Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja siedzę sama w domu...rodzina daleko, mąż na dyżurze...nudy od rana robie rogaliki z nutellą mam już z 40 i nic innego nie jadłam tylko te rogaliki.
Od wczoraj moja dzidzia daje w kość a dokładnie tak mnie ciągnie w prawej pachwinie ,ze wytrzymać nie idzie ...
Wesołych Świąt !ewulek lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj od 9 do 16 poza domem, zjadłam tylko banana w między czasie... i złapała mnie migrena Słabo, niedobrze... Zjadłam obiad - zwymiotowałam Zjadłam ryż - to samo Telepało mną jak nie wiem, łeb pękał... Głodna byłam, ale co zjadłam to odrzut... Dopiero po 21 udało się z suchym ryżem i odrobiną glukozy do picia. Dzisiaj lepiej, ale już nigdy więcej tyle latania bez jedzenia porządnego
Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy Dziewczyny :* -
Jestem i mogę oficjalnie przyłączyć się do Was. Fasolka ma aż 0,5 mm i serducho jak dzwon. Rano byłam z mężem na wizycie. Karta ciąży założona. Powiedzieliśmy Natalce,że będzie mieć rodzeństwo. Mina bezcenna bardzo się cieszy, łezki popłyneły jej
Dostałam na podtrzymywanie ciąży duphaston i niestety mam stan zapalny. We wtIrek mam się zgłosić do polikliniki, aby zapisać się do lekarki, która poprowadzi mi ciąże. Oczywiście wszystko z polecenia,moja gin nie może mi prowadzić. Jakieś chore układy w szpitalu.skarb15, ~~Ania~~, Galaretka, Miu95 lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie :*
Ja niestety nic nie moge pomoc w przygotowaniach bo gin kazal mi caly czas lezec i leze nawet do kosciola nie pojde troche przykro nie ze jestem swieta ale w swieta pasuje chodzic a ja nie moge . nie no najwazniejsze malenstwo najwazniejsze :*
Za bardzo sie nie przemeczajcie czasem .
Mnie nadal mdlosci mecza i czasami bol brzucha . -
Cześć. Witam się i ja. Byłam już kiedyś na listopadówkach 2014, ale wtedy nie wyszło. Teraz mam nadzieję, że się uda. Serduszko bije. Ale trochę mi źle kiedy czytam ile mm mają wasze dzieciaczki. Mój na wizycie w 7 tyg i 5 dniu miał 8mm, czyli wyglądał na 6 tydz i 5 dni. Zaczynam panikować, a następna wizyta dopiero 13.
Poza tym codziennie kłuję się Clexane, żeby się udało.Galaretka, Aga_502, Miu95, agulla03 lubią tę wiadomość