Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena to wykryla moja gin przed ciążą. Po wywiadzie jaki przeprowadziła ze mną ,bez badań postawiła dwie diagnozy. Po czym wysłała na serię badań i trafione diagnozy. W ciąży od razu powiedział a,że będzie cukrzyca. Jak za pierwszym razem nic nie wyszło to była w szoku. Konsultowała się z tą co mnie prowadzi i kazała powtórzyć. Wynik oczywiście potwierdził cukrzyce.
Dopiero po dwóch godzinach mam zły wynik. Tak więc sama glukoza na czczo w moim przypadku nic nie daje. Nawet po godzinie mam dobry wynik.
-
hej od kilku dni podczytuje ale mam lenia, żeby pisać
własciwie to większość dnia śpię, mam dość już tego leżenia, więc uznałam, że szybciej czas leci jak śpię, a poza tym dzięki temu jestem wypoczęta
zamówiłam już calą wyprawkę, w tym tyg praniu, w przyszłym prasowanko mężulek składa meble i myślę, że bedzie wszystko, ale rodzić jeszcze nie chcę
wczoraj wieczorem też mnie bolał brzuch ale jakoś tak dziwnie, jakby zaparciowo, sory za szczegóły, ale jak puściłam sobie bąka to mi na chwilę przechodziło, dziś rano już spoko
ten pierwszy trym nie dał mi tak w dupę, jak ten trzecichciałabym się położyć spać i obudzić w list, żeby się już nie stresować, buuuuuu
Madalena dobrze, że kazał ci powtórzyć gin te badania, będziesz pewniejsza, a ty kochana będziesz miała cc ?
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, moja dopiero za tydzień, już nie mogę się doczekać
Molcia WOW jaka figura, zazdroszczę, wyglądasz bardzo seksi
Micia lubi tę wiadomość
-
Olcia, skarb ,aga jak maluszki ?
Dajcie znać w "wolnej" chwili
Mala daj spokój juz na jazdy sposób mi się poród snil wjec raczej nic juz mnie nie zaSkoczy..
Buffy ty juz dostałaś skierowanie na cc? Jak to wygląda gin daje po prostu skierowanie na konkretny dsien czy trEba do szpitala jechac i sue umówić ?
Ja mam nadzieje ze moj gin taki termin ustali żeby to,on wykonal zabieg.. I zastanawia mnie czy on juz u siebie w szpitalu ti zalatwi czy będę musiała,jechac wczesbiej i np umówić sie z ordynatorem na konkretny dzien.
Niech mnie oświeca mamusie które maja to za sobą -
Hej
obudziłam się, nadal w dwupaku
chyba emocje zaczynają brać górę.
Ale Maluszek wierci się dużo niżej, może oznaką że niedługo brzuszek się opuści?
Cebulka link do purelanu też go kupowałam
http://www.kubus-kids.pl/pl/c/Higiena-i-Kosmetyki-dla-mam/155
pod nazwą kubus-kids znajdziesz też na allegro.
U mnie dziś ładna pogoda, to może spacerek sobie zafunduje, tylko nie mam już co kupować a tak wyjść i wrócić z pustymi rękoma to trochę przykro :p
Muszę tylko aptekę zaliczyć i kupić żelazo i magnez.
Dziewczyny powiedzcie co z Femaltikerem? Zaopatrujecie się w to do szpitala?
A i kupię w aptece ubranie ochronne dla męża??Paolka _25 -
nick nieaktualnyizulkaa wrote:
Buffy ty juz dostałaś skierowanie na cc? Jak to wygląda gin daje po prostu skierowanie na konkretny dsien czy trEba do szpitala jechac i sue umówić ?
Ja mam nadzieje ze moj gin taki termin ustali żeby to,on wykonal zabieg.. I zastanawia mnie czy on juz u siebie w szpitalu ti zalatwi czy będę musiała,jechac wczesbiej i np umówić sie z ordynatorem na konkretny dzien.
Niech mnie oświeca mamusie które maja to za sobą
Dokładnie tak jak pisze Molcia
Tu jest tak, że w tym terminie co mam ustalony zabieg mi na pewno gin prowadzący przeprowadzi, jeśli natomiast będzie akcja nagła to nie wiadomo. Ale liczę na termin
-
nick nieaktualny
-
Magdalena, to faktycznie dużo. Ja sobie przeliczylam na mg, to u mnie by wychodziło 20mg/dl. Daj znać jak będziesz miała wyniki. Jestem pewna, że będą lepsze! :*
Haen, my mamy maxi cosi, model chyba cabrio fix. A wybraliśmy taki, bo słyszeliśmy dobre opinie o maxi cosi. Pomiędzy modelami nie widziałam większej różnicy. Ten nam się podobał, to ten wzięliśmy. Jakoś nie rozdrabnialiśmy się nad wyborem fotelikahaen lubi tę wiadomość
-
haen wrote:Dziewczyny, ktore wybraly foteliki Maxi Cosi: mozecie napisac, jaki model i czemu akurat ten?
bede wdzieczna za wszystkie uwagi, sugestie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haen ja mam max cosi citi, bo dziewczyny mi tu doradzily, ze jest w przyzwoitej cenie, a 4 gwiazdki ma
chwile myslelismy nad recaro, ale cena za rok uzywania jednak mnie nie przekonuje
Sajgonara mam z aventu reczny i nie narzekalam (po córce), ale jakbym miala kupowac nowy to wzielabym elektryczny z aventu. no i wlasnie butelki tez mam z aventu i smoczki tezhaen lubi tę wiadomość
-
Nie wiem wlasnie...na SR mowili, zeby sie wstrzymac z kupnem, bo zawsze mozna wypozyczyc czy skorzystac ze szpitalnego, no ale taki sprzet wolalabym miec swoj. Ew.kupie w sklepie internetowym tuz prEd porodem i jak cos jest 14 dni na zwrot, gdyby sie okazalo, ze nie mam pokarmu czy cos, aczkolwiek koszt to ok.100 zl, to jakby mial polezec i sie nie przydac, to przeboleje lub sprzedam ze strata, bo znam dzieci, ktore nie chcialy butelki tylko piers.
Reasumujac kupie go na przelomue pazdziernika/listopada lub gdtby akcja szybko poszla kupi go maz gdziekolwiek. -
nick nieaktualny