Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulkaa wrote:Rajska uważam,ze nie ma co go zmuszać.. Moj tez niezdecydowany..
reszttq jak ma byc tylko po to bo go zmusilas,to bedzie miał jeszcze wieksza traumę..bo to jednak skrajne emocje, bol.,krew itd.niby nie,widzi krocza ale o emocje chodzi.. Dlatego ja mojemu dalam wybór. Nie zmuszam,powiedziałam mu żeby zdecydował w dniu porodu..
Ale u mnie sytuacja sie zmienia chyba i nie,bedzie sn.. Wiec jeden problem mniej.....
Właśnie dlatego też zostawiam mu wybór- nie chcę żeby czuł się przymuszony
Co do wózka- Mala muszę Cię zmartwić, bo mój był tańszy ()... z rabatem zapłaciliśmy 1250zł za 2w1 (Barletta oczywiście).
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:48
Shibuya, justa1234, izulkaa, Zorro, Paolka_25, Micia, perelka89, Rajska, Rozmarzona, haen, MW26, mikado, Nymeria, Mala_Czarna_89, Ginger84, Ona_89', Kitaja, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
perelka89 wrote:Czesc dziewczyny
Gratulacje wizyt;) izulka dobrze ze juz teraz wiesz ze moze byc cc to masz czas na jakie tako nastawienia sie. Moja kolezanka tez miala tak dziecko ulozone i rodzila sn i bardzo zle wspomina.
Molcia i ginger piekne brzuszki i figury
Hehe mikado ale maz porownal hehe
Szczesciara a jakos duzo przytylas ze tak Ci powiedziala?
Wczoraj mialam dzien bez mocy, nie mialam nic sil ale dzis juz wrocilam bo to chyba od nic nie robienia jeszcze bardziej sie traci sily. Bylam dzid na badaniach a jutro wizytaspotkalam pare osob na badaniach i bylam w apteca i wszyscy mowia nawet farmaceutka do mnie za bardzo nisko mam brzuch i pewnie porod na dniach wiec zobaczmy co powie jutro gin. Jutro tez zrobie zdj brzucha i wrzuce wam.
Czy wasze dzieci tez tak sie wypychaja?
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Izulkaa jak piszą dziewczyny, masz jeszcze czas, może się odwróci
Duże te Wasze dzieciaczki, chyba ja będę mieć taką miniaturkęi to chłop ma być
My kupiliśmy 3w1 za 1590 zł. Fotelik - nosidełko 210 zł. Więc wychodzi na to, że spacerówka + gondola 1380 zł.
Fakt faktem dużo dodatków do tego wózkano i te amortyzatory podgondolowe. Fajnie się prowadzi, dzięki skrętnym kołom wymiesza się w moim wąskim przedpokoju :p
Mojego synusia dzisiaj tylko czkawka zdradzarusza się bardzo leniwie, a w zasadzie chyba tylko przesuwa.
perelka89, izulkaa lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Perelka ja nie miałam jeszcze pobieranego.. Tez mam globulki wiec wybiorę je i dopiero chyba zrobię..
Chyba nawet nie powinno sie nic przyjmować wtedy bo wydaje mi się ze mogs zafałszować wynik.. Bo jednak przez globulki więcej śluzu ...
U mnie skurcze w nocy byly mniejsze..a dzisiaj zaczely się dopiero po tym jak mnie moj mąż wkurzylbo przed wizyta nie mogl sie wygramolić i za bardzo sie zdenerwowalam ...
-
Perelka
Przygotowanie do pobrania wymazu z pochwy
Badanie można wykonywać w każdym dniu cyklu miesiączkowego, oprócz okresu menstruacji. Lekarz najczęściej zaleca wykonanie badania na 2-3 dni po menstruacji.
Kobieta zgłaszająca się na badanie powinna odczekać 7 dni po leczeniu antybiotykiem doustnym, a 5 dni po stosowaniu globulek dopochwowych. 3 dni przed badaniem należy zachować wstrzemięźliwość seksualną. W dniu badania umyć okolicę narządów płciowych bez użycia mydła i żelów, a bezpośrednio przed badaniem nie wolno stosować zabiegów higienicznych ze środkami odkażającymi w celu wypłukiwania flory bakteryjnej.
Badanie wykonuje się w gabinecie ginekologicznym lub w szpitalu, gdzie znajduje się laboratorium mikrobiologiczne. Badanie powinny wykonywać wszystkie kobiety między 35. a 37. tygodniu ciąży. Pobiera się wymaz z przedsionka pochwy, a także drugi - z odbytu.
-
nick nieaktualnyDziewczynki, piękne brzuszki! Takie zgrabniutkie macie, ach zazdroszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:55
justa1234, Micia, Mala_Czarna_89, Zorro, Ginger84, Marta1986, Paolka_25, perelka89, mikado, Ona_89', haen, Kitaja, MadaLena30, MW26, Rozmarzona, Nymeria, agulla03 lubią tę wiadomość
-
To ja sie pochwalę
http://static.pokazywarka.pl/i/6097301/525417/p1030405.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 22:12
biedroneczka1910, Micia, Mala_Czarna_89, Zorro, Ginger84, Marta1986, Paolka_25, perelka89, mikado, Ona_89', haen, Kitaja, MadaLena30, MW26, Rozmarzona, Nymeria lubią tę wiadomość