Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet wg mnie i lekarza sn a co poród pokaże to zobaczymy. Od cesarki bronie się rękami i nogami.
Jakbym wiedziała ze pieluchy tertowe się tak prasuje ciężko to nie wiem czy bym prasowala a pościel do prasowania to jakaś masakra. Następnym razem od razu po praniu ja praskie i to najlepiej jakby była taka na pół wilgotna. -
madzi4amm no to Ty następna! Ciąże masz donoszoną i jesteś pod opieką. Aparatka ja Cię podziwiam za ciąże po ciąży. To rzeczywiście wysiłek jest mega dla organizmu. Olcia trzymaj się! Niedługo będziesz miała dziewczynki przy sobie. Może stąd to uczucie tęsknoty za brzuszkiem bo jesteście osobno. Szczerze powiem, że nie wyobrażam sobie swojej tęsknoty za brzuchem. Mnie się płakać chce jak mam buty ubrać a nie mogę się schylić. Wczoraj na spacerze z psem się przewróciłam, niegroźnie ale się wkurzyłam że nic nie mogę, że jestem taka niezdarna...
Ginger dzięki za info o cotton balls ja mam z biedrony te w różach i fioletach ale widziałam te szare i fajne są. Są tam tez takie wiklinowe kosze. Może mojego namówię na wycieczkę bo w Krakowie nie ma tego sklepu. -
Hej
U mnie też śniegmój jest załamany
ja zresztą też. Musiałam kurtkę zimową wyciągnąć, bo w nic innego się nie dopinam. Na szczęście tą jeszcze jakoś dopinam, ale brzuch by już nie mógł za bardzo urosnąć, wiec mogę rodzić jeśli o mnie chodzi
Mały coraz mocniej się rozpycha, jak nigdy. Dzisiaj muszę odebrać wyniki gbs, jutro ktg, a za tydzień wizyta. Zobaczymy co w trawie piszczy...Micia lubi tę wiadomość
-
Molcia teraz już z górki mam nadzieje, że ten czas szybko zleci, choć nie wiem jak wam, ale mi się trzeci trym najbardziej ciągnie
Sajgonara oj ja też za brzuszkiem nie będę tęsknić, czuje się jak słoń w składzie porcelany, buty ubrać- tgragedia, wstać z łóżka- tragedia, jak siedze w jednej pozycji- plecy bolą, wiecznie coś, marzy mi się już śmigać w swoim normalnym rozmiarze
Madzia trzymam za Was kciukasy, niedługo będziecie już razem -
Witam,sie
Nikt nie urodził?
Olcia lubię to bo,sir odezwalas :)to znaczy zd czasem,nas czytasz :)dobrze ze dziewczynki rosną i przybierają..tutaj z nowy dużo z na zazdrości zd ze masz dziewczynki a nie brzuch.bo ja np ledwo chodzę juz
Jak będziesz miec chwilkę to wstaw zdjęcie
U nas tez śnieg.a my mamy letnie opony.
Madzia powodzenia !
Moze juz niedługo ...
Madalena dobrze ze,juz idą do przodu remonty :)my sir w listopadzie wprowadzalismy w zeszłym,roku
Ja w nocy miałam,kilka mocnych skurczy i bol,mega ...
Ale donosilam do rana takze,jestem w dwupaku
Snil mi się malutki bobasek -
Obudzily sie spiochy nocne
Ja mialam w nocy taki kryzys,ze nie moglam pozniej usnac i dopiero gdzies kolo 6 sie udalo..
Za duzo mysli zaczyna nasuwac sie do glowy jak czlowiek w nocy obudzi sie na siuski,ZACZYNA SIE STRES
U mnie Slonce wali po oknach,a sniegu nie widac takze pasi mi.
Mam nadzieje,ze pogoda sie nie popsuje bo nie wyobrazam sobie zakladac innych butow niz baletki i nawet nie mam dopinanej kurtki ;/
Wiecie co trapi mnie jeszcze jedno w zwiazku z tematem lewatywy
Otoz,ze nigdy jej nie mialam robionej to zastanawia mnie jak to jest.
W sensie czy dopiero po podaniu plynu mnie pogoni czy w trakcie jego podawania tez moze mnie pogonic??
Jakos ta mysl mnie stresuje,ze nie zdaze do kibla albo bede musiala to wyjmowac i potem znowu wkladac no nie wiem durne myslenie mi sie wlacza
Mnie przy stresie nie gania do toalety nigdy,wiec naturalnie samej racxzej sie nie uda.
