Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
biedroneczka1910 wrote:Justa, dzięki ale swoje wiem
A Ty jaki fajny masz pępek!!a mój to się taki ciemny zrobił, jak brudny., Rozmarzona chyba nawet na ten temat ostatnio pisała.
niewiem cio ci się w główce ubzdurało
dla mnnie wszystkie brzunie są wspaniałe i śliczne
-
Super brzuszki dziewczyny
Biedroneczka, a teraz sobie wymyśl karę za takie myślenie
Nie żartuję
Szczęściara, musisz kopiować niewłaściwy link- tam jest podanych kilka. Wybierz "miniaturka na forum"justa1234, biedroneczka1910, szczesciara25 lubią tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Shibuya tylko przy oknach nie jezdzij bo cię sąsiedzi wyślą do czubkow
Dziewczyny dzis zamiast rozmawiać to się rozbierają, będzie się działo w małżeńskich lożachale Ty możesz korzystac
Justa, właśnie fajna masz ta dziurkęmnie się bardziej takie podobają niż wystające
Edit. Shibuya, łącze się z Tobą w boluWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 22:22
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Mała Ty o tej godzinie sprzątasz?!?!
Dziewczyny nie ma brzydkich brzuszków ciążowych, są same piękne! I brzuszki i pępuszki!
Coś się zaczyna u mnie dziać...sikam co 15 min i to duuuużoooo, czuję jakby mi ktoś czymś merdał w kanale rodnym i uczucie (przepraszam za wyrażenie ale) kupy...
Paolka _25 -
Tere fere mój notorycznie zasypia na kanapie przed tv nawet juz dzisiaj z tej okazji strzelilam focha. Częściej ostatnio mam gina miedzy nogami niż własnego męża. to sobie chociaż pogadam
Justa haha się dowiedziałaś od koleżanki Biedroneczki o swojej dziurce, takie rzeczy tylko tutaj co za wsparcie rany Julekbiedroneczka1910, mikado, Ona_89', MadaLena30, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
paolka zawsze wieczorem myje podłogi żeby mi ich nikt nie zdążył juz w tym dniu obsikac
Co do kupy to tak mi się przypomniało ze szkoły rodzenia ze położna mówiła ze mamy przec jak na kupę w trakcie porodu i maz ciągle powtarzał w trakcie "przyj na kupę, przyj na kupę". Może się komuś przydaa jeśli nie to sorki za wywnetrznianie..
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6097355/833397/img-20151001-141246378.jpg
Kącik Adasia jeszcze czekany na zamówienie aparatki i literki na ścianę z imieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 22:39
Mala_Czarna_89, Paolka_25, mikado, Shibuya, Molcia, biedroneczka1910, Ona_89', natali101, haen, Marta1986, MadaLena30, Micia, Zorro, justa1234, Aga_502, Nymeria, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Się dzieje nie? Teraz to dopiero czuć jak ciało przygotowuje się do porodu. Nawet to lubię na swój sposób tylko niech nadal się przygotowuje jeszcze kilka tygodni
Slyszalyscie że niektóre babki same sobie sprawdzają rozwarcie? Ja bym się chyba bala żeby szkód nie narobić..
Edit.
Czasem żal że więcej dzieci nie będzie bo wasze białe kaciki dla maleństw bardzo mi się podobajaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 22:40
-
nick nieaktualnyShibuya , biedroneczka ja też dziś sama śpie ! klątwa ciężarnych czy co!
Super brzuchy, mój jest wielki i obwisły i z rozstępami a ,ze jedyne lustro jakie mam jest w łazience i w nim widać najniżej moje cycki to nawet mojego olbrzyma nie mam jak pokazać.
Oglądam żony Hollywood i pozostawie to bez komentarza
AAAA i ja , mądra kupiłam sobie wkładki i cholery mają namalowane fioletowe różyczki , no trafia mnie jak na nie patrze bo to różyczki z łodygami i nie wiem co widze w majtach i powraca temat gapienia sie w papier ;/
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość