Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Buffy nie strasz niby jestem gotowa ale jak przeczytałam o twoim śnie to jakoś tak dziwnie mi się zrobiło. Dzisiaj mam zamiar spakować ciuszki na wyjście i wyparzyc to co trzeba schować do pudełek a potem w szpitalu tylko przeleje wrzątkiem.
Wczoraj miałam wieczorem skurcze co 5 min ale potem przeszło. Za to w nocy budził mnie co chwile twardy brzuch jak skala.
Fakt nudno się zrobiło laski które juz maja bezpieczne tygodnie do roboty;)
Mąż dzisiaj w domu mam ochotę się nie odzywać ale ciężko mi to idzie:/
Shibuya a jak u ciebie z mężem? -
nick nieaktualny
-
Izulka, Ty zboczenico juz ja wiem co Ci sie snilo orgazmy
!
Realistyczna sprawa musze przyznac bo juz kilka razy takie sny mialam hihi
Czasem jak patrze na Meza jak zapatrzony oglada tv to mam ochote sie na niego rzucic,a z drugiej str juz ja wiem jakby to z tym brzuchem nam szlo hihi.
Ginger, spokojnie mi tez Molcia wysnila,ze bede rodzila,a narazie sie trzymam ,wiec u niej pewnie na odwrot sie sni hihi
Jednak z drugiej str Ty juz lada moment mozesz rodzic bo bezpieczny okres
A jak Kochana dzisiaj samopoczucie??
Moja mala dzisiaj od rana pedaluje mi nozkami po zebrach i takie bolesne kopniaki,ze to szok.
Usmiech jednak cisnie mi sie na twarzy jaka juz jest duza i silnaizulkaa, biedroneczka1910, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dobry,
A u mnie noc super. Tylko dwa razy do wc i 10 min znęcania się kota. Jak ja nie lubię jak ona o 5 budzi się i chce przytulać się,mruczy,lize mnie. Dałam radę i spałam do 7. Męża obudziłam i dalej spać. Niestety sąsiada będziemy mieć i tnie płytki pod oknem Nati,tak więc od 8:30 już nie śpię. Młoda u mnie w łóżku pod kołdrą jeszcze do sypia.
Dziś tańce,później obiad u męża w kawiarence i na 17 jedziemy na spotkanie mamy dzieci grudniowych 2004. Dziewczyny już przyjechały do W-wy. Koleżanka je przejęła i o 11 zaczynają zwiedzać miasto. Ja z racji swojego stanu dołączę do części stacjonarnej. Dopiero w tygodniu przyznalam im się ,że w ciąży jestem.
Mała proszę bardzo. Kiedy teraz będziesz mogła pochwalić się takim brzuszkiem i taką figurą? Tylko wybrane mogą ,a Ty nie planujesz trzeciego dziecka. Masz piękna figurę w ciąży . -
Mam nadzieję,że się uda. To tak dla podbudowania Waszej atrakcyjności w ciąży. Narzekacie ,że grube jesteście itp. To macie okazję zobaczyć grubą dziewczynę w ciąży.
Będę się martwić później o utratę kg,teraz najważniejsza jest malutka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 10:35
Shibuya, biedroneczka1910, izulkaa, haen, Nymeria, Mala_Czarna_89, Molcia, Kitaja, MadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatali słodkie to zdjęcie!!! A to Twoja starsza coreczka Natalka? Bardzo ładna dziewczynka
Edit. Haen, dziś jedziemy z mężem do kinajupi!! zmotywowalas mnie
Pe.eS. i wczoraj wieczorem też wszamalam kanapkę z pasztetem
Shibuya, i takie podejście mi się podoba
Aha, a mnie się dziś śniło, że urodzi!am w nocy na łóżku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 10:44
Shibuya, haen, natali101, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to wy mozecie wrozyc
Wybralam sie do lasu, ubralam sie cieplo ale i tak zmarzlam.... brat znalazl 6szt
Ale spacerek dobrze mi zrobil... a teraz herbatka z cytrynka i malinka.
Ja z tel nie moge (nawet nie probuje) wejsc na linki ktore wstawiacie czy wstawic zdjecie.
Wogole musze wymienic tel bo dziala strasznie - smieje sie ze jak sie zacznie to nie bede miala z czego zadzwonic bo znajac zycie to sie zawiesi
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Natali jaka ta twoja cora juz dorosła;) ładnie wyglądacie;)
Shibuya dokładnie jeszcze im pokażemy;)
Rozmarzona dziś juz lepiej. Moi chłopcy szaleją obok na łóżku i tyle zostało z mojego Focha:/Shibuya, natali101, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Ginger faceci nie zawsze rozumieją o co nam chodzi. Najważniejsze,że teraz są obok Ciebie i szczęśliwi.
U mnie na odwrót,mój by ciągle się przytulal. Czasem to męczące,ale już przywyklam i kocham go takiego.
3 lata temu zgubiłam 20 kg i udało mi się utrzymać wagę do lipca zeszłego roku. Później nagle zaczęłam tyc mimo diety i ćwiczeń. Dopiero po pół roku gin zdiagnozowala co jest przyczyną. Nawet przez chwilę nie usłyszałam od męża ,że gruba jestem. Powtarza mi ,że zdrowie i malutka najważniejsze. Po ciąży będę mogła walczyć o utratę kg.Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ja też nigdy nie usłyszałam nic nie miłego. U mnie bardziej chodzi o przytulenie pocałowanie, powiedzenie miłego słówka. Wiem ze mnie kocha ze go pociągam i leci na mnie mimo że tyle lat jesteśmy razem ale w ciąży chyba po prostu chciałabym to usłyszeć od niego. Ale już staram się nie czepiać.
Dziś mi mówi ze dupke to mam jak orzeszek taka malutka śmiać mi się chciało.
I że zaczyna do niego docierać ze będziemy we czwórkę i juz się nie może doczekać.
Ahh te chłopy;)natali101, haen lubią tę wiadomość
-
a ktg to kazdy musi robic w ktorym tygodniu ciazy? bo mi nic lekarz nie mowil...co prawda wizyte mam 15ego, wiec moze jeszcze powie...