Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też dzisiaj jak nigdy się śniły dziwne rzeczy :P No dla mnie również Ginger się śniła że się spotkałyśmy i wody jej odeszły :)

perelka89 lubi tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Buffy nie strasz niby jestem gotowa ale jak przeczytałam o twoim śnie to jakoś tak dziwnie mi się zrobiło. Dzisiaj mam zamiar spakować ciuszki na wyjście i wyparzyc to co trzeba schować do pudełek a potem w szpitalu tylko przeleje wrzątkiem.
    Wczoraj miałam wieczorem skurcze co 5 min ale potem przeszło. Za to w nocy budził mnie co chwile twardy brzuch jak skala.

Fakt nudno się zrobiło laski które juz maja bezpieczne tygodnie do roboty;)

Mąż dzisiaj w domu mam ochotę się nie odzywać ale ciężko mi to idzie:/

Shibuya a jak u ciebie z mężem?

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma szczęście dla was moje sny się nie spełniają :p kiedyś, jak rozstałam się z moim pierwszym poważnym chłopakiem, to śniło mi się, że wróciliśmy do siebie, ale nigdy to nie nastąpiło :p

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, Ty zboczenico juz ja wiem co Ci sie snilo orgazmy :D!
    Realistyczna sprawa musze przyznac bo juz kilka razy takie sny mialam hihi ;)
    Czasem jak patrze na Meza jak zapatrzony oglada tv to mam ochote sie na niego rzucic,a z drugiej str juz ja wiem jakby to z tym brzuchem nam szlo hihi.

Ginger, spokojnie mi tez Molcia wysnila,ze bede rodzila,a narazie sie trzymam ,wiec u niej pewnie na odwrot sie sni hihi :)
    Jednak z drugiej str Ty juz lada moment mozesz rodzic bo bezpieczny okres :)
    A jak Kochana dzisiaj samopoczucie??

Moja mala dzisiaj od rana pedaluje mi nozkami po zebrach i takie bolesne kopniaki,ze to szok.
    Usmiech jednak cisnie mi sie na twarzy jaka juz jest duza i silna :)

izulkaa, nick nieaktualny, perelka89 lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona ale powiem ci ze juz brzucha nie miałam,a akcja toczyła sie w lesie :P hahaha takze wiesz... Moze być ciekawie ;)

Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,
    A u mnie noc super. Tylko dwa razy do wc i 10 min znęcania się kota. Jak ja nie lubię jak ona o 5 budzi się i chce przytulać się,mruczy,lize mnie. Dałam radę i spałam do 7. Męża obudziłam i dalej spać. Niestety sąsiada będziemy mieć i tnie płytki pod oknem Nati,tak więc od 8:30 już nie śpię. Młoda u mnie w łóżku pod kołdrą jeszcze do sypia.
    Dziś tańce,później obiad u męża w kawiarence i na 17 jedziemy na spotkanie mamy dzieci grudniowych 2004. Dziewczyny już przyjechały do W-wy. Koleżanka je przejęła i o 11 zaczynają zwiedzać miasto. Ja z racji swojego stanu dołączę do części stacjonarnej. Dopiero w tygodniu przyznalam im się ,że w ciąży jestem.

Mała proszę bardzo. Kiedy teraz będziesz mogła pochwalić się takim brzuszkiem i taką figurą? Tylko wybrane mogą ,a Ty nie planujesz trzeciego dziecka. Masz piękna figurę w ciąży .

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję,że się uda. To tak dla podbudowania Waszej atrakcyjności w ciąży. Narzekacie ,że grube jesteście itp. To macie okazję zobaczyć grubą dziewczynę w ciąży.
    Będę się martwić później o utratę kg,teraz najważniejsza jest malutka.

naforum.zapodaj.naforumnaforum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 10:35

Shibuya, nick nieaktualny, izulkaa, haen, Nymeria, Mala_Czarna_89, Molcia, Kitaja, MadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali słodkie to zdjęcie!!! A to Twoja starsza coreczka Natalka? Bardzo ładna dziewczynka ;-)

