaj uporam się do końca z prasowaniem. -
Molcia wrote:tak wiem haen - ale pisałaś, że niektórzy mężowie wyjeżdżają bo mają taką pracę i wszystko jest ok, stąd pisałam - że wiem, że tak jest ale ja teraz jestem przylepa
edit: teraz widzę, że to napisałaś do Sajgonary
to chyba dam mu się wyszaleć, niech ma póki może, szkoda tylko, że to ja sobie nie mogę pojechać np na jakiś weekend spazawsze chciałam sobie taką przyjemność zrobić, ale zawsze kasy na takie rzeczy szkoda.. może sobie odbiję za jakieś - ja wiem - 10 lat ?
a w ogóle od rana miałam silną potrzebę wydania pieniędzy, więc z rozsądnych rzeczy - kupiłam majtki siatkowe, a poza tym czapeczkę i kapcie dla małego
Tak tak pisalam do Sajgonary:)
A nie mozesz pojechac na taki weekend spa (z pakietem dla ciezarnej) z jakas kolezanka?albo zrobisz sobie domowe spa:)?
A jak te 2 dni spedzisz sama, to potem bedziesz dumna z siebie i nabierzesz mocy wewnetrznej, ze dalas rade. Bo dasz! -
Paolka, ze sloika raz moja mama robila i wyszla calkiem calkiem dobra zupka
Wiadomo,ze to nie to samo co ze swiezego,ale trzeba sie czasem poratowac tym co jest noi trafic na dobry rodzaj tych w sloiku
Ginger, kurcze to jestes zablokowana jednym slowem i w taka pogode bedziesz musiala jechac ;/
Molcia, znam Twoj bol,ale jak moj ma caly tydzien nocki to az jestem zawsze wtedy przerazona.
Rodzice jednak mieszkaja poza miastem i w nocy jakby byl brat w pracy to nie mieliby nawet jak sie tutaj dostac,wiec zostalabym sama
Poprostu zaczyna sie pojawiac zwyczajny strach,ze zostaniemy same w nieodpowiednim momencie
Mezu wrocil od lekarki i zly bo jak pytal czy go przyjmie to byla niemila i mowila,ze moze po 12.
Wiedzialam,ze tak zareaguje na jej "surowosc" i stwierdzil,ze zapamietal ja innaczej jako mila.
Mowie do niego,ze ona tak ma na poczatku jak jest na cos za dnia zla,a na wizycie jej mila i jest mega sympatyczna i dokladna
Tak wiec wyslac gdzies chlopa by cos zalatwil to wroci zly.
Jestes juz z nami -
hej hej nei pojechalam jednak na IP lyknelam jeszcze dwie nospy ciepły prysznic i przeszlo.
Co do fb to spoko jestem na bierząco mam inne konto i tylko czekam aż coś krowy napisza na mój temat to pożałują. Miarka sie przebrala i jak mnie wkurwią juz całkowicie to niestety ale poleci pozew do sądu na administratorki ze pozwalaja na takie coś i na obrażanie osób których nie ma na ich głupiej grupie.
Rozmawiałam z prawnikiem mam porobione zdjęcia tego co pisza na moj temat i sie im utrze nosa.
Ja jak sie wkurze to juz amen jest wtedy bo jestem spokojna do czasu.
Zreszta po co komu fb skoro mamy tak zarąbiste forum gdzie są super osoby nie zadufane w sobie a takie do ludzi kazda kazdej pomoze itd.
Mam tylko nadzieje ze pousowaja moje fotki z tamtąd bo jak narazie widnieja a nie powinnyPaolka_25 lubi tę wiadomość