Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to faktycznie chyba ten nick masz nie bez powodu
Może Młody zmienił u mnie swoje położenie? Zawsze wiercił się powyżej pępka a dziś cały dzień leniwie a teraz bombarduje w dole brzucha. I to ostrrro...
Znowu idę sikuod godziny 20 siódmy raz
szczesciara25 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Galaretka wrote:
Super brzuchy, mój jest wielki i obwisły i z rozstępami a ,ze jedyne lustro jakie mam jest w łazience i w nim widać najniżej moje cycki to nawet mojego olbrzyma nie mam jak pokazać.
Shibuya zajedziesz koła zanim się Julcia urodzi -
moodliszka wrote:Magdalena, a powiedz mi jeszcze ile Ci wyszło tej glukozy w moczu? Bo mi jakoś ten mój wynik teraz nie daje spokoju czytając, że masz powtórzyć badania
Jutro jade powtorzyc badania -dzis nic slodkiego nie zjadlam. -
Mala_Czarna_89 wrote:Madzia ja też 15,5kg na + oj tam się zrzuci
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:no no Galaretka ty nam od początku mówisz ze cala jesteś wielka a ja cię widziałam na fejsie i kłamiesz
Och jak śmiesz na fejsie mnie obczaiac! To nie zgodne z regulaminem, religia i kij wie czym jeszcze;-P
A jutro zrobię zdjęcie mojego baniaczka choć bym miała się... ;-P i zobaczysz co syn uczynił z mego brzucha.
A tak na dobranoc rozmowa z mezem...a dokładnie mój monolog : ile ja mam lat 26? To jak syn zrobi jakieś lasce dziecko w wieku 15 lat to ile będę mieć ? 41...no ok będę po 40 to już jakoś wygląda, może być ...byle nie niżej.
Tyle w temacie zaburzeń psychicznych u ciężarnych , do jutra
Mala_Czarna_89, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Wrrr zapomnialam wyciszyc telefonu na noc i przed chwila ktos dzwonil z nr stacjonarnego z Kielc. Wybudzilismy sie oboje:/
Cebulka tez chcialam kupic te masc z Medeli i kiedys byla w Gemini, a teraz nie i w ogole przez internet jest trudno dostepna. Gdzies mi mignela nazwa czegos podobnego A-pectus i to tez jest 100% lanoliny, moze tego sprobuje. -
Magdalena ojej, to chyba sporo? Ja już sama nie wiem, bo u mnie na wyniku widnieje 0,02g/dl, ale ja tych wszystkich skrótów nie ogarniam. Chyba dla własnego spokoju będę się trzymać tego, że skoro lekarz spokojny, to ja nie mam co panikować. Najwyżej we własnym zakresie powtórzę sobie badanie moczu jak będę odbierać wyniki z gbsu.
-
Madalena e ja się paslam tu prawie sama przez dwa pierwsze trymestry po kilka kg miedzy wizytami co 3tygodnie dopiero teraz przystopowalam a ty się teraz swoje nabiegasz także ok
MW kciuki! Koniecznie daj znać
Izulka i ja rodzilam we snie chyba 20 raz ale bedziemy mialy wprawe na porodowceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 07:42
izulkaa lubi tę wiadomość