Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem po wizycie
Na ktg góry doliny i padoły masakra jakas.
Na fotelu no coż szyjka mocno skrócona i powiedzialam ze ma nie mówić ile ma cm bo bede sie tylko bardziej denerwowac. Mała jest za nisko i to za bardzo nisko.
Opierniczyła mnie z góry na dół ze chyba cala pocekalnia słyszała:P:P:P
Powiedziała ze jak bede miala takie skucz emocne jak wczoraj to nie mam siedziec w domu i czekac jak przejdzie tylko tyłek w samochód i na IP bo moje porody to błyskawica a ze to 3 juz bedzie to sie boi ze wrazie W nie zdarze dojechac do szpitala.
Ja jak to ja oczywiście powiedziała jej ze przeciez juz wiem kiedy sa bóle porodowe a kiedy nie bo to juz jak wspomniala 3 ciąża to powiedziała ze mam jechac bez gadania chociaz na sprawdzenie bo moze mnei bolec a moze sie nagle zaczac i co wtedy???
wiec mnie nastraszyla troszke.
A na wyjscie usłyszałam rozumiem ze Pani sie juz spakowała do szpitala.
Sobie mysle no tak ale do polowy:P:P:P:P
szczesciara25, izulkaa, Micia, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Aparatka ale Ty jesteś wariatka
)
Mnie w nocy tak brzuch bolal jak na okres i byłam głodnaAA tak to byłam u diabetologa i baba mi powiedziała że jestem grubą moje dziecko będzie grube i całe życie będą słonica hahaha tym bardziej że nosiła przed ciaA xs lub s nie cwiczylam a miałam płaski brzuch no ale o tym to nogę pomazyc bo jestem otyla :p dWobie do mojego m i mówi mu że jestem gruba Adaś będzie gruby i że IDE jeść kulo pierogów ;p masakra ale mamy beke z mężem
perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam tantum rosa i tez 4 saszetki kupilam. Zawsze mąz moze dokupic.
Aparatka ty sie opanuj bo jeszcze w domu urodzisz przy maszynie jak tak dalej pojdzie:)
Ogarnelam i inna mama odbierze mi Patryka takze ja dalej sie wygrzewam i kuruje. Jest troszke lepiej. Chyba antybiotyk zaczyna pomalutku dzialac.
Aaa i mam imbir w koncu:) ide zrobic sobie herbatke wg Natali mam nadzieje ze bedzie dobra i ze przede wszystkim przyspieszy leczenie:) -
Ojj ja też coś czuję, że przenoszę Adasia bo jak na razie to same dziewczynki pchają się na świat
Mikado niestety nie mam w domu ciśnieniomierza ale czułam się przed kawą dobrze, z resztą moja kawa... półtorej łyżeczki kawy rozpuszczalnej, pół kubka wody A pół kubka mleka. Ale oko mi skacze No i te drgawki. Masakra. Może spadek magnezu? Kiedyś miałam anemię z braku magnezu.Paolka _25 -
Aparatka Ty to jesteś nie możliwa;) nawet jakbyśmy Cie opierniczyly i kazaly odpoczywać i tak nas nie posłuchasz,boz Ciebie prawdziwa Aparatka:D i nie zdziwie się jak faktycznie urodzisz przy maszynie do szycja,oj szalona tys...
dziś kolega przywiozl kocyki maz ma je odebrać po pracy już nie mogę się doczekać na te Twoje cuda:D
Zorro gratuluje wizyty,no to już możesz odliczać dni jak będziesz tulic malucha,cos mi się wydaje,ze będziesz nastepna;P
Shibuya ja od początku listopada zabieram się za ostre porządki w domu,bo potem będzie ciezko może dzięki temu pomoge małemu przyjść na ten swiat ;)chce się zacząć troszkę więcej ruszac przed porodem może dzięki temu będzie latwiejszy porod.Sliczny masz brzusio:)
Ginger zdrowiej nam tam !!
Aga super ,ze jesteście już wszyscy razem w domu,troche wam zazdroszczę ,ale jeszcze pare tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 15:36
Zorro, perelka89, Shibuya, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A u mnie dziś straszny dzień typu "bez kija nie podchodz",dobrze ze mój małżonek robi nadgodziny! w piatek mam impreze w pracy black&white mamy się ubrać bialo/czarno ciekawe jak ja się nie mieszcze już w swoje ciuchy
a jeszcze wujek mojego T. przyjezdza do nas w sobote na noc
:(aaaa ja chyba zwariuje ,mam taka ochote na ta impreze i gościa w domu,ze az mnie mdli.Dzis mój dzień ma kolor czarny i nawet melisa nie pomaga!!Ja chyba zwariuje przez te skoki hormonalne
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Czy wy wasi lekarze po 30 tg nie sadzaja na fotel?
Moj dzis pomacal tylko brzuszek i zbadal tetno i od teraz tak bedzie wygladac wiYta.
Mam zalecenie powtorzyc mocz,zrobic posiew i glukoze we krwi. Jesli wyjdzie ponownie obecnosc glukozy mam isc od razu do diabetologa i pokazac sie u niego.
Dobrze ze za chwile mam usg...
Mam stresa... -
Bryczka Adasia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05f751677b45.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b37e1456e5ff.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4445e640914.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12c75d024bb4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75661f966719.jpg
Szary len, karbon.Mala_Czarna_89, Zorro, Ginger84, perelka89, Rozmarzona, Molcia, Shibuya, mikado, biedroneczka1910, moodliszka, Micia, natali101, Nymeria, agulla03 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
MadaLena30 wrote:Czy wy wasi lekarze po 30 tg nie sadzaja na fotel?
Moj dzis pomacal tylko brzuszek i zbadal tetno i od teraz tak bedzie wygladac wiYta.
Mam zalecenie powtorzyc mocz,zrobic posiew i glukoze we krwi. Jesli wyjdzie ponownie obecnosc glukozy mam isc od razu do diabetologa i pokazac sie u niego.
Dobrze ze za chwile mam usg...
Mam stresa...
Kciuki za usg! Daj znac, ile Hania wazy.
Moja gin sprawdza szyjke recznie i okresla wydzieline. Troche dziwne mi sie wydaje, ze lekarz tego nie bedzie robic, hm. A moze dzis tylko sie spieszyl, chociaz to trwa chwilke.