Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:Mi to się tak nie chce gotowac ...dzis ide brwi zrobić...a i tak maz będzie o 18 cos zrobię postnego;-)
Cholercia brwi! Miałam iść dziś zapomnialam:-( jutro pójdę, jak coś otwarte będzie. U nas nalesniki ze szpinakiem i musze się przyznać , że 3 posiłki w ciągu dnia to dla mnie za mało ...
-
Ja gdybym miała 3 posiłki zjeść dzisiaj to by mnie chyba mdłości zamęczyły! Nie ma opcji! Dla nas tylko post jakościowy - czyli bez mięcha, ale ilościowy - nie da rady
Byłam dziś u gina. Dzidzia ma 2,45cm A ostatnio (18marca) miała tylko 6mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 14:16
Izzy, Mandi :), Galaretka, perelka89, zytka, agulla03, Aga_502, Nala85, Marta1986, maia1991, madzi4aam, Miu95, Nuffeq, Buffy, ~~Ania~~, skarb15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna cudny bobas. Nie wiem jak ja wytrzymam do 15 kwietnia ...tez chce zobaczyć moja kuleczke.
My też dostaliśmy prezent na święta - pprzyznali nam kredyt hipoteczny i dziś przyszedł mejl z tą informacjąOna_89', Miu95, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagulla03 wrote:Poszłam dzisiaj na zakupy, jak przyszłam do domu nawet nie rozpakowałam zakupów, poszłam się położyć i zasnełam 3 godz. teraz wstałam i już nic mi się nie chce. Święta będą bez jedzenia
To widzę nie jestem sama...agulla03 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj byłam ostro nastawiona na ostatnie porządki. Jednak mąż poszedł do pracy, a ja do łóżka...I też 3 godzinki snu. Już nie jestem tak bardzo zmęczona jak na początku ciąży, ale jednak czasem jeszcze potrzebuję popołudniowej drzemki i dalej kładę się szybko spać. o 21 jestem już w łóżku.
Kurczę, też by mi się przydało brwi zrobić i pazurki przypiłować i pomalować...ciekawe czy się uda ? Jeszcze w ciąży nie malowałam, bo nie miałam czasu.
Madzi4aam ile mierzy Twoja dzidzia?
-
Dzisiaj dziewczyny szykuja sie do swiat bo malo tu pisza ja jade jutro do mamy bo nie mam weny na szykowanie jedzonka mam lenia hehe takze juz dzis zycze wam wesolych swiat smacznego jajka i mokrego dyngusa no i chociaz tych swiat bez mdlosci zeby nam te smakolyki smakowaly i bysmy mogly zjesc z apetytem no i najwjzniejsze niech nasze maluchy rozwijaja sie prawidlowo zebysmy za kilka tygodni poczuly juz zdrowe kopniaki od nich ♥
Galaretka, Ona_89', skarb15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:ja pisałam o braniu magnezu Jednak nie magnez wpływa na mdłości a witamina b6, którą lekarz mi kazał brać razem z magnezem
Posprzątałam caaaaaaaaałe mieszkanie i padam na ryjek.. Na szczęście nie muszę nic gotować bo w święta idziemy w gości.
Jakbym miała teraz stać przy jedzeniu i coś pichcić to moje niewyrzygane bełty na pewno by szybko znalazły swoje ujście...
Ja ogląda fim pt i ze cie nie odpuszczę i potem skończę ogarnianie! -
nick nieaktualnyDziewczyny bola mnie zęby kolana łokcie nadgarstki znalazłam gdzies
cyt." w czasie ciąży następuje również zmniejszenie gęstości kości (mobilizacja wapnia), niezależnie od ilości spożywanego wapnia. U zdrowych ciężarnych kobiet jest to zmiana fizjologiczna, która cofa się po okresie zakończenia laktacji"
Myślałam ze jak mi gin pozwoli to może wiecej wapnia ale widzę ze to nie zależne...z natury jestem osoba prędka i dużo chodzę a teraz czuje sie jak kaleka...jaka dawka wapnia powinna być ja biorę femibion nadal 2 bo kazal z DHa po ostatniej wizycie ... -
No i wszystko w porządku po USG )).
Maluch ma 11,3mm i lekarz wyliczył, że jest idealnie zgrany z wiekiem ciąży liczonym od @ . Serduszko też słyszałam, niesamowite uczucie :DD.
Zaczęło mnie jednak gardło nawalać i nie wiem jak ja dzisiaj to ciasto dokończę bo po 2 godzinach w kuchni po prostu odpadam. A teściowie nie wiedzą jeszcze o maluszku i nie mam jak się wywinąć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 21:54
maia1991, Madziara, agulla03, szczesciara25, madzi4aam, Izzy, Ona_89', ~~Ania~~ lubią tę wiadomość