Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny my jestesmy tak skonstruowane że przeżyjemy wszystko, nie na darmo piszą że facet by nawet chwili porodu nie dał rady przetrwać
Twarde babki z nasa jaka nagroda na mecie
Ja miałam zawsze bolesne miesiaczki, az w miesiacu nie było mnie w szkole bo z łóżka nie byłam w stanie wstać (brzuch krzyż pipa uda) wszystko mnie rwało .. gorzej było jak zaczełam pracować no ale i z tym się dawało radewiele tabletek nie pomagało, dopiero odkryłam zbawienne AproNapro na kregosłup i bóle miesiączkowe to po wzieciu ich dwóch i dwóch nosp forte, max przechodziło ... a przy okresie nie było żadnej nagrody na koniec bólu a tu jest!
-
no baa - godzinę retuszowałam
pff, no i kto mi jeszcze pociśnie, hę? a takie niby przyjazne i sympatyczne to nasze forum <chlip> a tu taka fala hejtu!
a w ogóle to przyganiały kotły garnkowi, o!
Sajgonara, mikado, Micia, haen, Kitaja, Ginger84, Shibuya, perelka89, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez wyglądam jak Molcia! Ale na zdjęciu rentgenowskim! A i uwielbiam Twoja sypialnie bo nasza jest podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 11:43
mikado, Micia, biedroneczka1910, perelka89, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Haen to bawimy razem na weselu w tą sobotę
Tak sobie obserwowałam papier po każdym podtarciu tak jak niektóre z Was i dziś dopatrzylam się czerwonej kropki,ale nie panikuje bo może to jakiś zewnętrzny uraz, otarcie. Mam nadzieje że nic więcej z tego nie wyniknie, bo na wesele nie dojade.haen, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Mala okaże sie
miesiąc ten byla miednicowo
Musimy myśleć pozytywnie o porodzie.ze to wielki dzien dla calej rodziny itd :
Wmawiam sobie ze bedzie dobrzechociaz mnie rodzila mama kilkanaście godzin...
Mikado pisalysmy właśnie z ginger kiedys o okresach
Oby minęlo po porodzie:P
Jak myślicie jak mnie mega bola biodra i tylek to mam sie nastawiać na bole krzyżowe?
pewnie nie da sie tego przewidziec
-
Ona najwyżej będą cie na porodówkę wieźli
Tak mmi sie przypomniało jak leżałam w szpitalu to przyjechała para w środku nocy z wesela bo dziewczyna plamila...ale zbadali bylo ok z dzidziusiem to nie została....
Ja bym chyba dla św spokoju została. -
nick nieaktualny
-
mikado wrote:szukam krasnolódków tych od zmywania garów widziałyście je może?
W sklepie w dziale sprzet do kuchni, pod haslem "zmywarka" na pewno tam wszystkie sie chowaja przed Toba
A zmywanie to jedna z niewielu czynnosci, ktore lubie wykonywac ze sprzatania:)mikado, Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość