Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
shibuya powiem ci ze to nie głupie. Bo my nie jesteśmy tu anonimowe. W dużej części znamy swoje buzie, nazwiska itd i np pisząc o swoich mezach hmm ja też nie chciałabym by ktoś kto mnie zna to podczytywal
Mikado ostatnio napisała na forum ze po moim wpisie na fb wywiązała się dyskusja pewnie wtedy dostała zolta kartkę.
Edit.
O północ. No to zaczynam 37tc
I nie zamierzam rodzic bo chce być w szpitalu możliwie krótko.
Takie mam życzenie, o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 00:02
Kitaja, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Dziekuje mamusie
Ja się napatrzeć nie mogę na moją śliczną corcie tak bym chciała ją wysciskać , tylko ze mój skarbek jeść mi cos nie chce, znaczy zje ale to ulewa mi. Mam nadzieję ze szybko zacznie jeść nam z butelki -
Skarb, gratulacje po raz kolejny Kochana
Sliczna dziewuszka i podziwiam ,ze bylas taka dzielna.
Mnie jak w nocy skurcz zlapal bolesny to sie zastanawialam wtedy, ciekawe co to bedzie jak maz bedzie w pracy i mnie zlapie.
Przeciez to az zgina czlowieka w pol,a co dopiero jak tu sie samej zebrac z wyra, ubrac itp
To mnie troche przeraza,ze moge byc sama..
Madzia, Kochana nie martw sie na zapas,a jak bedzie dzialo sie cos co Cie martwi to odrazu sie zglos do szpitala.
Tam bedziesz miala najlepsza opieke.
Mikado, dobrze ze nic powaznego i ze wrocilas do domu
Wlasnie,a te ktg to obowiazkowo powinnam robic?
Pytam bo od przyszlego tygodnia moge chodzic do innej przychodzi na nfz,ale srednio ja lubie.
Ile razy powinnam zrobic jak juz?
Doradzicie cos?
Moj wczoraj wrocil grubo po 21 ze szpitala..
Mowi,ze cyrki tam sie dzialy bo kupa ludzi.
Tutaj jakiegos menela do szycia przywiezli,pozniej ten latal po korytarzu o fajki sepil.
Pozniej jakiegos kryminala w kajdankach
Nastepnie jakis jego kolega przylazl pijany i wlazil babce gdzie byla w pol rozneglizowana przy badaniach i go wygonic nie mogli.
I na dokladke afera koperkowa z babcia i jej matka jeszcze starsza,ktorej nie chcieli przyjac bo cos tam i sie darla.
Takze moj wrocil wypompowany i z obwiazana noga od gory do dolu.
Ma stluczenia jakies i zadarcia,wiec ma obserwowac noge.
Zobaczymy jak to odwinie i czy nie puchnie.
O dziwo sie nie buntowal,ze do lekarza chce go rano rejestrowac.
Buffy, no to zaczynaja sie skurcze i beda zmartwie Cie coraz czestsze i bolesniejsze ;/Jestes juz z nami -
No i tak jak widac jak sie obudzilam tak ciezko usnac,ale to z wczorajszego wrazenia.
Jak sie obudzilam to spalam na plecach,a tak nie moge bo zawsze mnie boli mocno,a tutaj o dziwo nie bolalo.
Co najlepsze przez chwile sie czulam jakbym nic nie miala w brzuchu i nie byla w ciazy
To akurat bylo przerazajace.
Noi glodna jestem jak pies,ale nie chce mi sie buszowac po nocy za jedzeniemJestes juz z nami -
Skarb malutka jest śliczna a żebyś widziała minę mojego jak mu pokazałam zdjęcie!!
Ciekawe czy uda mi się zasnąć jak mąż do pracy pójdzie koleżanka zgaga męczy od 4.. Ale to z mojej winy bo mój do mc a podjechal po szpitalu i ja głupią mc flurry zjadłam.. -
Dziewczyny wczoraj dostalam tel z lab. od lekarza ze w moczu mam cukier
Oczywiscie zalecil szybka kontrole u gina lub u internisty jesli wizyta u gina nie mozliwa... zestresowalam sie bardzo bo od razu mysle o najgorszym.
Czy ktoras z was miala taka sytuacje?
Dodam ze glukoza byla wykryta metoda paseczkowa wiec nie wiem ile jej tam bylo.