Madzia, zazdrosc bierze,ze to juz lada moment i bedziesz miala szkraba kolo siebie
Tez bym chciala znac mniej wiecej date,a tutaj nigdy nie wiadomo i pewnie jeszcze czlowiek przenosi
Madzia, w koncu blizej niz dalej remontu i bedziesz mogla zajac sie samymi przyjemnosciami,a nie remontem
Jestes juz z nami -
Madzia póki co nic nie zapowiada żeby mojemu synkowi się spieszyło na ta stronę. Wiedziałam że tak będzie;)
Teraz musze dotrwać do 27 bo Patryk ma pasowanie na ucznia i chciałabym być
Olcia twoje córcia to maja temperament po tobie wiec co się dziwićtwój mąż będzie miał z wami wesoło;)
-
A apropo Snow.. Mi się też mój synek śnił... Przyniosła mi go moja teściowa do domu.. był taki drobniutki i tak ślicznie ubrany i miał takie dłuższe ciemne proste włoski i był taki cudowny... Wzięłam go na ręce i się pytałam czym był przez ten czas karmiony jak mamy nie było a teściowa do mnie jak to czym sztucznym mlekiem... A wcześniej mi się śniło ze byłam w swoim rodzinnym mieście w przychodni i cała noc miałam ktg robione i wychodziły skurcze mocne których nie czułam...
Od kilku dni mam dziwne przeczucia ze to już niedługo sama nie wiem co o tym myśleć ale maluszek sam pokaże kiedy będzie chciał wyjść jak będzie gotowyperelka89 lubi tę wiadomość
-
My w jednym samochodzie mamy zimowki bo jakoś nie doszliśmy do wymiany na letnie;) w drugim musimy wymienić wiec wyślę w tym tyg męża bo po południami jest w domu.
W końcu bo mamy trochę załatwiania a z nim łatwiej niż jakbym miała sama wszystko ogarnąć z tym brzuchem.
Też już chyba wstawimy łóżeczko tylko czekam na pościel od aparatki I juz wszystko przygotuje. -
U nas łóżeczko juz dawno czeka na lokatorkę,
Tylko materac w folii dalej żeby sie nie kurzylo
Rozmarzona musi ktos rozkręcić imprezę tu bo nuda zawiewaktora chetna ?
My musimy najpierw opony kupic i wymienić takze dajcie nam czas
Tez mam,juz dziwne przeczucia ze to może byc w kazdej chwili
Wolałabym,jednak poczekać do,następnej wizyty żeby dostać to skierowanie do szpitala
No ale jak się nie,uda to tez bedzie dobrze. Byle wrocila z nami do domu a nie musiała byc w inkubatorze
I pomyśleć ze za rok możemy bałwana lepićperelka89 lubi tę wiadomość
-
wlasnie, ja nie rozumiem tego pedu do wczesniejszego rodzenia, skoro takiego dzieciaczka wkladaja do inkubatora czesto... (polozna nam mowila, ze do 36+6) i nie ma sie tego malucha przy sobie. No po cos ta ciaza trwa ok.40 tygodni, wiec te kilka tygodni niech siedza maluchy w brzuchach i prosze nikogo nie wywolywac do porodu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:41
biedroneczka1910, Sajgonara, Kitaja, Zorro, perelka89, Micia, Nymeria, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Haen dlatego mowie ze u mnie koniec miesiąca optymalny
Ale jak dZieci,sie pchają,na świat to na to sie nic nie poradzi
My możemy tylko ponarzekaćnikt tez na sile nie,bedzie wywolywal porodu teraz bo tak jak mówisz.. Lepiej żeby podrosły w brzuszkach niż odwiedzać je w szpitalu..
Buffy lubi tę wiadomość
-
Izulka ja wlasnie materacj wyciagnelam z foli zeby pozbyc sie tego zapachu a wole zeby przesiaknal zapachem domku:) jest przykryty kocem.
No ja juz pomalu wkraczam w ten calkiem bezpieczny tydzien ale nastawiam sie na rodzenie w terminie. Pewnie jeszcze jedna wizyte u gina zalicze bo mam 26.10izulkaa lubi tę wiadomość
-
Wolę żeby jeszcze siedział ale kładę się spać zawsze z tym samym uczuciem ze to już niedługo nawet te 5 tygodni u mnie do terminu to bardzo bardzo niedaleka przyszłość...
Czasem nawet donoszone maluszki lądują w inkubatorach to niestety nie Jest od nas zależne.. -
Ginger no,chyba ze tak
ja mysle ze mam więcej troche czasu niż ty
ale kto to wie
w razie czego wyprawka praktycznie zakonczona
jeszcze musze się w kremy zaopatrzyć. Ostatnio mojego wyslalam do Rossmana to zamiast kupic krem to przyjechal z rozwalonym samochodem