Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamcie odsypiaja bo niedługo się skończy
Ja nie spie dokładnie od 3:50 bo budzilam męża który w końcu wyszedł z wyra o.. 6:45 wrrr. Tyle spania mi ukradł.
ale doczekałam się wczoraj seksow
Rodzic dzis nie mogę bo mój jedzie za Zakopane wiec będzie za daleko.
Olcia gratuluje mlekano jak królewny maja twój temperament to się nie dziwię ze nie potrafią wylezec. Będziesz miała co robić po powrocie do domku.
Aaaaa u mnie pada śnieg! -
nick nieaktualny
-
hej kochane, widzę, że wam weekend aktywnie minął i żadna nie urodziła
U nas pogoda ostro zimowa, śnieg sypie, jest zimno, musiałam włączyć kaloryfery
pisałyście ostatnio, że macie więcej śluzu, wydzieliny, ja też jakoś bardziej mokro mam, ale to chyba normalne?
Kolejny tydzień, wszystko idzie do przodu
Olcia z tym mlekiem to szalejesz, jaki masz laktator? a dziewczynki to na pewno po tobie temperament masz jeszcze 2 tyg luzu i nie będziesz już miała czasu na nic, jak będą z Tobąa jak Twoje samopoczucie?
Ginger i Mała zazdroszcze Seksów
niestety my jeszcze trochę musimy poczekać,
Mikado a ty będziesz mieć cc czy sn? bo widze, że termin wg OM masz taki jak jatzn rodzimy razem
-
I u nas pada śnieg. Rano wołam do męża "śnieg" a on "to tylko mróz" więc mu odpowiadam, że mróz raczej nie pada z nieba
Ale się porobiło, opony mamy letnie, dzisiaj wizyta wieczorem u lekarza a czeka mnie do niego 1 h drogi samochodem.
Ale...pisałyście tu kiedyś, że macie dziwne sny. To ja opowiem mój dzisiajszy.
Śniło mi się, że stoję w łazience przed lustrem i widzę pod światło mojego synka...widzę gdzie ma główkę, gdzie nóżki. Ucieszyłam się, że jest główką do góry bo chciałabym mieć cc. Za chwilę zaglądam jeszcze raz i doznaję szoku...mam na brzuchu taki worek jakie mają kangurzyce a z tego "worka" wystaje główka mojego synka. Z takimi kręconymi, gęstymi blond włoskami. Patrzę na niego a on taki zasmarkany,okryłam się szybko szlafrokiem aby mu było cieplej i dzwonię do mojego gin zapytać co mam teraz zrobić nobo on tak jakby się już urodził, bez bólu, bez całego zamieszania, normalnie siedzi tylko w tym "worku". Lekarz mi odpowiada, że on sam nie wie co mam zrobić bo nigdy nie miał takiego przypadku. Obudziłam się w wielkim szoku
Dziś wizyta...może coś się już kroi???biedroneczka1910, Micia, Ona_89', Kitaja lubią tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Witam sie i ja po weekendzie...
Shibuya troszke spoznione ale .. wszystkiego naj najlepszegoz okazji 1 rocznicy, oby kolejne lata uplynely pod wielka miloscia
Kitaja doczekalam sie zdjecia--co mozna powiedziec - SLICZNIE!!
My mielismy plan na sesje w nowo remontowanym mieszkaniu malujac sciany,,, ale niestety rak czasu i sciany sie juz maluja ... moze jeszcze sie uda cos wymyslec - bardzo bym chciala miec taka pamiatke.
Co do nawilzacza tez chce kupic, ale moze najpierw kupie ten z Biedro a pozniej zobaczymy... (dzieki Mikado za inf.)
Sex.. a co to jest?? Przypomnialyscie miAle ja w tym calym zgielku prac, stresow i nerwow zapomnialam a co najlepsze wogole nie mam ochoty... jej zeby sie to zmienilo bo bedzie lipa
Wczoraj kupilismy farby, nie moglam podjac decyzji i tak naprawde maz to zrobil, dzis wiem ze bym zmienila kolor w pokoju ktory ma byc nasza sypialnia... juz nawet powiedzialam mezowi ale skwitowal to krotko-jemu sie podoba i tak zostaje
Jest szansa ze z koncem tyg remont sie skonczy... oczywiscie jeszcze czekamy na kuchnie i zakup calego agd..oswietlenia i innych pierdulek, ale to z czasem... najwazniejsze ze bede miala gdzie mieszkac
Dziewczyny tak sie wkrecilam w wyprawke, ze najchetniej kazda chwile spedzalabym na wyborach - nie mialam pojecia ze to tak wkreca. Nie dziwie sie wam jak mowilyscie ze skonczylyscie ja kompletowac i teraz nie wiecie co macie robic
A ja jade dzis znowu oddac mocz - ciekawe co wyjdzie. Mama podala mi glukometr i na czczo cukier 80.. zjadlam i zobaczymy co dalej...Shibuya, Micia, Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) Dopiero teraz się odzywam bo w weekend miałam teściów i nawet przeżyłam i było nieźle:) choć z nimi to różnie bywa...
Buffy, ginger: ŚNIEG????? rany ale anomalia - niedawno było jeszcze gorąco a teraz śnieg...
Aparatka Twój organizm na pewno musi być wykończony - 2 ciąże jedna po drugiej - toż to podwójny maraton!!! Trzymaj nam się dzielnie - już niewiele zostało - zaraz Cię czeka piękna nagroda
Magdalena widzę że Ty też się remontujesz. Ja mam na chwilę obecną płytki na podłodze w kuchni i pomalowane ściany - dziś będą kładzione listwy i może po meble pojedziemy:))))z ikei na szczęście są od ręki
Olcia - jesteś super mamusią i masz duzo siły. Za niedługo będziesz miała córunie ze sobą i to będzie największa nagroda. Świetnie że udało Ci się tak rozbujać laktację - jakiej firmy masz ten rewelacyjny laktator??
Zorro u mnie córa w 35tc i 6 dniu ważyła 3100g - więc widzę że idą podobnie - ciekawe jak będzie za tydzień. Jutro mam wizytę ale lekarz mówił że za 2 tygodnie zrobimy jeszcze usg. Ciekawe jak to się po porodzie sprawdzi - no i na pewno zależy od tego w którym tygodniu zechcą nasze szkraby wyjśc na zewnątrz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:02
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Brr u mnie też śnieg sypie, jak dobrze że nie muszę wychodzić..dzisiaj dzień kuriera ma przyjść zamówienie z proszkami zatem chyba zacznę pranie dla małego, źle spałam jakoś tak nerwowo jak wstałam w nocy do łazienki to miałam jakiś taki niepokój-mały się tak rozpycha jakby miał wyjść z brzucha
-
Podadza mi dzis oksytocyne zeby wywolac skurcze i szyjke przygotować, jutro podadzą juz do porodu i jeśli dk środy nie urodze to zrobią mi w środę cesarke... powiem wam szczerze, ze zaczynają mi sie ręce trząsc...
szczesciara25, Micia, MW26, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Madzia zazdroszczę ze juz zobaczysz swojego Skarba;)
Trzymamy kciuki za was
Jej jak okropnie na dworze. Mam nadzieję że znowu mnie nie przewieje bo w życiu się nie wylecze
Zawiozlam Patryka do szkoły ogarnęłam zakupy w biedrze kupiłam szlafrok i kapcie
Byłam na cmentarzu bo w sobotę była 16 rocznica śmierci mojej siostry. To już tyle lat.. a ja dalej za nią Tęsknię tak samo. Byłaby cudowna ciocia;)