Fakt ze ostatnio jadlabym non stop slodkie - najchetniej zajadala kazdy posilek ...
Dobrze ze dzis wisyta i usg bo bym chyba na zawal padla! -
izulkaa wrote:Rozmarzona ni właśnie to jest to.. Zmienia się nastawienie, nie? Wczesniej chciałam 2-3 lata różnicy między dziecmi teraz znowu nie wyobrażam sobie.. Po pierwsze ze ciężko znoszę,ciaze,od,samego poczatku..jak mualo by byc tak samo to nie wiem kto by się Amelka zajął
po 2 musze szykac pracy teraz,wiec,od razu zajść w ciążę i znowu to samo co teraz mi się nie widzi.. Tak samo choroby ze żłobka itd. . Poza tym trza sie odkuć finansowo
teraz mam,wizje okolo 4-6 lat
no i kwestia oczywiście starania sie.. Oby z kolejnym poszlo sprawnie i szybko
bez leków i wspomagaczy...
Ginger głównie o magnez chodzi, bi resztę mogę olac...
W ogóle bierzecie,jeszcze witaminy ?
Izulka to moze lepiej od razu sie postarac nie szukac kolejnej pracy i robic kolejna przerwe, a finansowo bedzie lepiej bo zobacz ile bedziesz miala juz rzeczy dokupisz tylko np. kosmetyki
Tak mysle glosno -
Magda mi wyszlo w moczu ostatnio nie wielka ilosc cukru (mocz sprawdzany metoda paseczkowa) lekarka kazala zostac i mierzyla mi cukier z krwi zaraz po wizycie i musialam jeszcze siedziec pol h w poczekalni na kolejny pomiar! Takze nie zawsze nie wielka ilosc cukry swiadczy, ze dzieje sie cos zlego! wszystko bylo ok z krwi poziom malal! Duzo zalezy od naszej codziennej diety! Dobrze ze idziesz do lekarza on to sprawdzi:-) nie czytaj dr googel bo tam wkrecisz sobie zaraz jakas chorobe
czekamy oczywiscie na wiesci po wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 07:51
MadaLena30 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
i co tu robić w taka pogodę?
Gdybym nie była w ciąży (tudzież była mniej leniwa w ciąży) to bym teraz miała kawę, tv śniadaniowa, pralkę na chodzie i wodę w wiadrze i szmatkę w rece gotowa do boju.
A tak to przywleklam kołdrę z sypialni na kanape i sprawdzam stan ilościowy nierozpakowanych listopadowek. stan zgodny ze wczorajszym no to chillWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 08:00
Sajgonara, Ona_89', Micia lubią tę wiadomość
-
Maxalena nie sadze zebym po porodzie id razu byla taka chetna na następne
Skarb sliczna coreczkawidzę,ze,sama oddycha..,od początku tak bylo? No to kwestia tylko przyswajania pokarmu i do domku ? :
Byl twój lekarz? Mam nadzieje ze dobrze,się wami opiekują -
Maxalena nie sadze zebym po porodzie id razu byla taka chetna na następne
Skarb sliczna coreczkawidzę,ze,sama oddycha..,od początku tak bylo? No to kwestia tylko przyswajania pokarmu i do domku ? :
Byl twój lekarz? Mam nadzieje ze dobrze,się wami opiekują -
Shibuya wrote:Szkoda tylko, że to forum jest ogólnodostępne, ja raz na jakiś czas idę w tył i kasuje to co pisałam. Nie chciałabym, żeby np. mój mąż kiedykolwiek natknął się jak narzekam na jego mamę, albo na niego
zdjęcia swoje czy Julki też będę od razu kasować.
Shibuya jak sie kasuje posty wstecz? -
Witam się od rana, w rozpoczętym właśnie 38 tygodniu
Szykuję się właśnie do lekarza.
Rozmarzona, pewnie,że jeżeli masz możliwość chodzenia na ktg to ją wykorzystajNie zastanawiaj się nawet.
Skarbek, gratuluję i ściskam Cię mocnoRozmarzona, Molcia, Ona_89' lubią tę wiadomość
Synuś
-
Mala_Czarna_89 wrote:Izulka kminiąc tropem koleżanki mogłabyś chyba po macierzyńskim pociągnąć l4 w starej firmie?