Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:) znowu przywitaly mnie ośnieżone okna !
U mnie dalej mdlosci ale mniejsze przy luteinie dopochwowej. Lekarz bez problemu zmienił mi tabletki.
Jesli chodzi o teściów to im dalej tym lepiej cos o tym wiem
Wracając do L4 to w środę mam wizytę i zastanawiam się czy juz nie wziac zielonego papierka od lekarza. Wlasnie sie szykuje do pracy i szczerze mówiąc ledwo zyje a mialam dwa dni wolnego wiec powinnam byc wypoczeta..
Miłego i spokojnego dnia zycze:) -
nick nieaktualnyA ja miewam głupie i takie wyraźne sny w ciąży ( ale wysypiam się) i wczoraj po tyw waszych zdjęciach USG śniło mi się ,że i ja miałam i robaczka oglądałam No przynajmniej we śnie hihihihi
Co do teściów my od jednych i drugich rodziców mieszkamy daleko, mai nam dużo pomagają , interesują się i wiedzą ,ze jestem w ciazy dlatego czasem na dobre rady im pozwalamy czego w 70% nie słuchamy a ,ze nie są nachalni i moja mama nawet mówi,ze sposoby wychowania dzieci i ich "obróbki" się zmieniły i dużo będzie musiała się nauczyć . Rodzice mojego męża czasem zadzwonią spotykamy się 3 może 4 razy w roku to spokojni , prości ludzie ale mnie denerwują swoim uporem( teść) i nieróbstwem (teściowa). O dzidzi dowiedzą się w święta a ,ze ich średnio interesuje co uczynimy to będę mieć spokój ( teściowa prędzej sąsiadką opowie jak to źle robie niż mi ) i Chyba wylałąm wszystkie żale hehhe
A i chciałam zjeść na śniadanie chlebek z pomidorem i co nie mam pomidora ;( -
Hej Mamuski ja czuje sie coraz lepiej, wczoraj maz dokonczyl mycie okien i powiesil firanki, kochany facet ja jeszcze leze w lozku ale zaraz trzeba wstac i brac sie za jakies ciasto, wczoraj upieklam babke i smietanowca
Co do tesciow, to ja mieszkam w jednym domu ze swoimi ale na oddzielnym pietrze, nie jest zle, nie wtracaja sie ale w przyszlosci i tak planujemy przeprowadzke.
-
Co do snów to ja mam straszne koszmary związane z dzieckiem
. A to ze urodzilo się a ja nie mam dla niego ubranek a to ze nie mam jedzenia albo tak jak dzisiaj ze rodzilam e jednym czasie z siostra i jakimiś dwiema babkami i tylko ja nie dostalam dziecka i nikt nie wie co sie z nim stalo.. Z tych lepszych to nawet snilo mi sie ze karmie piersią dziecię -
Hej ja mam dalej mdlosci i kaszel i nawet jak zjem sniadanie to g**no daje wiec jem a potem sie mecze bo jak bym nie zjadla to bym z glodu sie trzesla ostatnio bylam na kislu i jogurtach caly dzien bo tylko to moglam jesc mam nadzieje ze macie lepsza diete zywieniowa
-
Witam Was mamusie :*
Wczoraj to podobnie jak u Was bylo cos strasznego . Co kolwiek nie zjadlam czy wypilam odrazu zwymiotowalam . Cos okropnego. dzis sie boje przegryzc co kolwiek bo czuje juz jak mnie mdli , poszukam jakiegos kislu moze i jak narazie na tym bede lecic
Dodalabym zdjecie swojej kruszynki z przed tygodnia ale nie wiem jak sie zdjecia tu wstawia czy wgl z telefonu sie da ? -
Cześć dziewczyny .
Termin z OM na 16 listopada, a z USG na 22 listopada, bo dzidziuś troszkę mniejszy póki co, ale pewnie nadrobi. Serduszko widziałam wczoraj przy wielkości dzidziusia 0,61 cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:23
maia1991, Madziara, Aga_502 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia: Witaj kochana:* i gratuluje
Co do tych terminow mnie to irytuje bo nie wiem w ktorym tak naprawde tyg jestem czy 6 dni mniej czy wiecej .. czas pokaze -
nick nieaktualny
-
Dzień doberek! Na Sopot jednak się nie wybraliśmy ale dzielnie zmarzłam na meczu do 23. Opłacało się !
Wszyscy "wujkowie" uradowani, że im się drużyna powiększy
Dziewczyny ja noszę na rękach opaski "sea band" (nosilam jak byłam stewardessa, widać na zdjęciu z brzuszkiem) i wydaje mi się, że pomagają. Od kilku dni na prawdę czuję się lepiej.
Z objawów to puchną mi piersi i jestem głodna co 2 godziny i to jest trochę uciążliwe, bo wiadomo -głodna to mdłości.
Mała Czarna, niby ma wejść na ustawa od lipca,wtedy wchodziła by 5 lip. ale niektórzy mówią że od stycznia. Ja od połowy czerwca mogę śmigać na L4 to się nie boję
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 11:05
-
nick nieaktualnyWitam nowe mamy:)
Ja przynajmniej nie mam problemu z postem dzisiejszym bo znów ochota tylko na pomidory
Może dziewczyny faktycznie powinnyście spróbować brać magnez ( już nie pamiętam i przepraszam , która z nas to sugerowała ) Ja magnez biorę co dziennie ale to w związku z małą wadą serca i w sumie nie mam mdłości ( jakieś 3-4 razy może miałam ).