Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam wiem juz nie powinnam tu nic pisac ale przyzwyczaiłam sie do was. Jestem 2 godz po zabiegu.
Życzę wam dużo zdrówka, dużo pozytywnej Energi dobrego samopoczucia no i Błogosławieństwa BożegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 14:56
Kasia Kraków, olcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHiacynta, bedzie dobrze:-) glowa do gory, trzymaj sie Kochana i wpadaj do Nas :-* zawsze bedziesz milym gosciem. Trzymam za Ciebie kciuki za kolejne cykle, wszystko sie jalps pouklada :-* . Bedziesz na ovu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 15:37
-
Pozniej cos napisze bo teraz nie mam jak ale zdjecie mam:
http://i57.tinypic.com/2my7zhx.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:22
Shibuya, Nala85, Agnike, agulla03, Izzy, ~~Ania~~, Marta1986, maia1991, hiacynta99, olcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:no właśnie ja jak wczoraj się dowiedziałam, że mój szkrabek ma 9 mm i zadzwoniłam do męża, powiedziałam mu to i że widziałam serduszko a on do mnie "raaaaany jakie maleństwo, jak to serduszko się w nim zmieściło?"
rozbawił mnie do łez
takie małe a tyle zamieszania tworzy wokół
My jak widzieliśmy serduszko był 6t0d i kuleczka miała nie 3,72 mm to moja mama sie chyba milion razy pytała jak to możliweShibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję wszystkim szczęściarom, ktore zobaczyły w ostatnim czasie serduszka na usg.
Ja przyznam szczerze jeszcze nie mam odwagi zapisać się do listopadówek,
ale jeśli w sobotę lekarz na usg odnajdzie kropka, to też się przyłączam, chyba na 25 listopada.
olcia88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tez bylam wczoraj na usg i widzialam moje maleństwo ma 0.64cm jestem wg miesiaczki w 7 tyg a wg usg 6 t i 4dzien dzis:) takie moje serduszko kochane biło miało 160 uderzen/min<3
Miłego dnia:-)~~Ania~~, Marta1986 lubią tę wiadomość
ewel87 -
MW26: tak to przez hormony tez tak mialam w 1 ciazy w tej ciazy tez zdarza mi sie ryczec z byle powodu
jeszcze nic normalnie nie przelknelam a jak to zrobilam to lecialam jak glupia do wc nawet po herbacie brak slow ...
A tak wgl wszystkim mamciom gratuluje slicznycz dzidziow i bijacych serduszek sobie oczywiscie tez -
My właśnie po wizycie Wymiary różnią się o 1mm, ale dr powiedziała, że to normalne - zależy jak się "Misiek" (tak dr mówiła ) ułoży 150 uderzeń serduszka naszego serduszka 11 mm szczęścia Następna wizyta u niej 23-24 kwietnia już z wynikami badań.
Zlecili Wam lekarze cytomegalię?Izzy lubi tę wiadomość
-
Ogromne gratulacje dzisiejszym wizytom naprawdę się ruszają?
Ja się dzisiaj nalatalam po urzędach w 2 miastach dobre kilka godzin. W autobusie prawie zwymiotowalam. Wróciłam i leze..
olcia czy od lipca nie maja się zmienić przepisy i kwoty wypłacane na l4?