Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja tez po wizycie. Kropek a w sumie to juz dzidzia ma 2.12cm i serduszko bilo jak dzwon. Mojemu odjelo glos. Gosciu mial bardzo dobry sprzet i bylo ruszajace raczki i nozki widac. Wszystko jest super. Wrzuce zdjecie jak sie pod wifi podlacze.
Jestesmy mega szczesliwi i dopiero po zobaczeniu do mnie zaczelo docierac ze zostane mama
Milego wieczoru!Izzy, Buffy, Ona_89', maia1991, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Ale super zdjęcie Buffy:)ja dzisiaj rozkminilam moje i teraz widzę, że ułożył się bokiem. A już sobie wkręcalam różne rzeczy:P ja też fatalnie się czuje, pobolewa mnie gardło i mięśnie. Może to przez ta pogode? Cudny dzień dzisiaj tyle dobrych wiadomości:)
-
nick nieaktualnyJa dziś dołączyłam do forum i również mam termin na listopada Druga ciąża a pytań jeszcze więcej niż przy pierwszej. U mnie na USG widać małą kropeczkę ale serducho widoczne mocno biło Już nie mogę doczekać się takich obrazów jak wyżej )
Mala_Czarna_89, Galaretka, agulla03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blagam.. musze sie wygadac..
wkur**a mnie nie ziemsko moja teściowa, z ktora mieszkamy.. która daje mi złote rady, az nie wytrzymałam.. ostatnio kupilam pierwsza rzecz dla malucha taki moj kaprys bo mi się porostu spodobało, pokazałam jej ten kombinezonik a ta ze brzydki, zr ona mi da pieniądze ale żebym to jutro do sklepu oddala bo jej się nie podoba, Ja powiedziałam ze mi się podoba i juz. dzisiaj wróciłam z wizyty, a jej się nie podoba ze juz tyle razy miałam robione usg.. to dziecko upośledzone będzie.. -
nick nieaktualny