Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haen no późno jakos ale co zrobić.. Ogólnie stwierdził ze jak by coś to mala jest juz duza wiec nie ma co sie stresowa . Tzn nie powiedzial tego w prost ..ale jak byla mowa o mojej wadze .. To stwierdził zr juz nie ważne ile przytyje bi ten najgorszy okres z cukrzyca minal ..wiec zrozumiałam ze teraz w razie cukrzycy nie ma leku ze dziecko sobie nie poradzi..
-
Pisałam kiedyś ze mój maz bardziej jako facet pociąga mnie jako wspaniały ojciec- myślę ze odwrotnie też to działa, będąc wspaniala mama jego dziecka jest się atrakcyjniejsza partnerka
Paolka płaciłam 1500zl 2w1
Izulka księżniczkę wyciągna po cesarskuPaolka_25 lubi tę wiadomość
-
I ja sie melduje
Moja ksiezniczka wazy 2200g, do porodu powinna osiagnac wage w granicach 3,5 raczej nie 4 ... Czyli moje prosby zostaly wysluchane
Przeplywy prawidlowe, plyn owodniowy w normie,lozysko 1st, Hania ulozona glowka w dol...
Po wizycie u endo - sprawy tarczycowe ok, ale na glukoze w moczu zareagowal i chcial mi od razu dac probe ponownie skonczylo sie na tym ze jutro mam isc zrobic glukoze na czczo.
Uwaga waga 15,5 na + ... Maz pociesza i mowi ze nie widac.
Izulek moze malutka zrobi fikolka i bedzie sn... Gratuluje!!Shibuya, biedroneczka1910, izulkaa, haen, mikado, Zorro, Kitaja, perelka89, Mala_Czarna_89, Ona_89', Rozmarzona, Paolka_25, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymikado wrote:
Co do porodu mój nie wyobraża sobie nie być przy SN.. ale jak Wam napisze jak skwitował moje obawy własnie na temat jego stosunku do mnie po porodzie czy nie bedzie miał urazu jakiegoś itp to padniecie..
uwaga...
...
...
Kochanie tyle porodów co ja w oborze odebrałem u macior to już chyba mnie nic nie zdziwi ...
...
...
Mikado, padłam
mikado, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Co do porodu mój nie wyobraża sobie nie być przy SN.. ale jak Wam napisze jak skwitował moje obawy własnie na temat jego stosunku do mnie po porodzie czy nie bedzie miał urazu jakiegoś itp to padniecie..
uwaga...
...
...
Kochanie tyle porodów co ja w oborze odebrałem u macior to już chyba mnie nic nie zdziwi ...
...
...[/QUOTE]
Mikado Twoj maz rozbawil mnie do lez !!mikado, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Madalena ja sama mówię, że chciałabym, by mnie zbadał, nie ma że boli, chcę wiedzieć co z szyjką
Paolka znam tą brykę
No a ja wlasnie nie wiem co z moja szyjka, ale licze ze dluga i zamknieta - innej opcji nie widze -
Madzia ja też 15,5kg na + oj tam się zrzuci
No i mój zamiast zadzwonić ze jedzie do domu (zawsze dzwoni wtedy mu obiad grzeje) to sobie przyszedł bez zapowiedzi jak ja w trakcie sprzątania szafek byłam.. Stwierdził ze chyba chcę juz rodzic bo specjalnie się przepracowuje ale wcale nie! -
Perelka, moj się dokładnie tak samo wypycha momentami
Nawet dzis na wizycie. Lekarz się uśmiechnął jak zobaczył jak się Mały ułożył, pomacał brzuch, więc synek zwiał
Ja mam tak najczęściej po lezeniu na boku (ktg miałam w tej pozycji)
perelka89, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Narobiłam Was.
Widzę,że adamex góra. Mam nadzieję, że będzie dobrze się sprawować.
Mała widzę,że Ty jednak nie możesz usiedziec grzecznie na d......pie.
Gratuluję udanych wizyt.
U mnie wyszła cukrzyca ciążowa, a jak robię glukoze na czczo ,to wynik idealny 80.
Czekam na piątek jak na zbawienie. Jestem ciekawa jakie badania mi zrobią. Może doczekam się usg.
-
Natali się ze mną juz nie cacka
kochana ja tylko dwie szafeczki malutkie, a mam ich w cholerę wiec do porodu jest co robić
A w ogóle odstawilam dupka, nospe, magnez, biorę tylko witaminki i żelazo i czuje się świetnie nic się nie dzieje
I przyznaje ze 3/4 doby jednak leze..
a ty jeszcze nie wybrałaś się po wozek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 19:16
natali101 lubi tę wiadomość