Edit. Haen, dziś jedziemy z mężem do kina :-) jupi!! zmotywowalas mnie ;-)
    Pe.eS. i wczoraj wieczorem też wszamalam kanapkę z pasztetem :-D

Shibuya, i takie podejście mi się podoba ;-) ;-)

Aha, a mnie się dziś śniło, że urodzi!am w nocy na łóżku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 10:44

Shibuya, haen, natali101, perelka89 lubią tę wiadomość

• natali101 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka tak to Natalka. Już mnie przerosla

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to wy mozecie wrozyc :)

Wybralam sie do lasu, ubralam sie cieplo ale i tak zmarzlam.... brat znalazl 6szt :D
    Ale spacerek dobrze mi zrobil... a teraz herbatka z cytrynka i malinka.

Ja z tel nie moge (nawet nie probuje) wejsc na linki ktore wstawiacie czy wstawic zdjecie.
    Wogole musze wymienic tel bo dziala strasznie - smieje sie ze jak sie zacznie to nie bede miala z czego zadzwonic bo znajac zycie to sie zawiesi :D

perelka89 lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali jaka ta twoja cora juz dorosła;) ładnie wyglądacie;)

Shibuya dokładnie jeszcze im pokażemy;)

Rozmarzona dziś juz lepiej. Moi chłopcy szaleją obok na łóżku i tyle zostało z mojego Focha:/

Shibuya, natali101, Rozmarzona lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger faceci nie zawsze rozumieją o co nam chodzi. Najważniejsze,że teraz są obok Ciebie i szczęśliwi.
    U mnie na odwrót,mój by ciągle się przytulal. Czasem to męczące,ale już przywyklam i kocham go takiego.
    3 lata temu zgubiłam 20 kg i udało mi się utrzymać wagę do lipca zeszłego roku. Później nagle zaczęłam tyc mimo diety i ćwiczeń. Dopiero po pół roku gin zdiagnozowala co jest przyczyną. Nawet przez chwilę nie usłyszałam od męża ,że gruba jestem. Powtarza mi ,że zdrowie i malutka najważniejsze. Po ciąży będę mogła walczyć o utratę kg.

Ona_89' lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nigdy nie usłyszałam nic nie miłego. U mnie bardziej chodzi o przytulenie pocałowanie, powiedzenie miłego słówka. Wiem ze mnie kocha ze go pociągam i leci na mnie mimo że tyle lat jesteśmy razem ale w ciąży chyba po prostu chciałabym to usłyszeć od niego. Ale już staram się nie czepiać.
    Dziś mi mówi ze dupke to mam jak orzeszek taka malutka śmiać mi się chciało.
    I że zaczyna do niego docierać ze będziemy we czwórkę i juz się nie może doczekać.
    Ahh te chłopy;)

natali101, haen lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na swój sposób powiedział Ci ,że Cię kocha. Faceci to jednak inne stworzenia .

Moja gwiazda jeszcze śpi,a za godzinę wychodzimy.

Ginger84, Rozmarzona lubią tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:55

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i co z ktg? Gdzie będziecie robić? Ją się muszę zdecydować już w pon gdzie chce

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę robić w szpitalu,choć powiedziała wczoraj położna,że możemy robić w najbliższym miejscu zamieszkania

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ktg to kazdy musi robic w ktorym tygodniu ciazy? bo mi nic lekarz nie mowil...co prawda wizyte mam 15ego, wiec moze jeszcze powie...

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • alus21 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ktg mam raz w tyg od 32 tyg ciąży:) . mój ginekolog mnie skierował sam :). Ale dzis wenę miała uszyłam ochraniacz modułowy na łóżeczko mojej królewny :). Czasem mam takie zrywy z szyciem ale ręcznym bo maszyny nie posiadam :(.

iv099vvjtj9qo0il.png
    i81xxzdvoi2mloma.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulaa zakladajac, ze wszystko bedzie ok, 1sze ktg bede miec w dniu porodu lub dzien po (no chyba, ze urodze wczesniej)

3i49j48aw0dpg1bk.png
‹‹ 1534 1535 1536 1537 1538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