Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona to zawiaż adidasy luźno i spraw sobie długą łyżkę do butów nie bedziesz musiałą się schylać. Kupiłam ostatnio nowe adidasy (bo w takich butach najwygodniej) to też tak sobie raze, ale jak je wiązałam pierwszy raz na nogach to płakałam na krzesełku w domu że ja taka duża i nie poradna i że małego gniote to i jego to boli i mnie..
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
No właśnie nie wiem czy wody.. Raczej nie, bo to,jednorazowo tak..
Po nodze jak cieklo to taka metna woda..(bialawa bardziej niż zolta)
Póki co nic się nie dzieje więcej. Czuje tylko na wkladce mokro...ale nie bezbarwna a bialawa wydzieline..woec czekam..zobacze czy się powtórzy..
Z reszta skurczy dzisiaj nadzwyczaj Malo..
Moze siuśki pociekly albo wydzielina wodnista jakas..
Póki co nie jadę,na ip.. Poczekam do wieczora czy cos jeszcze sie wydarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:40
-
Mala na papierze nawet nie pamiętam jaki kolor bo sie zestresowałam ,wytarłam i wrzuciłam od razu do kibelka papier
Ciężko wyczuć co to,jak czlowiek pierwszy raz w ciąży
Poczułam tylko po nodze jak leciteraz chodzę i sprawdzam co,chwile
pff
może juz za bardzo sobie wkręcam
liczę na to,ze rozpoznam TEN moment
moremi lubi tę wiadomość
-
Madziaam gratulacje! Super że jesteście już razem! Najwspanialsza nagroda!
Mała ja też liczę dzisiaj, że chociaż ginekolog mi tam palcem pomerda, bo na męża serio nie mam co liczyć:p on jest za bardzo przerażony.
mikado lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Mala_Czarna_89 wrote:Moremi mówisz jeszcze niespakowana?
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIzulkaa szczerze mam nadzieje , ze się posikalas
Mój mąż wciąż chce , żebym urodziła jutro , żeby balkonu nie sprzątać!
A i zgłosiłam się do glosowania korespondencyjnegobo 25 jest ryzykiem, że będę w szpitalu to wyślę głosy wcześniej
mąż wtedy jest w pracy ale wziął zaświadczenie i zagłosuje w szpitalu , tacy z nas ambitni patrioci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:25
izulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
izulkaa wrote:Tez miałyście problem żeby wejść na forum? Jakas aktualizacja..
Ja dostałam stresa..siedze sobie na kibelku, wstaje a tu mi ciurkiem woda leci po nodze..hm..
Też nie mogłam wejść na belly.
Hmm.. Izulkaa i co? To wody Ci odeszly?
Madzia gratuluję i zazdroszczę! Też chciałabym juz tulic moje dzieciątko.
Aparatka ja obstawiam ze urodzisz 22 października
-
Rozmarzona mam dokładnie tak samo z butkami. Odkąd w balerinkach mi zimno to jak jestem sama w domu to nie wychodze bo nie zapne sama butów :p zamki mam z tyłu i ciężko mi się wygiąc żeby je zapiąć :p ta nieporadnosc w ciąży jest czasem śmieszna
Rozmarzona lubi tę wiadomość