Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze daję radę z butami, gorzej z skarpetkami :p
A teraz zmykam się dokładnie umyć, oczyścić, może GBS też wyjdzie ujemny
Dobrze, że wczoraj golenie było, kazałam małżowi sprawdzić czy dokładnie myśląc, że się skusi no ale on twardo mówi, że dopiero za dwa tyg.haen lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Dzieje się tu dzieje
No to która następną chętna jechać na porodowke?
Mój maż mnie rozwaliłpowiedział mi że szkoda mu Nikolci bo jak widzi jak ona je ta pierś to jej główka taka malutka a pierś ogromna i ile ona się biedna nameczy Haha
Dziś właśnie Nikolci odpadła pepmpowina
Olcia : kochana a kiedy ty z corciami do domu wyjdziesz wspominali coś? :*izulkaa, moremi, Paolka_25, mikado lubią tę wiadomość
-
Cioteczki dzisiaj skończyłam 3 tygodnie
Było zdjęcie i już nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:44
Cebulka, Buffy, haen, izulkaa, Zorro, Flakonik, moremi, Galaretka, Rozmarzona, Paolka_25, Ginger84, Ona_89', szczesciara25, mikado, MadaLena30, Kitaja, perelka89, natali101, Molcia, Shibuya, Paaula84, monia35, moodliszka, justa1234, Nuffeq, Nymeria lubią tę wiadomość
-
izulkaa, moremi, biedroneczka1910, Paolka_25, Ginger84, mikado, MadaLena30, agulla03, perelka89, natali101, Molcia, Shibuya, Paaula84, monia35, moodliszka, justa1234, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Posprzątałam z moim cala kuchnie, szafki itd
bo w razie w, mam myśl ze tego nie zrobię za prędko
Mowie do mojego ze pewnie gdyby nie Amelka w brzuszku to,nawet by jednej szafki,nie umyl :p
Zrobiłam obiad i kręgosłup odmawia posłuszeństwa...krocze boli..ble..
Jeszcze jutro mamy gościa ..hm.. Nie na rękę mi to..bo będę sama prawdopodobnie ze szwagrem a nie widziałam go rok.